Δημοσιεύτηκε στις 18 Αυγούστου 2022
Δημιουργήθηκε το 2010 στην Ουκρανία, με σκοπό να χτίσουν γέφυρες που ενώνουν τον κόσμο ανεξαρτήτως γλώσσας, ηλικίας και πολιτισμού. Το Verba Show Theatre το μοναδικό στον κόσμο θέατρο σκιών, με χορευτές, ακροβάτες και 3D τεχνολογία, για πρώτη φορά στην Kυπρο, παρουσιάζει το Χριστουγεννιάτικο υπερθέμα Kingdom Of Shadow που θα εντυπωσιάσει.
Το Kingdom of Shadows είναι μια εντυπωσιακή παράσταση που απογειώνει την φαντασία μέσα από τη χρήση ειδικών εφέ, 3D τεχνολογίας και τις μοναδικές ερμηνείες, σε ένα απίστευτο αποτέλεσμα , όπου ο θεατής μπορεί να γίνει μέρος της παράστασης με τη βοήθεια της νέας τεχνολογίας.
Οι παραστάσεις που θα γίνονταν τον Δεκέμβριο του 2021 στην Κύπρο αναβλήθηκαν, και τώρα ήρθε η ώρα να γίνουν πραγματικότητα. Στις 5 και 6 Νοεμβρίου, λοιπόν, στο Παττίχειο Θέατρο Λεμεσού και Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου αντίστοιχα, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε αυτό το υπερθέαμα.
Αν είχες αγοράσει εισιτήριο για τις παραστάσεις το 2021, θα μπορείς να ο χρησιμοποιήσεις τώρα.
Περισσότερες πληροφορίες και εισιτήρια στο SouldOutTicketBox.
Σχετικά
Το νέο σύγχρονο και λειτουργικό πάρκο στο νησί, για ατέλειωτο παιχνίδι!
Ο Δήμος Αγίας Νάπας εγκαινιάζει το νέο Χώρο Αθλητικών Δραστηριοτήτων και Υγιούς Απασχόλησης στο Δημοτικό Διαμέρισμα Σωτήρας.
Adams Beach Hotel: Ένας γιορτινός προορισμός στην καρδιά της Αγίας Νάπας
Εκεί όπου κάθε στιγμή γεμίζει χαρά, χαμόγελα και γιορτινή μαγεία
Η χριστουγεννιάτικη διαφήμιση που κάνει τους 50άρηδες να λιώνουν
Η σχέση πατέρα-γιου στην εποχή της μεγάλης συζήτησης για την τοξική αρρενωπότητα γίνεται μια συγκινητική διαφήμιση που κάνει τους 50άρηδες να λιώσουν.
Καιρός: Βροχές και χιόνι στο μενού - Πότε αναμένεται άνοδος της θερμοκρασίας
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Χιονίζει στο Τρόοδος
Στα λευκά για πρώτη φορά το Τρόοδος κατά τον φετινό χειμώνα Jubilee Hotel Troodos!
Πέφτει απότομα απόψε η θερμοκρασία στο εσωτερικό – Αναμένονται χιόνια και παγετός στα ορεινά
Η πιο κρύα νύχτα του φετινού χειμώνα μέχρι στιγμής, αναμένεται να είναι η αποψινή
Οι χριστουγεννιάτικες αγορές με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα
Οι χριστουγεννιάτικες αγορές που «σπάνε ρεκόρ» επισκεψιμότητας στην Κεντρική Ευρώπη
Αυτή η ασιατική πρωτεύουσα είναι η πιο ακριβή πόλη στον κόσμο για να ζήσει κανείς!
Αυτή η ασιατική πρωτεύουσα είναι η πιο ακριβή πόλη στον κόσμο για να ζήσει κανείς, σύμφωνα με τους ντόπιους.
Απονεμήθηκαν τα Κρατικά Βραβεία Λογοτεχνίας για τις εκδόσεις του έτους 2024
Απονεμήθηκαν χθες βράδυ τα Κρατικά Βραβεία Λογοτεχνίας, τα οποία αποτελούν την υψηλότερη διάκριση που αποδίδεται σε λογοτέχνες από την πολιτεία.
Το Σίγμα φέρνει την μεγάλη οθόνη στο σπίτι μας και φέτος τις γιορτές
Μαγικοί κόσμοι που ξεδιπλώνονται στην οθόνη μας… Αγαπημένοι ήρωες που μας ταξιδεύουν. Συναισθήματα που μας παρασέρνου
Πρωτοχρονιά: Οι πιο εντυπωσιακοί Ευρωπαϊκοί προορισμοί για να υποδεχτείτε τον νέο χρόνο
Από τα γυαλιστερά φώτα μέχρι τις μουσικές στις πλατείες, η αλλαγή του χρόνου είναι η ιδανική αφορμή για ένα ταξίδι που θα μείνει για πάντα στη μνήμη σας!
Ο Μανόλης Ανδρουλιδάκης και η Βιολέτα Ίκαρη έρχονται «Βόλτα» στην Κύπρο
Μια μοναδική μουσική εμπειρία, γεμάτη δυνατές στιγμές και συγκίνηση.