Δημοσιεύτηκε στις 06 Σεπτεμβρίου 2022
«Νιάου – Νιάου στα κεραμίδια» ,το νέο παιδικό έργο, ένα πρωτότυπο παιδικό έργο, από την παιδική σκηνή ΘΕΑΤΡΟ ΒΕΣΤΙΑΡΙΟ που έρχεται να μαγέψει μικρούς και μεγάλους.
Μετά τις SOLD OUT παραστάσεις και την τεράστια επιτυχία που μας χάρησαν τα προηγούμενα άλλα έργα μας, επιστρέφουμε ακόμα πιο δυναμικά - πολλά υποσχόμενοι και σταθεροί στην ποιότητα που προσφέρουμε , με ακόμα ένα ολοκαίνουργιο παιδικό θεατρικό έργο.
Μια υπέροχη παράσταση γεμάτη κέφι, μαγεία, διασκέδαση και πολλή – πολλή περιπέτεια παρέα με γατάκια και σκυλάκια…
Ένα μαγικό παραμύθι σε ιδέα – σενάριο και σκηνοθεσία του ηθοποιού Γιάννη Σπανού, με εμπειρία στο παιδικό θέατρο να μετράει δεκαεφτά ολόκληρα χρόνια, με παραστάσεις παιδικών παραστάσεων!
Επαγγελματικά ολοκαίνουργια μαγικά όλο χρώματα κοστούμια, υπέροχες ζωντανές μουσικές, τραγούδια και χορογραφίες και σκηνικά που θα σε παρασύρουν σε κόσμους μαγικούς φανταστικούς – στον κόσμο των γατιών, όπου οι γάτες ανεβαίνουν στα κεραμίδια και σκορπάνε χαρά και αγάπη σε όλα τα παιδιά.
Μικροί και μεγάλοι θα ταξιδέψουν μαζί με όλα τα γατιά μα και με υπέροχα σκυλιά στον μαγικό κόσμο τους και θα γνωρίσουν από κοντά τον υπέροχο γάτο Πούμπη με την γατούλα του Ροζούλα όπου κι οι δυο μαζί θα προσπαθήσουν ν’ αλλάξουν τον κόσμο όλο και να φέρουν την αγάπη παντού!
Ένα αλλιώτικο παραμύθι για όλους!! Μια ιστορία για την αγάπη, την διαφορετικότητα, την αλληλοβοήθεια, την αγκαλιά.
Τα παιδιά θα δουν από κοντά γάτες και σκυλιά να μιλούν να χορεύουν και να και να τραγουδάνε. Θα συναντήσουν νεράιδες κι άλλους ήρωες του δικού μας παραμυθιού.
Κι όλα αυτά σ’ ένα υπέροχο καλοφτιαγμένο μαγικό όλο χρώματα σκηνικό, όπου εκεί θα ξεδιπλωθεί μπροστά στα μάτια όλων των παιδιών οι περιπέτειες όλων των γατιών μας μα και δυο υπέροχων σκυλιών.
Η ιδέα – σενάριο , οι στίχοι τραγουδιών και η σκηνοθεσία ανήκουν πάλι στον ηθοποιό – συγγραφέα και σεναριογράφο Γιάννη Σπανό. Την μουσική υπογράφει και επιμελείται ο Νίκος Παπαδόπουλος, ενώ τις χορογραφίες ο Γιώργος Νικολάου. Κατασκευές σκηνικών ο Αντρέας Σπανός, τα σκηνικά και αφίσα ζωγραφίζει και πάλι η Ανδρούλα Εμπεδοκλέους, σχέδιο κοστουμιών ο Γιάννης Σπανός, τα υπέροχα κοστούμια κατασκευάζει η Δώρα Χιώτη και την φωτογράφιση επιμελείται και αυτή την φορά η Κωνσταντίνα Λοΐζου.
Συμμετέχουν – τραγουδούν και χορεύουν έξι ταλαντούχοι επαγγελματίες ηθοποιοί: ο Γιάννης Σπανός , η Φωτεινή Γεωργίδη, ο Πέτρος Τίγρης, ο Χρήστος Κυριάκου, η Λίλη Άσπρου και η Αφροδίτη Σπανού Λοίζου.
Μια υπέροχη ζωντανή παράσταση με πολλά χρώματα – ατελείωτη δράση, περιπέτεια και πολλή – πολλή μαγεία…
Κατάλληλο για όλες της ηλικίες
Τηλέφωνα επικοινωνίας 96403029
Κατηγορίες: Παιδιά και οικογένεια / Θέατρο // παιδική θεατρική παράσταση
Email: theatrovestiario@hotmail.com
ΤΙΜΗ
10 ευρώ το άτομο (γενική είσοδος μικροί – μεγάλοι)
12 ευρώ το άτομο (γενική είσοδος μικροί – μεγάλοι) στο ταμείο θεάτρου τη μέρα της παράστασης βάσει διαθεσιμότητας
ΠΡΕΜΙΕΡΑ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 3 Μ.Μ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΘΕΑΤΡΟ ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ
ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ :
ΘΕΑΤΡΟ ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ
- Σάββατο 17 και 24 Σεπτεμβρίου στις 3 μ.μ
- Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου στις 10.30 π.μ
- Σάββατο 1, 8, 15, 22 Οκτωβρίου στις 3 μ.μ
- Κυριακή 9, 16, 30 Οκτωβρίου στις 10.30 π.μ
ΠΑΦΟΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ :
ΜΑΡΚΙΔΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΦΟΥ
- Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου στις 10.30 π.μ και 3 μ.μ
ΛΑΡΝΑΚΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ
- Κυριακή 2 Οκτωβρίου στις 10.30 π.μ και 3 μ.μ
ΛΕΜΕΣΟΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ :
ΠΑΤΤΙΧΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ
- Κυριακή 6 Νοεμβρίου στις 10.30 μ.μ

Σχετικά

Μία ξεχωριστή υπαίθρια αγορά μας περιμένει στην Λάνια
Με λαζάνια, μουσική και παιχνίδι για μικρούς και μεγάλους

Απογευματινό Foam Party για παιδιά με παιχνίδι και διασκέδαση
Αξέχαστες καλοκαιρινές στιγμές για τους μικρούς μας φίλους

Το 3ο Messy Play Festival On The Beach, θα γεμίσει την παραλία με παιδιά!
Messy & Sensory Stations, Fun Games, Μουσικοκινητικά παιχνίδια, Ηφαίστεια άμμου, Θέατρο Σκιών "Ο Φούσκας το Ψαράκι"!

Δωρεάν παιχνίδι στα φουσκωτά νερού, στον πιο όμορφο πολυχώρο ψυχαγωγίας της πόλης!
Πάρε την πετσέτα σου, βάλε το μαγιό σου και ετοιμάσου για τσουλήθρες, πιτσιλιές και άφθονο γέλιο!

Ένας νέος, υπέροχος παιδότοπος στο χωριό, είναι έτοιμος να υποδεχθεί τα παιδιά (εικόνες)
Εικόνες από τον πανέμορφο παιδότοπο που δημιουργήθηκε στο χωριό Πεδουλάς


Lilo και Stitch για πάντα: Το πιο αγαπημένο δίδυμο έρχεται κοντά σας
Μια νέα παιδική παράσταση σε περιοδεία

Ένα υπέροχο παιδικό φεστιβάλ επιστρέφει και φέτος σ' ένα γνωστό χωριό
Σε τοποθεσία, αυτήν τη φορά

Ο Stitch με την μοναδική του φίλη Lilo, έρχονται στην Κύπρο
O σημερινός ήρωας που λατρεύεται από τα παιδιά όσο ποτέ άλλοτε, σε όλο τον κόσμο, έρχεται Κύπρο

Έχεις παιδιά; Έχουμε την απόλυτη πρόταση ψυχαγωγίας και είναι super fun!
Το Summer Kids Festival στη Μαρίνα Αγίας Νάπας!

Θέατρο, παιχνίδι και δωρεάν παγωτό σε μία μέρα αφιερωμένη στα παιδιά
Στο πλαίσιο των Βραδιών Πολιτισμού 2025

Καμήλα καμηλάρι: Ένα μουσικό ταξίδι στα παιδικά τραγούδια της Κύπρου
Γνωρίζω, τραγουδώ και εικονογραφώ τα παιδικά παραδοσιακά τραγούδια του τόπου μου