Δημοσιεύτηκε στις 06 Σεπτεμβρίου 2022
Ο μικρός Μιγκέλ, μας ταξιδεύει στο κόσμο των Προγόνων του, στη τελευταία προβολή του υπαίθριου καλοκαιρινού κινηματογράφου στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Τεχνών Φανερωμένη22, την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου στις 21:00.

Η ταινία: Παρά τη μυστηριώδη οικογενειακή απαγόρευση της μουσικής -η οποία κρατάει ολόκληρες γενιές-, ο Μιγκέλ ονειρεύεται να γίνει ένας επιδέξιος μουσικός σαν το είδωλό του, τον Ernesto de la Cruz. Μετά από μερικά αλλόκοτα γεγονότα, και λαχταρώντας να αποδείξει το ταλέντο του, ο Μιγκέλ θα βρεθεί στην εκθαμβωτική και πολύχρωμη Χώρα τον Προγόνων. Στην πορεία θα συναντήσει τον Hector, έναν γοητευτικό απατεώνα, και μαζί θα κάνουν ένα απίθανο ταξίδι, προσπαθώντας να ανακαλύψουν την αλήθεια της οικογενειακής ιστορίας του Μιγκέλ.
Οικογενειακή περιπέτεια της Disney | Μεταγλωττισμένη στα ελληνικά |
Διάρκεια: 105'
Σκηνοθεσία: Lee Unkrich
Σενάριο: Adrian Molina/Matthew Aldrich/Lee Unkrich
Χώρος κινηματογραφικών προβολών: Πολιτιστικό Ίδρυμα Τράπεζας Κύπρου, Φανερωμένης 86-90, 1011 Λευκωσία (πληροφορίες: 22 128157).
Τα βράδια των εκδηλώσεων του φεστιβάλ Faneromeni 22, τα μουσεία και οι εκθέσεις του Πολιτιστικού Ιδρύματος θα είναι ανοικτά μέχρι τα μεσάνυκτα.
Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιούνται λαμβάνοντας υπόψη όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, ακολουθώντας τις κρατικές οδηγίες για την υγεία και ασφάλεια των επισκεπτών και του προσωπικού.
Μάθε περισσότερα στην ιστοσελίδα του Πολιτιστικού Ιδρύματος www.boccf.org και στις επίσημες σελίδες του Ιδρύματος στο Facebook & στο Instagram (@boccf) και στο τηλέφωνο 22128157.
Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα ληφθούν φωτογραφίες ή και βίντεο. Η εικόνα όσων παρευρεθούν για την παρακολούθησή τους μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σκοπούς προώθησης ή και να δοθεί στα ΜΜΕ ή να ανέβει στο διαδίκτυο. Με την παρουσία στις εκδηλώσεις, το κοινό δίνει αυτόματα στους διοργανωτές το δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν τις φωτογραφίες/βίντεο που θα ληφθούν κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης ή βιντεογράφησης.
Πολιτιστικό Ίδρυμα Τράπεζας Κύπρου
Φανερωμένης 86-90, 1011 Λευκωσία
Για πληροφορίες: 22 128157/www.boccf.org
Σχετικά
Χαβιέ Μπαρδέμ και Κέιτ Χάντσον στη ρομαντική κομεντί «Hello & Paris»
«Μια υπέροχη ιστορία αγάπης, από εκείνες που γεμίζουν την καρδιά και μαγεύουν τις αισθήσεις» στο ύφος του «Άγρυπνος στο Σιάτλ» και του «Όταν ο Χάρι γνώρισε τη Σάλι».
Τις Δευτέρες του Μάρτη βλέπουμε γαλλικές ταινίες στη Λεμεσό
Μήνας Γαλλοφωνίας στη Λεμεσό
Οι ταινίες που θα δούμε στις κινηματογραφικές αίθουσες
4 ακόμη νέες ταινίες προστίθενται στις επιλογές μας από την Πέμπτη - Διαβάστε αναλυτικά, δείτε trailers, κάντε πρόγραμμα!
O Όστιν Μπάτλερ είναι ο Λανς Άρμστρονγκ στη νέα ταινία του Έντουαρντ Μπέργκερ
Ο σταθερά ανερχόμενος ηθοποιός θα υποδυθεί τον Λανς Άρμστρονγκ στην ταινία που ετοιμάζει ο παραγωγικότατος σκηνοθέτης του «Ουδέν Νεώτερον από το Δυτικό Μέτωπο» και του «Κονκλάβιου».
Γιάννης Σμαραγδής: Η νέα ταινία που ετοιμάζει μετά τον Καποδίστρια
Άγνωστο ακόμη ποιος θα υποδυθεί τον πρωταγωνιστικό ρόλο
«The Drama»: Νέα ταινία θρίλερ με Ζεντάγια και Ρόμπερτ Πάτινσον -Δείτε το τρέιλερ
Το νέο τρέιλερ της ταινίας «The Drama» παρουσιάζει τη Ζεντάγια και τον Ρόμπερτ Πάτινσον ως ένα ιδανικό ζευγάρι, του οποίου η κοινή ζωή δοκιμάζεται λίγα εικοσιτετράωρα πριν από τον γάμο.
Το τρέιλερ του «Ο Διάβολος φοράει Prada 2» έγραψε ιστορία με 222 εκατ. προβολές σε μόλις 24 ώρες
Το σίκουελ της ταινίας θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες την 1η Μαΐου
Μέριλ Στριπ: Ενσαρκώνει την Τζόνι Μίτσελ στη βιογραφία της θρυλικής τραγουδίστριας
«Η Μίτσελ δεν θα είναι απλός παρατηρητής. Όλα θα γίνουν από την δική της οπτική, όπως τα έζησε εκείνη», δήλωσε ο σκηνοθέτης της ταινίας, Κάμερον Κρόου.
Love is in the air… and on screen: Φέτος του Αγίου Βαλεντίνου γιορτάζουμε την αγάπη σε όλες τις μορφές της!
Μια διαφορετική προσέγγιση στη γιορτή της αγάπης που ξεφεύγει από τα καθιερωμένα.
Οι 6 νέες κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας
Τρόμος, μουσική, animation και μεγάλες συγκινήσεις στις σκοτεινές αίθουσες
Το Φεστιβάλ Δράμας ταξιδεύει στην Κύπρο με 9 επιλεγμένες ταινίες
Το Φεστιβάλ ταξιδεύει για άλλη μια χρονιά στο νησί μας, προσφέροντας στους κύπριους σινεφίλ την ευκαιρία να απολαύσουν αξιόλογες ταινίες μικρού μήκους.