Ένα δυνατό μήνυμα από το #SupportCY κατά της πανδημίας

Αλήθεια, ποιους θα πρωτοσκεφτόσουν αν το μήνυμα στο κινητό σου, επιβεβαίωνε πως το αποτέλεσμα της εργαστηριακής σου εξέτασης για τον κορωνοϊό είναι θετικό; Και με πόσους από αυτούς όταν συναντήθηκες τηρούσες τους κανονισμούς προστασίας κατά της πανδημίας; Τους συμφοιτητές, τους συναδέρφους, τους γείτονες, τους φίλους, τους γονείς; Μήπως τον παππού και τη γιαγιά; 

Ένα βίντεο του #SupportCΥ με την στήριξη της Τράπεζας Κύπρου, προβάλλεται από την Παρασκευή το απόγευμα στις τηλεοπτικές μας οθόνες, με στόχο να συμβάλει στην ευαισθητοποίηση του κοινού για την τήρηση των μέτρων προστασίας και την ασφάλεια όλων μας από τον κορωνοϊό. 

Μήνυμά του «Σπάσε την αλυσίδα μετάδοσης του ιού, προστάτευσε τον εαυτό σου και τους γύρω σου. Οι αριθμοί είναι πολύ περισσότεροι από ό,τι νομίζεις…».

Το Δίκτυο #SupportCΥ δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία της Τράπεζας Κύπρου με τη συνεργασία του Οργανισμού Reaction, για τη στήριξη της Πολιτείας σε κρίσιμες στιγμές. Μαζί με επιχειρήσεις, μη κυβερνητικές οργανώσεις και οργανωμένα σύνολα, δημιουργήθηκε μια δομημένη συνεργασία σε μια προσπάθεια στήριξης της κυπριακής κοινωνίας και των συνανθρώπων μας που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή ενάντια στον Covid-19. 

Μέχρι σήμερα το #SupportCY απαριθμεί 86 μέλη και συνεχίζει να μεγαλώνει. Όσες επιχειρήσεις επιθυμούν να συμμετέχουν, μπορούν να αποταθούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση supportcy@bankofcyprus.com , να αναφέρουν τα βασικά στοιχεία της προσφοράς τους και τα στοιχεία επικοινωνίας τους.

EVENTS ανά ημέρα

Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31