Δημοσιεύτηκε στις 30 Νοεμβρίου 2020
Τα φετινά Χριστούγεννα δραπετεύουμε από τον θόρυβο της πόλης, χαλαρώνοντας δίπλα στο τζάκι, σε ένα ιδιαίτερα γραφικό χωριό, απολαμβάνοντας τοπικά χριστουγεννιάτικα γλυκά και λαχταριστά γεύματα και εξερευνώντας κρυμμένους θησαυρούς που αποκαλύπτονται μπροστά στα μάτια μας.
Εξ ου λοιπόν και εμείς επιλέξαμε και σας προτείνουμε δύο παραμυθένια κατάλυματα στο χωριό για να μείνετε αυτά τα Χριστούγεννα και να μοιραστείτε υπέροχες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.
Το Apanemia Studio και το Apanemia House, που και τα δύο αποτελούν μέρος ενός εντυπωσιακού συγκροτήματος, του Apanemia Inn, στο γραφικό χωριό Λόφου.

Το Apanemia Inn, λοιπόν, είναι ένα μοναδικής αισθητικής αγροτουριστικό κατάλυμα που βρίσκεται στο γραφικό χωριό Λόφου της επαρχίας Λεμεσού! Χτισμένο με πέτρα και ξύλο, για να συνάδει με τον περιβάλλοντα χώρο, τα χρώματα και τα αρώματα της φύσης, οροφές με ξύλινα δοκάρια, ξύλινο δάπεδο και έπιπλα-αντίκες, το κατάλυμα αυτό θα σου χαρίσει τις πιο όμορφες αναμνήσεις!
Μέσα σε αυτό το μοναδικό σκηνικό, το Apanemia Inn σε προσκαλεί να απολαύσεις στιγμές απόλυτης χαλάρωσης.


Το Apanemia Inn αποτελείται από 2 ιδιωτικές κατοικίες.
Επίλεξε το εντυπωσιακό Apanemia Studio, που είναι ιδανικό για ζευγάρια, το οποίο θα χαρίσει σε σένα και το ταίρι σου υπέροχες στιγμές χαλάρωσης!
Πρόκειται για ένα χώρο ο οποίος κάποτε λειτουργούσε σαν αποθήκη, ωστόσο όταν το 2018 ανακαινίστηκε μετατράπηκε σε ένα πολυτελές ευρύχωρο στούντιο, επενδυμένο με την παράδοση αλλά ταυτόχρονα και το μοντέρνο στυλ, που του χαρίζει ζεστή ατμόσφαιρα και μία μοναδική αίσθηση!
Ένα καταπληκτικό μέρος για τις κρύες νύχτες του χειμώνα.


Στο Apanemia Studio εντυπωσιάζει το μεγάλο παραδοσιακό κρεβάτι αλλά και το εξωτερικό τζακούζι στην αυλή που προσφέρει χαλάρωση στους επισκέπτες του. Επίσης, σου παρέχει όλες τις απαραίτητες ανέσεις για να μη σου λείψει τίποτα. Από μία πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, μέχρι ξύλα για το τζάκι.

Μπορείς όμως να επιλέξεις τη μεγαλοπρεπές Apanemia House, που μπορεί να φιλοξενήσει έως και 6 ενήλικες. Το σπίτι αυτό διαθέτει ένα μεγάλο σαλόνι με άνετους καναπέδες και υπέροχα υφάσματα, όπου μάλιστα δεσπόζει το εντυπωσιακό τζάκι. Έχει 2 αυλές κι ένα όμορφο αίθριο όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν πρωινό καφέ ή να συνομιλήσουν με τους φίλους τους, παρακολουθώντας τη βροχή.
Και είναι πραγματικά πολύ εντυπωσιακό. Άλλωστε πρόκειται για ένα κτίσμα που μετρά άνω των 100 ετών ζωής... Ένα άλλοτε αγρόκτημα, που από το 2015 έχει μετατραπεί σε ένα χώρο ηρεμίας, χαλάρωσης και ξεκούρασης!

Αποδράσεις στη φύση
Το κατάλυμα προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν ποδήλατα για μακρινούς περιπάτους στην φύση αλλά και στα γραφικά στενά του χωριού. Η κοινότητα της Λόφο είναι γνωστή για τη μοναδική της παραδοσιακή ομορφιά, τα γραφικά δρομάκια και τους φιλόξενους ανθρώπους!

Το Apanemia Inn, υποδέχεται τους επισκέπτες του με ένα μπουκάλι κρασί και πρωινό (συμπεριλαμβάνονται στην τιμή).
Facebook: Apanemia Inn - Lofou/Cyprus
Instagram: apanemia_inn
Τηλ: 99 527711
Σχετικά
Πέθανε η Μαργαρίτα Παπανδρέου σε ηλικία 103 ετών
Ήταν συγγραφέας και η δεύτερη σύζυγος του τέως πρωθυπουργού της Ελλάδας, Ανδρέα Παπανδρέου Πέθανε η Μαργαρίτα Παπανδρέου, σε ηλικία 103 ετών
Αυτά είναι τα 9 αυθεντικά Χριστουγεννιάτικα Χωριά της Κύπρου, που θα λειτουργήσουν φέτος
Η περίοδος λειτουργίας των Χριστουγεννιάτικων Χωριών είναι από τις 21 Νοεμβρίου 2026 μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2027
«Πράσινο φως» για το νέο glamping στην Πάφο
Το glamping έρχεται να προσθέσει μια διαφορετική επιλογή διαμονής στην περιοχή του Ακάμα, με έμφαση στη φύση και την εμπειρία
Ισχυρές καταιγίδες, άνεμοι και... χαλάζι - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση
Aναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Ανακοινώθηκαν τα 50 καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου – Ποιο αθηναϊκό ξεχώρισε στη λίστα
Η Μπανγκόκ, το Παρίσι και το Λονδίνο έχουν από τέσσερα ξενοδοχεία στη λίστα. Η Ελλάδα εκπροσωπείται από το Four Seasons Astir Palace Athens, στη θέση 27
Έντονη καιρική μεταβολή απόψε - Ποιες περιοχές θα πληγούν έντονα (video)
Κίτρινη προειδοποίηση 20 ωρών – Έρχονται καταιγίδες και άνεμοι 8 μποφόρ
Νωρίτερα φέτος η αλλαγή ώρας: Πότε θα γυρίσουμε τα ρολόγια μια ώρα πίσω
Πλησιάζει η αλλαγή της ώρας που θα σημάνει την έναρξη της χειμερινής περιόδου. Ποια Κυριακή θα γυρίσουμε τα ρολόγια μας μια ώρα πίσω
Μια ελληνική γειτονιά στις πιο κουλ του κόσμου για το 2026
Τις πιο κουλ γειτονιές του κόσμου για το 2026 ανακοίνωσε το Time Out. Ποια ελληνική γειτονιά κατέκτησε την 3η θέση
Η πόλη που μυρίζει Χριστούγεννα από τον Σεπτέμβριο
Στην Εστέπα της Ισπανίας 18 εργαστήρια ετοιμάζουν περίπου 20.000 τόνους γλυκισμάτων μέχρι τον Δεκέμβριο και αποφέρουν έσοδα 80 εκατ. ευρώ
Άστατος καιρός με βροχές, καταιγίδες και χαλάζι – Ποιες περιοχές επηρεάζονται
Aναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Βαρομετρικό χαμηλό «χτυπάει» αύριο την Κύπρο – Έρχονται τα πρωτοβρόχια
Aναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
«Back to Travel» της Cyprus Airways – Πτήσεις με επιστροφή από €80 (μόνο για 2 μέρες)
Στην προσφορά περιλαμβάνονται και οι νέες, όλο τον χρόνο, συνδέσεις της Cyprus Airways με Ρώμη, από τις 11 Δεκεμβρίου, και Μόναχο, από τις 17 Δεκεμβρίου.