Δημοσιεύτηκε στις 29 Νοεμβρίου 2020
Τι κι αν η πανδημία μας στέρησε μεταξύ άλλων, τη δυνατότητα να ταξιδεύουμε τον κόσμο γνωρίζοντας νέους πολιτισμούς και κουλτούρες, η τεχνολογία που εκμηδενίζει τις αποστάσεις και φέρνει μέσα από την οθόνη μας ακόμη και την πιο απόμερη γωνιά του πλανήτη, μπορεί να κάνει την καθημερινότητά μας λίγο πιο εύκολη.
Στις 10 Δεκεμβρίου online μέσω Facebook Live "ταξιδεύουμε" στην πανέμορφη Βιέννη.
Κλασική μουσική, κέικ σοκολάτας, αυτοκρατορική κληρονομιά, μπαρόκ κατοικίες. Αυτό και περισσότερο θα σε περιμένει στην περιήγησή σου στη Βιέννη!
Η Βιέννη, πρωτεύουσα της Αυστρίας, βρίσκεται στα ανατολικά της χώρας στον ποταμό Δούναβη. Η καλλιτεχνική και πνευματική της κληρονομιά διαμορφώθηκε από κατοίκους όπως οι Μότσαρτ, Μπετόβεν και Σίγκμουντ Φρόιντ.
Η πόλη είναι επίσης γνωστή για τα αυτοκρατορικά παλάτια της, όπως το Schönbrunn, η καλοκαιρινή κατοικία των Habsburg. Στην περιοχή MuseumsQuartier, σε ιστορικά και σύγχρονα κτίρια παρουσιάζονται έργα των Egon Schiele, Gustav Klimt και άλλων καλλιτεχνών.
Όσοι επιθυμούν να γίνουν μέλος σε αυτή την πολύ ιδιαίτερη ξενάγηση μπορούν να βρουν πληροφορίες και link ΕΔΩ.
Σχετικά
Η καλύτερη πόλη στην Ευρώπη για την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς
Αυτή είναι η καλύτερη πόλη στην Ευρώπη για να περάσει κανείς την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, σύμφωνα με το Time Out
Η γιορτινή Λεμεσός, σε ρυθμούς NYX
Το NYX Hotel Limassol φιλοξενεί καθ’ όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου επιλογές που συνδυάζουν φαγητό, ποτό και ατμόσφαιρα
H Ryanair ανακοίνωσε νέα προσφορά για ταξίδια σε 17 προορισμούς, με τιμές από €14.99 (μόνο για σήμερα)
Χειμερινές αποδράσεις από Πάφο με τιμές από €14.99
Ηγετική διάκριση για τη Louis Hotels!
Business Leader 2024 ο CEO της Louis Hotels, κος. Ιάσων Περδίος, στην κατηγορία «Τουρισμός – Αναψυχή - Εστίαση»
Οι 25 καλύτερες ταινίες για να δείτε στο Netflix πριν φύγει το 2025
Συγκεντρώσαμε τις 25 καλύτερες ταινίες που μπορείς να δεις τώρα στην πλατφόρμα του Netflix.
Η περιοχή που κλέβει τις εντυπώσεις φέτος με τον εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο διάκοσμό της
Συναρπαστικός ο Χριστουγεννιάτικος Διάκοσμος του Δήμου Παραλιμνίου - Δερύνειας
Συννεφιασμένο σκηνικό με βροχές και καταιγίδες - Αναλυτικά η πρόγνωση
Σήμερα, Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Unwrap the season στο Aphrodite Hills Resort
Αξέχαστες διακοπές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς
Αντίστροφη μέτρηση για το άνοιγμα του θρυλικού ξενοδοχείου Βερεγγάρια στον Πρόδρομο
Η οροφή του Berengaria παίρνει ξανά την τελική της μορφή, σηματοδοτώντας μια ιστορική στιγμή για τον χώρο
Οι πιο ακριβές και οι πιο φθηνές χώρες για τουρίστες – Τι δείχνει πρόσφατη μελέτη
Πόσα χρήματα ξοδεύει κατά μέσο όρο ένας επισκέπτης σε μια χώρα
Αυτή είναι η νέα Λαϊκή Αγορά της Δερύνειας - Πότε θα λειτουργήσει
Νέα εποχή για την προώθηση των τοπικών προϊόντων και την ενίσχυση της αγροτικής οικονομίας της περιοχής