Things to Do , Τα καλύτερα της Κύπρου

Το πάρτι της ζωής σου!

Ανάλογα με το στυλ σου, τον προϋπολογισμό σου και το event που θέλεις να διοργανώσεις, υπάρχουν οι κατάλληλοι χώροι

Δημοσιεύτηκε στις 12 Μαρτίου 2014

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Άης Αμπέλης

Βρίσκεται στις πλαγιές του Καλού Χωριό Ορεινής, 28 χλμ. νοτιοδυτικά της Λευκωσίας. Διαθέτει μοναδικό αρχιτεκτονικό στυλ και περιβάλλεται από τριών εκταρίων αμπελώνες. Τι πιο όμορφο και γραφικό για να ζήσεις μια εμπειρία που θα μείνει σε όλους αξέχαστη! Το γαστρονομικό κομμάτι αναλαμβάνει η Catercom Catering, η οποία με το προσωπικό της, αποτελούμενο από άρτια καταρτισμένους και έμπειρους σεφ, μετρ και σερβιτόρους, μπορεί να ικανοποιήσει την κάθε σου επιθυμία.

Tip: Η εταιρεία είναι άρτια εξοπλισμένη, ώστε να μπορεί να ικανοποιήσει μέχρι και 4000 άτομα!

Info: (22870144, 99221457/sales. catering@phc.com.cy) Θεμιστοκλή Δέρβη 16, Λευκωσία.

 

Europa Plaza Hotel

Βρίσκεται στην καρδιά της πρωτεύουσας, και έχει αποκτήσει σύγχρονο πρόσωπο και μοντέρνα φιλοσοφία. Δίνει ιδιαίτερη σημασία στις υπηρεσίες επιπέδου και στην υψηλή γαστρονομία. Οι αίθουσες που διαθέτει είναι κατάλληλες για διάφορες επαγγελματικές και άλλου είδους διοργανώσεις, αλλά και μικρούς γάμους που αγαπούν τη θαλπωρή ενός boutique hotel. Για τη νύχτα του γάμου, το ξενοδοχείο διαθέτει 4 θεματικές σουίτες, η κάθε μία με ιδιαίτερη διαρρύθμιση, για να σου προσφέρουν άνεση, πολυτέλεια και χαλάρωση.

Tip: Ένα σημαντικό πλεονέκτημα του ξενοδοχείου είναι το γεγονός ότι όλο το προσωπικό του μιλά την Ελληνική γλώσσα!

Info: (22692692, φαξ: 22664417/email:info@europaplazahotel.com/website: www.europaplazahotel.com) Αλκαίου 13, Έγκωμη, Λευκωσία.

 

Lemon Park

Λίγο έξω από τη Λευκωσία, σε περιμένει για να σου προσφέρει τις καλύτερες ιδέες για πάρτι, γάμους, βαπτίσεις, cocktail parties, εταιρικά events κ.ά. Είναι ένας μοντέρνος χώρος με σύγχρονες εγκαταστάσεις και ολοκληρωμένες υπηρεσίες. Οι γαστρονομικές του προτάσεις, προέρχονται από ένα επιτελείο έμπειρων chefs και πρωταγωνιστούν σε ένα χώρο μοντέρνο και λειτουργικό που μεταμορφώνεται αναλόγως της περίστασης, είτε γίνεται στην εσωτερική του αίθουσα είτε στον κήπο γύρω από την πισίνα ή ακόμη και στο patio.

Tip: Εκτός από το catering, μπορεί να σου παρέχει DJ, φωτισμό, ηχεία, οθόνες και άλλες προτάσεις που θα σε εντυπωσιάσουν.

Info: (77770131/www.lemonpark.com.cy) Λατσιά, Λευκωσία.

 

Occhio

Είναι ένας επιβλητικός πολυχώρος διασκέδασης, με κυρίαρχο το μαύρο χρώμα, ο οποίος εμπνέει σύγχρονη πολυτέλεια. Οι μοντέρνες προσθήκες είναι διάχυτες παντού, συνδυασμένες έξοχα με κλασικές πινελιές, που μαζί με τον υπερσύγχρονο φωτισμό του, δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα. Στην πολυτελή αυτή αίθουσα, οι γάμοι, οι βαπτίσεις αλλά και οι εταιρικές διοργανώσεις αφήνουν τους πάντες εντυπωσιασμένους, με τον επαγγελματισμό και τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες που προσφέρει. Εξάλλου, το Occhio παραμένει πιστό στο motto του που είναι: δημιουργούμε στα μέτρα σας!

Tip: Μπορείς να κλείσεις ενιαία τις δύο κάτω αίθουσές του, ή να προτιμήσεις το Occhio Air που μόλις απέκτησε νέα επιβλητική είσοδο και ασανσέρ.

Info: (22255111/www.occhio.com.cy/) Αλκαίου 23, Έγκωμη, Λευκωσία.

 

Pavilion

Δεν είναι τυχαίο που θεωρείται ο πιο διάσημος πολυχώρος αφού φιλοξενεί τα καλύτερα events του τόπου! Ο επαγγελματισμός στις υπηρεσίες που προσφέρει και οι αίθουσες που διαθέτει αποτελούν πρότυπα! Η κύρια σκηνή του, το Pavilion Night Spot, διαθέτει αμφιθεατρική αρχιτεκτονική και προσφέρει μοναδικό υπερθέαμα ήχου και εικόνας. Μπορεί να φιλοξενήσει 1100 συνδαιτυμόνες ή 3000 άτομα χωρίς τραπέζια. Υπάρχουν ακόμα δύο αίθουσες όπου μπορούν να διοργανωθούν σπουδαία events. Η Anthia, η μεγαλύτερη αίθουσα του Pavilion, που έχει μία έκταση 2000 τ.μ. και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 1800 άτομα σε τραπέζια. Τέλος, η αίθουσα Despozia, η οποία ξεχωρίζει για το εντυπωσιακό της ντεκόρ, τον υπέροχο φωτισμό της και τα μεγάλα, επιβλητικά της τζάμια.

Tip: Συστήνεται έγκαιρη προκράτηση, λόγω μεγάλης ζήτησης των ευρύχωρων αιθουσών του.

Info: (22322222/http://www.pavilionhall.com) Αβραάμ Αντωνίου 2, Λακατάμεια.

 

Ρόγιαλ

Μια ιστορική αίθουσα, ακριβώς πάνω στα Ενετικά Τείχη που περικυκλώνουν την παλιά πόλη της Λευκωσίας, μετατρέπεται σε έναν εξαίσιο, εναλλακτικό χώρο δεξιώσεων. Αποτελεί ένα πραγματικό κόσμημα στην καρδιά του κέντρου, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία για κάθε είδους event. Ο χώρος του που συνδυάζει τη λάμψη και την ατμόσφαιρα του παρελθόντος με το σύγχρονο βιομηχανικό αναβαθμισμένο ύφος, μπορεί να φιλοξενήσει μία πληθώρα εκδηλώσεων, από θέατρα, προβολές ταινιών, μουσικά κονσέρτα, πολιτικές ομιλίες, εκθέσεις τέχνης, συνέδρια και μικρά σεμινάρια μέχρι δεξιώσεις γάμου, βαφτίσεις και ιδιωτικά πάρτι.

Tip: Εκτός από τη μεγάλη αίθουσα Costanza, υπάρχουν άλλες 5 διαφορετικές αίθουσες οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό μεταξύ τους για να εξυπηρετήσουν διάφορες εκδηλώσεις ή και ανεξάρτητα. Η κάθε αίθουσα διαθέτει δική της πρόσβαση.

Info: (22375984/www.theroyal.com.cy) Ξάνθης Ξενιέρου 29, παλιά Λευκωσία.

 

Stoa

Αποτελεί ένα μοναδικό πολυχώρο, έκτασης 2.500 τετραγωνικών μέτρων, ειδικά δημιουργημένο για να προσφέρει πολλαπλές επιλογές ψυχαγωγίας. Η τοποθεσία του, στο κέντρο της παλιάς πόλης, είναι ένα ακόμα συν στη γοητεία του χώρου. Το ισόγειο περιλαμβάνει, εκτός από το εστιατόριο και το Cocktail bar, την αίθουσα Backroom με προδιαγραφές αθηναϊκής πίστας, και το Stoa Plateia που αποτελείιδανική λύση για εκθέσεις, επιδείξεις μόδας και άλλες εκδηλώσεις. Στο άνω επίπεδο, το Constanza Ballroom, το Flatro, το Lorenzo, το Primo Plus και το Stoa Level, μπορούν να καλύψουν κάθε είδους event.

Tip: Με τον εξοπλισμό που διαθέτει και το προσωπικό που εργοδοτεί, η Στοά μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 1000 άτομα.

Info: (22875822/www.emporikistoa.com) Πλατεία Παλαιού Δημαρχείου, παλιά

Λευκωσία.

 

 

ΛΕΜΕΣΟΣ

Κτήμα Χατζηαντωνά

Ένα πανέμορφο παραδοσιακό οινοποιείο μέσα στη φύση, σε περιμένει να ζήσεις τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής σου. Διαθέτει μια επιλογή από venues που μπορούν να ικανοποιήσουν διαφορετικό αριθμό ατόμων και επίσης μια εκπληκτική επιλογή από μενού, που μπορείς να το προσαρμόσεις στις δικές σου επιθυμίες, με τη βοήθεια του σεφ τους. Το Κτήμα Χατζηαντωνά συνεργάζεται με επιλεγμένους προμηθευτές που μπορούν να σου εξασφαλίσουν όλα όσα χρειάζεσαι για μια ολοκληρωμένα εντυπωσιακή διοργάνωση. Διαθέτει και σουίτα η οποία μπορεί να δοθεί στους νεόνυμφους ή στους γονείς της βάφτισης.

Tip: Δεν βρίσκεσαι σε ένα απλό κτήμα, αλλά σε ένα οινοποιείο, με ποιοτικά κρασιά που μπορούν να συνοδεύσουν ευχάριστα το ξεχωριστό σου μενού.

Info: (25991199/www.hadjiantonas.com.cy) Παρεκκλησιά.

 

Κτήμα Λανίτη

Ο χώρος αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή για εταιρικά δείπνα, θεματικές βραδιές, cocktail parties, γαμήλιες δεξιώσεις και άλλα venues. Η ίδια η τοποθεσία του είναι ακόμα ένα συν στα όσα πλουσιοπάροχα προσφέρει και το προσωπικό του είναι αυστηρά επιλεγμένο για να είσαι σίγουρος ότι θα έχεις την εξυπηρέτηση και τον επαγγελματισμό που θες. Μεγάλη σημασία, δίνεται, επίσης, και στην ποιότητα του φαγητού, το οποίο ετοιμάζεται από μία ολοκληρωμένη ομάδα μαγείρων, ενώ η πολυτέλεια που αποπνέει ο χώρος γενικότερα, είναι σίγουρο ότι θα σε αφήσει πλήρως ικανοποιημένο.

Tip: Μπορούν να σου παρέχουν όποια έξτρα υπηρεσία επιθυμείς, χωρίς να χρειαστεί να ταλαιπωρηθείς καθόλου, από μουσική και διακόσμηση μέχρι ανθοπωλείο και φωτογράφο.

Info: (25714235/ www.ktima-laniti.com) Φασούρι.

 

Londa

Σε αυτό το ξεχωριστό boutique hotel υψηλής κατηγορίας και αισθητικής, να είσαι σίγουρος ότι θα κλείσεις τα πιο άρτια οργανωμένα gala dinners, hen/ bachelor nights, reunions, cocktail parties, γενέθλια και μικρούς γάμους. Η μεγάλη ποικιλία στο μενού του, η ιδιαίτερη ατμόσφαιρα των χώρων και διαρρυθμίσεών του, αλλά και η φιλοσοφία του γενικότερα, μαζί με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας για επαγγελματικές συναντήσεις και συνεδριάσεις, το καθιστούν την καλύτερη επιλογή.

Tip: Αν θα κάνεις κράτηση για τον ‘κλειστό’ σου γάμο, προτίμησε το χώρο της πισίνας του με την εξαιρετική θέα.

Info: (25865555/www.londahotel.com) Ποταμός Γερμασόγειας, Λεμεσός.

 

 

ΛΑΡΝΑΚΑ

Κτήμα Μακένζι

Προσφέρει ένα πλήρες φάσμα ολοκληρωμένων υπηρεσιών για γαμήλιες δεξιώσεις, βαπτίσεις, πάρτι γενεθλίων, συνέδρια, παιδικά πάρτι, εκθέσεις, επιδείξεις μόδας, επετείους, εταιρικές εκδηλώσεις και πολλά άλλα. Αποτελεί την ιδανική επιλογή, αφού διαθέτει μία προνομιακή θέση, με θέα και την Αλυκή, αλλά και τη θάλασσα της Λάρνακας. Είναι πολυεπίπεδο, με εντυπωσιακή είσοδο, marquees, πολύχρονες ελιές, deck, κήπους, διακοσμητικές λίμνες και ειδικά φωτισμένο για ένα τέλειο οπτικό αποτέλεσμα, αποτελώντας έτσι μια συναρπαστική και αξέχαστη εμπειρία.

Tip: Η πολυμορφική αίθουσα φιλοξενεί με άνεση, για δεξίωση και κοκτέιλ, μέχρι 5000 άτομα καθώς επίσης για δείπνο μέχρι και 650 άτομα.

Info: (24651111, 70009200 & http://www.ktimamakenzy.com) Φιλοπάππου 24, περιοχή Μακένζι.

 

Κτήμα Γεωργιάδη

Ένα αυθεντικό, κυπριακό κτήμα, περιτριγυρισμένο από δέντρα και οπωρώνες, σε περιμένει στον παλιό γραφικό σταθμό Σκαρίνου, για να γιορτάσεις και να ζήσεις τις καλύτερες στιγμές της ζωής σου! Είναι κατάλληλο για βαπτίσεις, πάρτι, δεξιώσεις γάμων και μεγάλα ή μικρά events. Η εξειδικευμένη ομάδα του μπορεί να σου προτείνει ιδέες και φυσικά να υλοποιήσει όλα όσα ζητάς! Από απλά καναπεδάκια και παραδοσιακό κυπριακό φαγητό μέχρι gourmet απολαύσεις. Όσο για τη μουσική, το μόνο σίγουρο είναι πως η Στέλλα Γεωργιάδου θα φροντίσει τα μουσικά ακούσματα να είναι στα μέτρα σου!

Tip: Από 120 άτομα (εσωτερικός χώρος) μέχρι 500 άτομα στους υπέροχους

πορτοκαλεώνες.

Info: (99620736/www.ktima-georgiadi.com) Παλιός Σταθμός Σκαρίνου.

 

 

ΠΑΦΟΣ

Minthis Hills

Καιρός να πρωτοτυπήσεις, διοργανώνοντας ένα special event στο εντυπωσιακό resort που βρίσκεται στην Τσάδα της Πάφου. Το επιβλητικό αυτό συγκρότημα, δεν είναι μόνο για τους λάτρεις του γκολφ, αλλά και για τους φανατικούς της γαστρονομίας! Στο ιδιαίτερα ατμοσφαιρικό και προνομιακό θέρετρο, έχεις το προνόμιο να απολαύσεις τις μεσογειακές δημιουργίες του καταξιωμένου executive chef Μάριου Καραγιάννη, που έχει πρόσφατα κατακτήσει δίπλωμα υπογεγραμμένο από τον κορυφαίο, ανά το παγκόσμιο, σεφ, Alain Ducasse.

Tip: Ανακάλυψε το clubhouse, με το lounge, το golf terrace και το cocktail bar που είναι κατάλληλοι χώροι για χαλαρωτικές συνευρέσεις.

Info: (26642775/www.minthishills.com) Minthis Hills, Τσάδα, επ. Πάφου.

 

Elea Estate

Η πανοραμική του θέα είναι ένα από τα δυνατά του χαρτιά, το ίδιο και οι υπέροχοί του κήποι, που σε ιντριγκάρουν να δοκιμάσεις μία παρτίδα γκολφ. Όμως, η αρχοντική αυτή έπαυλη δεν είναι μόνο προνόμιο των γκόλφερ. Μπορεί κάλλιστα να φιλοξενήσει διάφορα events, από ιδιωτικά πάρτι μέχρι και γάμους! Τόσο οι εντυπωσιακοί εσωτερικοί του χώροι όσο και οι εξωτερικοί, με τις πελώριες βεράντες, μπορούν να φιλοξενήσουν ένα προσωπικό σου event ή μια εταιρική συνάντηση. Το προσωπικό είναι έτοιμο να καλύψει την κάθε επιθυμία σου και η διεύθυνση να στηρίξει, από την αρχή μέχρι το τέλος, όλη τη διοργάνωση.

Tip: Κάνε έγκαιρα κράτηση για να έχεις προνόμιο είτε τη μεγάλη βεράντα με την απρόσκοπτη θέα είτε το χώρο με την κάβα, όπου η ατμόσφαιρα είναι μοναδική.

Info: (26202003/ www.eleaestate.com) Λεωφ. Ελαιώνων 1, Γεροσκήπου.

 

InterContinental Aphrodite Hills

Αποτελεί το τέλειο σκηνικό για την πιο ξεχωριστή ημέρα της ζωής σου, αλλά και για διάφορα άλλα κομψά events. Το βραβευμένο θέρετρο διαθέτει ιδιωτικό εκκλησάκι για την τέλεση του Μυστηρίου και εκπληκτικούς χώρους για τη δεξίωση ή το δείπνο που θα ακολουθήσουν. Ανακάλυψε το εκπληκτικό μενού που προσφέρει, αλλά και τις πρωτότυπες ιδέες που προτείνει για τη διοργάνωση ενός event και βεβαίως, την προθυμία και τον επαγγελματισμό που διαθέτει το έμπειρο προσωπικό του. Όλα είναι στη διάθεσή σου, είτε αυτό είναι banquets ή cocktail parties είτε επαγγελματικές εκδηλώσεις, για να ζήσεις κάτι μοναδικό!

Tip: Η απρόσκοπτη θέα προς τη θάλασσα και το πολυτελές ντεκόρ του συντελούν στην απόλυτη επιτυχία οποιασδήποτε διοργάνωσης.

Info: (26829000/www.aphroditehills.com) Κούκλια, επ. Πάφου.

 

 

ΕΛ. ΕΠΑΡΧΙΑ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Capo Bay

Έχοντας ως προνόμιο την ίδια την τοποθεσία του, αφού βρίσκεται πάνω στην πιο όμορφη και γραφική παραλία του Πρωταρά, τη Fig Tree, το πολυτελές ξενοδοχείο επιμένει να κρατά υψηλά επίπεδα φιλοξενίας, υπηρεσιών και μοναδικής γαστρονομίας. H ίδια η φιλοσοφία και ο στόχος των ανθρώπων του επιβλητικού θερέτρου, είναι να ζήσεις αξέχαστες στιγμές μέσα σε μια ιδιαίτερα κομψή αλλά και σύγχρονη όαση! Αυτό ακριβώς, πρόκειται να γευτείς, μέσα από τις υψηλές υπηρεσίες που προσφέρει.

Tip: Οι καλύτεροι μήνες για τη διοργάνωση ξεχωριστών events είναι μεταξύ Μαΐου και Οκτωβρίου.

Info: (23831101/ www.capobay.com) Πρωταράς, ελ. επαρχία Αμμοχώστου.

 

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close