Δημοσιεύτηκε στις 01 Νοεμβρίου 2022
Συνεχίζοντας την επιτυχημένη του φεστιβαλική πορεία, με συμμετοχή σε πάνω από 20 διεθνή φεστιβάλ και 13 βραβεύσεις μέχρι στιγμής, το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους “The Stray Story: A dogumentary” της Χριστίνας Γεωργίου, έρχεται στις κινηματογραφικές αίθουσες του Κ-Cineplex σε όλες τις πόλεις!
Σε μια καταναλωτική κοινωνία όπου τα πάντα, μαζί κι o καλύτερος φίλος του ανθρώπου, είναι αναλώσιμα, άνθρωποι της διπλανής πόρτας που βοηθούν αδέσποτα, μας υπενθυμίζουν βασικές ανθρώπινες αξίες. Μέσα από τις εμπειρίες, τις νίκες, τις δυσκολίες και τα διλήμματά τους, το ντοκιμαντέρ εκθέτει το πρόβλημα αλλά και τις λύσεις του, ενώ παράλληλα εξερευνά την ανθρώπινη κατάσταση στον δυτικό κόσμο.
Οι προβολές θα πραγματοποιούνται από τις 3 μέχρι τις 9 Νοεμβρίου στις 19:30. Η τιμή εισιτηρίου ανέρχεται σε 9 ευρώ για ενήλικες και 7 ευρώ για παιδιά κάτω των 11 ετών, και μέρος των καθαρών εσόδων θα δοθεί σε φιλοζωικό σκοπό.
Σχετικά



Super Wings The Movie: Maximum Speed
Τα "Super Wings" έρχονται για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη!




Εβδομάδα Ινδικού Κινηματογράφου στην Κύπρο με πέντε ταινίες
Η εκδήλωση λαμβάνει χώρα από τις 5 έως τις 9 Μαρτίου στο ARTos House στη Λευκωσία

Last Breath
Μια αποστολή έμπειρων δυτών προσπαθεί να σώσει ένα μέλος του πληρώματος που έχει παγιδευτεί στο βυθό

Attack on Titan: The Last Attack
Τα δύο τελευταία επεισόδια του cult anime μετατρέπονται σε μια θεαματική κινηματογραφική εμπειρία


«Είμαι Ακόμη Εδώ»: Η ταινία που διεκδικεί τρία Όσκαρ προβάλλεται στο Πάνθεον
Η πρωταγωνίστρια της ταινίας Φερνάντα Τόρες έχει ήδη κερδίσει τη Χρυσή Σφαίρα Α’ Γυναικείου Ρόλου και διεκδικεί το Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου

Προβολή της ταινίας "Η Ωραία της Ημέρας" στο Πάνθεον
Η πρώτη από τις 5 ταινίες του προγράμματος προβολών "Η Αγάπη είναι Παράξενη"