Δημοσιεύτηκε στις 07 Νοεμβρίου 2022
Ο 5ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας είναι έτοιμος για άλλη μια χρονιά να υποδεχθεί τους χιλιάδες δρομείς του την Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2022 στην παραλία Φοινικούδων.
Αθλητές από όλο τον κόσμο θα δοκιμάσουν τις αντοχές τους σε μία από τις επτά διαδρομές. Το αγωνιστικό πρόγραμμα της Κυριακής ξεκινάει με τη βασική διαδρομή του Μαραθωνίου Δρόμου (42.195 χλμ.), του Ημιμαραθώνιου δρόμου (21.095 χλμ) και των 10 χλμ αγώνα δρόμου. Ακολουθούν οι διαδρομές των 5 χλμ αγώνα δρόμου και των 5 χλμ εταιρικού αγώνα, όπου ομάδες και εταιρείες από όλη την Κύπρο θα δοκιμάσουν τα όριά τους. Η ημέρα ολοκληρώνεται με το Fun Race 1 χλμ για τους ενήλικες και με το McDonald’s™ Kids Race 1 χλμ, όπου εκατοντάδες παιδιά θα πλημμυρίσουν την παραλία των Φοινικούδων, όπως σε κάθε διοργάνωση.
Ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας έχει πιστοποιηθεί από την AIMS, τη Διεθνή Ένωση Μαραθωνίων Δρόμων και Μεγάλων Αποστάσεων, από τον πρώτο κιόλας χρόνο διοργάνωσης του, ενώ αποτελεί τον πρώτο “πράσινο” Μαραθώνιο της Κύπρου. H διοργάνωση του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 50 βραβεία σε Κύπρο και εξωτερικό.
-
Εξέδρα Φοινικούδων
20 Νοεμβρίου 2022
Σχετικά

Livadia Night Run 2025: Ένας μοναδικός νυχτερινός αγώνας δρόμου
Με πολύχρωμα φώτα, δυνατή μουσική και αθλητική ενέργεια

Την Κυριακή θα απολαύσουμε ζεστό παλουζέ, στο Φοινί
Φθινόπωρο χωρίς φοινιώτικο παλουζέ δεν γίνεται!

Pillows of the Sky: Χορός σε δημόσιους χώρους, σε Λευκωσία και Λεμεσό
Το νέο χορογραφικό έργο της Ελεάνας Χαραλάμπους, μετατρέπει τον ουρανό σε σκηνή και τα σύννεφα σε πρωταγωνιστές μιας βιωματικής εμπειρίας

Παιδικό Πανηγυράκι του ΠΑΣΥΚΑΦ με παιχνίδια, τραγούδια, χορό, λιχουδιές και πολλές εκπλήξεις
Ετοιμαστείτε για μια μέρα γεμάτη χαρά, προσφορά και αγάπη

Νέο μενού για το πρώτο φθινοπωρινό ραντεβού με το Fork Food Market
Μάθε όλα όσα χρειάζεται για το φαγητό, ποτό αλλά και τη διασκέδαση

αντΕΙχήσεις: Απόκρυφες ιστορίες της εντός των τειχών Λευκωσίας
Περίπατοι, συζητήσεις και εργαστήρια που εστιάζουν στην ανάδειξη της αρχιτεκτονικής και άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς των ενετικών τειχών της Λευκωσίας μέσα μία σειρά δράσεων!

30+1 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτή τη βδομάδα στην Κύπρο
Με αγαπημένους καλλιτέχνες, θερινό σινεμα και πολλές άλλες εκπλήξεις

Η Οδός Χριστουγέννων επιστρέφει στη Λεμεσό για 7η χρονιά!
Διήμερο γεμάτο παζαράκι, μουσική, παιχνίδια, φαγητό και πολλές εκπλήξεις

Έρχεται το 2ο Κυριακάτικο μπουφέ σε μία υπέροχη φάρμα για όλη την οικογένεια
Αυτή την Κυριακή, με ξενάγηση, παιχνίδι γνώσεων και φαγητό

Ετοιμάσου για την «Πορεία με τις Ροζ Φιγούρες» της Europa Donna Κύπρου
Το Σάββατο, 4 Οκτωβρίου 2025, στη Λευκωσία, περπατάμε με κεντρικό μήνυμα “Από τη σιωπή ΣΤΗ ΦΩΝΗ. Διεκδικούμε”

Όλες οι πληροφορίες για τον 10ο αγώνα δρόμου "Run as One 2025"
Δήλωσε συμμετοχή και τρέξε για τα παιδιά μας

40 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτό το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Συναυλίες, παραστάσεις, φεστιβάλ και εκδηλώσεις που αξίζει να επισκεφθείς