Δημοσιεύτηκε στις 02 Δεκεμβρίου 2022
Ασθενής ψηλή πίεση αρχίζει να επηρεάζει την περιοχή ενώ ο καιρός σήμερα θα καταστεί σταδιακά στις περισσότερες περιοχές κυρίως αίθριος, αλλά αυξημένες νεφώσεις που θα εμφανίζονται κατά διαστήματα, ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, αρχικά κυρίως σε δυτικές και βόρειες παράλιες περιοχές και αργότερα στα ορεινά.
Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 24 βαθμούς στα βόρεια παράλια, γύρω στους 23 στο εσωτερικό και στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Αναλυτικά ο καιρός
Σήμερα, μετά τη σύντομη διάλυση της τοπικής πρωινής αραιής ομίχλης, ο καιρός θα καταστεί σταδιακά στις περισσότερες περιοχές κυρίως αίθριος, αλλά αυξημένες νεφώσεις που θα εμφανίζονται κατά διαστήματα, ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, αρχικά κυρίως σε δυτικές και βόρειες παράλιες περιοχές και αργότερα στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς, 3 μποφόρ και σταδιακά τοπικά στα δυτικά παράλια μέχρι μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 24 βαθμούς στα βόρεια παράλια, γύρω στους 23 στο εσωτερικό και στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο ενδέχεται να παρατηρούνται παροδικά τοπικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις, κυρίως στα παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μέχρι βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 13 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Το Σάββατο και την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με τοπικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως τις απογευματινές ώρες, ενώ το Σάββατο θα εμφανίζονται και αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Τη Δευτέρα, σταδιακά θα αναπτυχθούν νεφώσεις, που μετά το μεσημέρι πιθανόν να δώσουν μεμονωμένες βροχές.
Η θερμοκρασία το επόμενο τριήμερο δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να παραμείνει πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή.
Σχετικά

Ένα νέο στέκι στη Λευκωσία παντρεύει την κυπριακή σχάρα με παραδοσιακές περσικές γεύσεις
Η νέα άφιξη της πρωτεύουσας θα μας μαγειρεύει περσική κουζίνα


Μία από τις πιο νόστιμες αλυσίδες πίτσας, βγαίνει αύριο ξανά στον δρόμο
Mάθε πού θα κάνει τις επόμενές του στάσεις

15 εστιατόρια και ταβέρνες για ψάρια και θαλασσινά την αργία της Πρωτομαγιάς
Η αργία της 1ης Μαΐου θα μας βρει με μαλάκια και γευστικά πιάτα θαλασσινών στο τραπέζι μας

Grand opening για το νέο μπεργκεράδικο της Λάρνακας με δωρεάν μπέργκερ και ποτά
Μία νέα πρόταση για τους φίλους του καλού μπέργκερ

Οι Dudes φτιάχνουν αλύπητα burgers στη νέα άφιξη της πόλης
Ένα νέο μπεργεράδικο μόλις άνοιξε και μας συστήνεται

Στάση για φαγητό σε 15 εστιατόρια και ταβέρνες με μοναδική θέα την Πρωτομαγιά
Νόστιμο φαγητό και θέα που θα λατρέψεις

Η νέα ψησταριά της Λευκωσίας ξέρει από μαμαδίστικα μαγειρευτά και φτιάχνει νόστιμα πιάτα ημέρας
Μία καινούργια πρόταση για ποιοτικό, σπιτικό φαγητό για όλη την οικογένεια


Μάθαμε πού ανοίγει η PHC το επόμενο εστιατόριο του Jamie Oliver
To επόμενο επιχειρηματικό βήμα της κυπριακής αλυσίδας

Το Street Food Party που αγαπήσαμε επιστρέφει την Πρωτομαγιά
Με νόστιμο φαγητό, άφθονο ποτό και ξεσηκωτική μουσική από DJ!

Πάμε για ένα εξαιρετικό Wine Pairing Dinner στο "Παντοπωλείο" με κρασιά από το Οινοποιείο Βασιλικόν
Μην χάσετε την ευκαιρία να γίνετε κομμάτι μιας διαφορετικής βραδιάς με μεσογειακές γεύσεις και κρασιά