Δημοσιεύτηκε στις 05 Δεκεμβρίου 2022
Οι εθελοντές του Idalion classic car club, το Idryma Elpida και οι Φίλοι Κλασσικού Αυτοκινήτου και Μοτοσυκλέτας, με την ευκαιρία των γιορτών των Χριστουγέννων διοργανώνουν μια όμορφη διαδρομή προσφοράς και ελπίδας.
Η διαδρομή Οδηγώ και προσφέρω έχει σκοπό την οικονομική ενίσχυση των οικογενειών των παιδιών με καρκίνο και λευχαιμία.
Η ημέρα μας θα ξεκινήσει την Κυριακή 8 Ιανουαρίου, στις 09:30, με συγκέντρωση των κλασικών αυτοκίνητων και μοτοσυκλετών στην είσοδο του Αμφιθεάτρου του Δήμου Ιδαλίου όπου θα γίνει και η εκκίνηση. Στις 11:00 η αυτοκινητοπομπή θα ξεκινήσει με προορισμό το Παιδοογκολογικό τμήμα στο Μακάριο Νοσοκομείο Λευκωσίας και συγκεκριμένα στον χώρο στάθμευσης του Νοσοκομείου.
Θα ακολουθήσει μια μικρή εκδήλωση παράδοσης αναμνηστικών δώρων στα παιδιά. Μαζί μας θα είναι και ο οδηγός αγώνων NASCAR Vladimiros Tziortzis , ο Πρωταθλητής μας και τρίτος στην Ευρώπη για την χρονιά 2022 θα φωτογραφηθεί και θα υπογράψει αυτόγραφα για όσους το επιθυμούν. Επίσης μαθητές του Ελληνικό Ωδείο -Πέρα Χωρίο - Νήσου μαζί με την δασκάλα τους Persa Tsianou θα ερμηνεύσουν υπέροχα τραγούδια.
Στις 13:00μμ η αυτοκινητοπομπή και με όσα παιδία μπορούν με τις οικογένειες τους, θα αναχώρηση με προορισμό το κέντρο δεξιώσεων «Χριστιάνα» στην Αλάμπρα. Στη διάρκεια του δείπνου θα παρουσιαστεί φιλμάκι με τις εργασίες που ετοίμασαν τα παιδιών με την βοήθεια της δασκάλα τους θα δοθούν αναμνηστικά σχετικά με την εκδήλωση.
Ως εκ τούτου θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε να μοιραστούμε αυτή την εκδήλωση και να στηρίξουμε το « Ίδρυμα Ελπίδα».
«Ελπίδα για ένα αύριο χωρίς καρκίνο, ελπίδα για ένα κόσμο φτιαγμένο με αγάπη και χρώμα για τα παιδιά μας! Με αυτή την ελπίδα οδεύουμε εδώ και χρόνια και αυτή σκορπούμε με τη βοήθεια όλων σας».
Η δήλωση συμμετοχής είναι €25 το άτομο και συμπεριλαμβάνει γεύμα στο εστιατόριο Χριστιάνα με πλούσιο μπουφέ και απεριόριστο κυπριακό ποτό.
Πληροφορίες και Συμμετοχές στην Εκδήλωση 99685366, 99644529.
Σχετικά
«Φυτέψτε ιστορίες και ο κόσμος Θα ανθίσει»: Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου στην Πάφο
Όλο το πρόγραμμα της όμορφης γιορτής
Ένα πασχαλινό παραμύθι ζωντανεύει στη Λεμεσό
Το CYBERNESS επιστρέφει με ένα μαγικό Easter Market εμπνευσμένο από την Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων, γεμάτο δημιουργικότητα, μουσική και εμπειρίες για μικρούς και μεγάλους.
25 υπέροχα πράγματα για να κάνεις στην Κύπρο το τελευταίο σαββατοκύριακο του Μάρτη
Συναυλίες, θέατρο, stand-up comedy, φεστιβάλ, εκθέσεις και ξεχωριστές οικογενειακές εξόδοι γεμίζουν την Κύπρο με ιδέες για ένα τριήμερο γεμάτο εμπειρίες
Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων: Το Ballet Philippines των Φιλιππίνων ταξιδεύει στην Κύπρο
Η παράσταση είναι φτιαγμένη να την αγαπήσουν παιδιά από 4 ετών
Το πιο hot θέαμα της πόλης: Ένα τσίρκο που γεμίζει κάθε βράδυ
Δείτε αναλυτικά τις ημέρες και ώρες των παραστάσεων που γεμίζουν καθημερινά
Το Furry Book Club τον Απρίλιο σε περιμένει στο Πολιτιστικό Κέντρο Στροβόλου!
Με δωρεάν συμμετοχή για παιδιά και εφήβους
Street party με τον Nivo, κοκτέιλ, smash burgers και ανεβαστικά vibes, στην καρδιά της πόλης
Έρχεται ένα δυνατό street party στην καρδιά της παλιάς Λευκωσίας
Στη Λάρνακα θα στηθεί μία όμορφη πασχαλινή αγορά
Μια μέρα γεμάτη χαρά, διασκέδαση και πολλές λιχουδιές
Φτιάχνουμε φλαούνες, κουλούρια και αβκωτές με τη Χρύσω Λέφου και τις φουρνάρισσες της Επταγώνειας
Δημιουργούμε "Πασχαλινά Ζυμώματα" από την παραδοσιακή μας κουζίνα
Τη Δευτέρα του Πάσχα ανεβαίνουμε στο βουνό: Γιορτή στον Πρόδρομο με φαγητό, παιχνίδια και τόμπολα
Φέτος θα κάνουμε Πάσχα στο πιο ψηλό χωριό της Κύπρου
Τέσσερα υπαίθρια Βιβλιοπαζαράκια στο Σολώνειον
Βιβλία για μικρούς και μεγάλους, με έκπτωση μέχρι και 80%