Δημοσιεύτηκε στις 05 Δεκεμβρίου 2022
Μια χριστουγεννιάτικη φιέστα ετοιμάζεται για μικρούς και μεγάλους στην πλατεία της Μαρίνας Λεμεσού και θα μας βάλει όλους σε γιορτινό κλίμα!
Συγκεκριμένα, το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στη Μαρίνα Λεμεσού θα απολαύσουμε ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα! Το πρόγραμμα περιλαμβάνει παιδικές δραστηριότητες, μπισκοτοδημιουργίες, Pop corn, μαλλί της γριάς, ζεστό κρασί, στις 15:00 – 17:00 επίσκεψη από τον χιονάνθρωπο Olaf, face painting και hair braiding από το CDA College.
Εκεί, θα διεξαχθεί ένα πλούσιο παζαράκι με γλυκά και κέικ, γιορτινά καλαθάκια, λουλούδια, γούρια, στολίδια και πολλά άλλα!
Στις 17:00 - 17:30 θα πραγματοποιηθεί δημιουργία φωτεινής αγκαλιάς με κεράκια στην πλατεία της Μαρίνας Λεμεσού, με τη συνοδεία της Μπάντας και των Λαμπαδηφόρων του Σώματος Κυπρίων Οδηγών.
Τα καφεστιατόρια της Μαρίνας Λεμεσού θα συνεισφέρουν €1 από κάθε λογαριασμό την ημέρα της εκδήλωσης για στήριξη των δωρεάν υπηρεσιών Ανακουφιστικής Φροντίδας του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου.
Η ενέργεια πραγματοποιείται για την οικονομική ενίσχυση των υπηρεσιών του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου σύμφωνα με τις πρόνοιες του Περί Διενέργειας Εράνου Νόμου του 2014 και τη σχετική Άδεια Εράνου με αριθμό Ν.Π. 42/2022 που χορηγήθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών για την περίοδο 09/08-31/12/2022.

Σχετικά

40 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτό το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Αγαπημένοι καλλιτέχνες, θέατρο, μοναδικές δραστηριότητες, παραδοσιακά και μη φεστιβάλ

Δύο δωρεάν εργαστήρια παραδοσιακής αγγειοπλαστικής κόκκινου πηλού
Κάνε έγκαιρα την κράτησή σου

Το Διεθνές Φεστιβάλ Θαλάσσιου Τουρισμού έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρ
Toν Οκτώβριο η Μαρίνα Αγίας Νάπας μετατρέπεται σε κόμβο θαλάσσιου τουρισμού και καινοτομίας

25+1 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτή την βδομάδα στην Κύπρο
Με φεστιβάλ, μουσική, θέατρο και θερινό κινηματογράφο

Βραδιές Πολιτισμού στην Αραδίππου: Ολόκληρο το πρόγραμμα
Και φέτος το καλοκαίρι μας θα γεμίσει μουσική, θέατρο, παιδικά φεστιβάλ, προβολές, χορό και συγκινήσεις!

30 υπέροχα πράγματα για να κάνεις το σαββατοκύριακο στο νησί
Φτιάξαμε την ατζέντα με όλα όσα δεν πρέπει να χάσεις

Ειδικές ξεναγήσεις στην έκθεση «Καφενές: Ιστορίες σε ασπρόμαυρα καρέ» στη Λεβέντειο Πινακοθήκη
Οι Ιλιάνα Κουλαφέτη και Χρήστος Μιχάλαρος αφηγούνται τις ιστορίες πίσω από τις φωτογραφίες

«Είναι Θέλημα Αγάπης»: Μουσικοχορευτική παράσταση από τον Λαογραφικό Όμιλο Μιτσερού
Με χορούς, τραγούδια και δρώμενα από την Κύπρο και την Ελλάδα
Το σαββατοκύριακο η καρδιά της καλαθόσφαιρας 3Χ3 χτυπά στην Πάφο
Τo OPAP Paphos 3x3 2025 ενώνει δυνάμεις με το Enavsma Foundation και μαζί μεταμορφώνουν την Πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου

Το πρόγραμμα για την τελευταία μέρα του Κατακλυσμού Λάρνακας
Ολοκληρώνεται απόψε ο Κατακλυσμός Λάρνακας

15+2 υπέροχα πράγματα να κάνεις στην Κύπρο τις επόμενες μέρες
Όλα όσα υπέροχα θα συμβούν στο νησί μας αυτήν την εβδομάδα

Μία υπέροχη βραδιά παρέα με τα αστέρια, στο Αστροπάρκο Τροόδους
Διαλέξεις, ουρανογραφία και παρατήρηση μέσα από τηλεσκόπια.... για να ανακαλύψεις την ομορφιά και τα μυστικά του σύμπαντος!