Δημοσιεύτηκε στις 16 Φεβρουαρίου 2026
Το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου, από τις 3:00 μ.μ. μέχρι τις 7:00 μ.μ., το MyMall Limassol φοράει τα αποκριάτικά του και προσκαλεί όλα τα παιδιά, φυσικά και τους γονείς τους, σε μια χαρούμενη, πολύχρωμη καρναβαλίστικη γιορτή γεμάτη μουσική, παιχνίδι, εκπλήξεις και μαγεία!
Τα παιδιά καλούνται να φορέσουν τις αποκριάτικες στολές τους, πριγκίπισσες, υπερήρωες, μάγοι, νεράιδες, δεινόσαυροι και να μπουν στο κλίμα της γιορτής, σε μια εκδήλωση με ελεύθερη είσοδο, στον 1ο όροφο του εμπορικού κέντρου, στον χώρο της γέφυρας.
Το πρόγραμμα ξεκινά από τις 3:00 μ.μ. μέχρι τις 4:00 μ.μ. με ένα εντυπωσιακό ταχυδακτυλουργικό σόου από τον Λιοτατή , που υπόσχεται να γεμίσει τα παιδικά μάτια με απορίες «πώς το έκανε αυτό;», αυθόρμητα χαμόγελα και χειροκροτήματα!
Η συνέχεια είναι ακόμα πιο δυναμική. Από τις 4:00 μ.μ. μέχρι τις 7:00 μ.μ., πέντε Rock Stars από τις The House Of FairyTales μετατρέπουν τον χώρο σε ένα μεγάλο, αποκριάτικο disco party.
Η γιορτή περιλαμβάνει face painting και λαμπερά face gems, μουσικά παιχνίδια, σαπουνόφουσκες που γεμίζουν τον αέρα, αλλά και snow fall machine που δημιουργεί μια μαγική, παραμυθένια ατμόσφαιρα. Ένα απόγευμα γεμάτο κίνηση, χορό και αυθεντικό καρναβαλίστικο κέφι, σχεδιασμένο για να χαρίσει στα παιδιά χαρούμενες στιγμές.
Το MyMall Limassol προσκαλεί όλη την οικογένεια να γιορτάσει το Καρναβάλι μαζί του, να δημιουργήσει αξέχαστες αναμνήσεις και να ζήσει τη χαρά της Αποκριάς όπως της αξίζει. Φορέστε τη στολή σας, πάρτε το χαμόγελό σας και ελάτε να ξεφαντώσουμε όλοι μαζί!
Aκολουθήστε μας στις σελίδες μας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα του My Mall
Website: www.mymall.com.cy
Instagram: mymall_limassol
Facebook: LIMASSOLMYMALL
-
My Mall
21 Φεβρουαρίου 2026
Σχετικά
Οι Locomondo έρχονται στη Λεμεσό για το 5ο Off Road Festival All Star
Ένα διήμερο γεμάτο αδρεναλίνη, εντυπωσιακά shows, αγωνιστική δράση, μουσική και ψυχαγωγία για μικρούς και μεγάλους.
Weekend Agenda: 25 υπέροχα πράγματα για να κάνεις το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Συναυλίες, φεστιβάλ, χοροεσπερίδες, θερινό σινεμά και ένα ολόλευκο πάρτι μέσα στη φύση
Μουσική και αστροπαρατήρηση κάτω από το φεγγάρι του Οξύρρυγχου
Το Αρχαίο Ωδείο Πάφου υποδέχεται την αυγουστιάτικη πανσέληνο με μπουζούκια, αφηγήσεις και ξενάγηση στον έναστρο ουρανό.
Δωρεάν εργαστήρια κεραμικής στους Αγίους Βαβατσινιάς
Η Terra Arte CY και ο κεραμίστας Ανδρέας Φασουλίδης προσκαλούν το κοινό να γνωρίσει βιωματικά την τέχνη του πηλού μέσα από το πρόγραμμα «Technergos».
Ετοιμαζόμαστε για νυχτερινή πεζοπορία στο βουνό με τους Cyprus from Air
Ακολουθώντας αστρικό φως, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε την ομορφιά του δάσους από μια διαφορετική οπτική
Γιώρκος και Σαής τραγουδούν κάτω από τα αστέρια στο Sandy Beach
Μια ατμοσφαιρική μουσική βραδιά δίπλα στη θάλασσα, γεμάτη ένταση, συναίσθημα και αγαπημένες επιτυχίες
«Beyond the Game»: Μια διαδραστική βραδιά πέρα από τα στερεότυπα στην Πλατεία Ελευθερίας
Έκθεση, βιωματικά εργαστήρια, αθλητικές δραστηριότητες και ανοιχτή συζήτηση με ελεύθερη είσοδο
H ανακοίνωση (και η αφίσα) για τη Γιορτή του Κρασιού στη Λεμεσό
64 χρόνια ιστορίας γιορτάζει φέτος η Γιορτή του Κρασιού, με εντυπωσιακές τελετές έναρξης και λήξης, αλλά και αναβαθμισμένο πρόγραμμα γεμάτο δημοφιλείς παραστάσεις και δεκάδες καλλιτέχνες από Κύπρο και Ελλάδα
Πεζοπορία στο Κάβο Γκρέκο, από το ηλιοβασίλεμα μέχρι την πανσέληνο
Μια βραδινή διαδρομή έξι χιλιομέτρων με εντυπωσιακές εικόνες, φωτογραφικές στάσεις και κέρασμα με κρασί
Δες την πρώτη ανατολή με… pilates και μουσική
Ένα διαφορετικό ξημέρωμα στη Ριβιέρα του Πρωταρά
Οι «Μέρες Ξηρολιθιάς» έρχονται στο Γούρρι
Ένα τριήμερο αφιερωμένο στην πανάρχαια τέχνη της πέτρας, με δράσεις που αναδεικνύουν την παραδοσιακή αρχιτεκτονική και την πολιτιστική κληρονομιά του τόπου
[Screenings] on the Side: Το Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Λεμεσού "ταξιδεύει" στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας
Η τελευταία Κυριακή του μήνα στη Λευκωσία, είναι διαφορετική