Δημοσιεύτηκε στις 31 Ιανουαρίου 2023
Η Cyprus Airways ανακοίνωσε σήμερα ότι μετά από μακρές διαπραγματεύσεις εξασφάλισε σχετική άδεια και χρονοθυρίδες προσγείωσης για την εκτέλεση έως και τριών εβδομαδιαίων πτήσεων προς την πόλη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, το Ντουμπάι (DXB).
Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της Cyprus Airways, οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται από και προς το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι (DXB).
Σημειώνεται ότι το νέο αυτό δρομολόγιο θα συνδέσει την Κύπρο με τα Εμιράτα, δημιουργώντας πολλαπλές επιλογές συνδεσιμότητας με τη Μέση Ανατολή, την Άπω Ανατολή και πολλούς άλλους παγκόσμιους προορισμούς.
«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε σήμερα ένα σημαντικό ορόσημο στα σχέδιά μας να συνδέσουμε περαιτέρω την Κύπρο με τον κόσμο. Το άνοιγμα πτήσεων προς το Ντουμπάι ήταν ψηλά στην ατζέντα μας και δουλέψαμε πολύ σκληρά για να εξασφαλίσουμε δικαιώματα και χρονοθυρίδες για την εκτέλεση τέτοιων υπηρεσιών. Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα είναι άλλη μια σημαντική πύλη που προσθέτουμε στο συνεχώς αυξανόμενο δίκτυό μας. Αυτή η σημαντική προσθήκη είναι σύμφωνη με την υποχρέωση και τα σχέδιά μας να εξυπηρετήσουμε καλύτερα τις τοπικές κοινότητες, τις επιχειρήσεις και να ανοίξουμε νέες τουριστικές ευκαιρίες στην Κύπρο», δήλωσε ο Paul Sies, Διευθύνων Σύμβουλος της Cyprus Airways.
Προστίθεται ότι οι πτήσεις διάρκειας τρεισήμισι ωρών θα ξεκινήσουν με το θερινό πρόγραμμα πτήσεων της αεροπορικής εταιρείας για το 2023 στις 27 Μαρτίου και θα εκτελούνται με αεροσκάφος Airbus A320. Σημειώνεται ότι οι ναύλοι θα ξεκινούν από 649 ευρώ.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του προγράμματος, η πτήση από Λάρνακα θα διενεργείται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο στις 15:15 (τοπική ώρα) με ώρα άφιξης 19:45 (τοπική ώρα). Η πτήση από Ντουμπάι για Λάρνακα διενεργείται τις ίδιες ημέρες, με ώρα αναχώρησης 20:55 (τοπική ώρα) και ώρα άφιξης 23:35 (τοπική ώρα).
Πηγή: KYΠΕ.
Σχετικά
3 αναπάντεχοι προορισμοί στην Ευρώπη για να ταξιδέψετε τα Χριστούγεννα
Χιονισμένα τοπία, μεσαιωνικά σοκάκια και ουρανοί γεμάτοι φως σε τρεις απρόσμενους χριστουγεννιάτικους προορισμούς της Ευρώπης.
Άστατος καιρός με ενισχυμένους ανέμους - Πιθανό χιόνι απόψε στο Τρόοδος
Σταδιακή βελτίωση αναμένεται από την Τετάρτη, ενώ προς το τέλος της εβδομάδας προβλέπεται άνοδος της θερμοκρασίας.
Πότε θα είναι κλειστές οι τράπεζες κατά την εορταστική περίοδο
Oι επικείμενες αργίες για τις γιορτές
Η καλύτερη πόλη στην Ευρώπη για την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς
Αυτή είναι η καλύτερη πόλη στην Ευρώπη για να περάσει κανείς την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, σύμφωνα με το Time Out
Η γιορτινή Λεμεσός, σε ρυθμούς NYX
Το NYX Hotel Limassol φιλοξενεί καθ’ όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου επιλογές που συνδυάζουν φαγητό, ποτό και ατμόσφαιρα
H Ryanair ανακοίνωσε νέα προσφορά για ταξίδια σε 17 προορισμούς, με τιμές από €14.99 (μόνο για σήμερα)
Χειμερινές αποδράσεις από Πάφο με τιμές από €14.99
Ηγετική διάκριση για τη Louis Hotels!
Business Leader 2024 ο CEO της Louis Hotels, κος. Ιάσων Περδίος, στην κατηγορία «Τουρισμός – Αναψυχή - Εστίαση»
Οι 25 καλύτερες ταινίες για να δείτε στο Netflix πριν φύγει το 2025
Συγκεντρώσαμε τις 25 καλύτερες ταινίες που μπορείς να δεις τώρα στην πλατφόρμα του Netflix.
Η περιοχή που κλέβει τις εντυπώσεις φέτος με τον εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο διάκοσμό της
Συναρπαστικός ο Χριστουγεννιάτικος Διάκοσμος του Δήμου Παραλιμνίου - Δερύνειας
Συννεφιασμένο σκηνικό με βροχές και καταιγίδες - Αναλυτικά η πρόγνωση
Σήμερα, Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Unwrap the season στο Aphrodite Hills Resort
Αξέχαστες διακοπές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς