Δημοσιεύτηκε στις 07 Φεβρουαρίου 2023
Τα σχέδιά του σε σχέση με τις πτήσεις χαμηλού κόστους φαίνεται πως άλλαξε ο CEO της Ryanair, Έντι Γουίλσον.
Αν και τον περασμένο Αύγουστο είχε καθησυχάσει ότι η αεροπορική εταιρεία θα συνέχιζε να πουλάει θέσεις με κόστος «9,99 ή 19,99 ευρώ», σε συνέντευξη που δημοσίευσε χθες η Corriere di Torino φαίνεται να έχει αλλάξει γνώμη.
Και έτσι, έξι μήνες μετά την προηγούμενη δήλωση, ορίζει το τέλος της περιόδου «υπερχαμηλού κόστους τουλάχιστον για εισιτήρια στα 9,99 ευρώ». Εξηγώντας ότι, αν και παραμένει «η αεροπορική εταιρεία με τις χαμηλότερες τιμές και με τις περισσότερες συνδέσεις μεταξύ ευρωπαϊκών πόλεων», υπογραμμίζει πως οι «σούπερ προσφορές σήμερα, την εποχή των ακριβών καυσίμων και μετά την πανδημία, είναι δύσκολο να διατηρηθούν». Ωστόσο, προβλέπει «πολύ μικρές αυξήσεις: από 40 σε 50 ευρώ ανά δρομολόγιο και μόνο εντός 3 ετών».
Συνεχίζει εξηγώντας τα σχέδια της εταιρείας στο εγγύς μέλλον: «Το πρόβλημά μας σήμερα είναι να αγοράσουμε περισσότερα αεροπλάνα, αλλά χρειάζεται χρόνος. Αναμένουμε 50 για το καλοκαίρι και 131 τα επόμενα χρόνια. Μεγαλώνουμε με ένα εναλλακτικό επιχειρηματικό μοντέλο που έχει γίνει κυρίαρχο στην Ευρώπη σήμερα. Και έχει γίνει έτσι γιατί ο κόσμος θέλει να ταξιδεύει πολύ και φθηνά. Γιατί οι μεταφορές είναι δημοκρατικό γεγονός και πρέπει να προστατεύονται».
Πηγή: LiFO
Σχετικά
Χιονίζει στο Τρόοδος
Στα λευκά για πρώτη φορά το Τρόοδος κατά τον φετινό χειμώνα Jubilee Hotel Troodos!
Πέφτει απότομα απόψε η θερμοκρασία στο εσωτερικό – Αναμένονται χιόνια και παγετός στα ορεινά
Η πιο κρύα νύχτα του φετινού χειμώνα μέχρι στιγμής, αναμένεται να είναι η αποψινή
Οι χριστουγεννιάτικες αγορές με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα
Οι χριστουγεννιάτικες αγορές που «σπάνε ρεκόρ» επισκεψιμότητας στην Κεντρική Ευρώπη
Αυτή η ασιατική πρωτεύουσα είναι η πιο ακριβή πόλη στον κόσμο για να ζήσει κανείς!
Αυτή η ασιατική πρωτεύουσα είναι η πιο ακριβή πόλη στον κόσμο για να ζήσει κανείς, σύμφωνα με τους ντόπιους.
Απονεμήθηκαν τα Κρατικά Βραβεία Λογοτεχνίας για τις εκδόσεις του έτους 2024
Απονεμήθηκαν χθες βράδυ τα Κρατικά Βραβεία Λογοτεχνίας, τα οποία αποτελούν την υψηλότερη διάκριση που αποδίδεται σε λογοτέχνες από την πολιτεία.
Το Σίγμα φέρνει την μεγάλη οθόνη στο σπίτι μας και φέτος τις γιορτές
Μαγικοί κόσμοι που ξεδιπλώνονται στην οθόνη μας… Αγαπημένοι ήρωες που μας ταξιδεύουν. Συναισθήματα που μας παρασέρνου
Πρωτοχρονιά: Οι πιο εντυπωσιακοί Ευρωπαϊκοί προορισμοί για να υποδεχτείτε τον νέο χρόνο
Από τα γυαλιστερά φώτα μέχρι τις μουσικές στις πλατείες, η αλλαγή του χρόνου είναι η ιδανική αφορμή για ένα ταξίδι που θα μείνει για πάντα στη μνήμη σας!
Eurovision 2026: Πρώτες εικόνες από την εντυπωσιακή σκηνή της διοργάνωσης
Oι πρώτες εικόνες αρκούν για να σκιαγραφήσουν τη φιλοσοφία του φετινού σκηνικού
Οι 10 καλύτερες χριστουγεννιάτικες ταινίες που αξίζει να δεις
Στολίδια, λαμπιόνια και το τζάκι αναμμένο με μια χριστουγεννιάτικη ταινία να παίζει στην τηλεόραση
Άστατος καιρός με μεμονωμένες βροχές και πιθανό χιόνι στα ορεινά
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
3 αναπάντεχοι προορισμοί στην Ευρώπη για να ταξιδέψετε τα Χριστούγεννα
Χιονισμένα τοπία, μεσαιωνικά σοκάκια και ουρανοί γεμάτοι φως σε τρεις απρόσμενους χριστουγεννιάτικους προορισμούς της Ευρώπης.
Άστατος καιρός με ενισχυμένους ανέμους - Πιθανό χιόνι απόψε στο Τρόοδος
Σταδιακή βελτίωση αναμένεται από την Τετάρτη, ενώ προς το τέλος της εβδομάδας προβλέπεται άνοδος της θερμοκρασίας.