Δημοσιεύτηκε στις 17 Φεβρουαρίου 2023
Η Τσικνοπέμπτη σηματοδοτεί την έναρξη της περιόδου του καρναβαλιού και η Λεμεσός ξέρει καλά τι σημαίνει αυτό μιας και είναι, χωρίς αμφιβολία, η πρωτεύουσα του καρναβαλιού στην Κύπρο.
Αφού απολαύσαμε φαγητό και ''τσικνίσαμε'', οι δρόμοι της Λεμεσού γέμισαν με κόσμο που βγήκαν να διασκεδάσουν την πρώτη μέρα του καρναβαλιού, είτε μασκαρεμένοι ή απλά με καλή διάθεση, και όταν λέμε ''γέμισαν οι δρόμοι'' μιλάμε κυριολεκτικά.
Με μια ματιά στη φωτογραφία του Ρώμου Κοτσώνη που ανέβηκε στη σελίδα Cyprus From Above - Romos Kotsonis Photography στο Facebook, βλέπουμε τους φωτισμένους δρόμους γεμάτους κόσμο, την ώρα της... στέψης του φετινού βασιλιά Καρνάβαλου.

Φωτογραφία: Ρώμος Κοτσώνης
Σχετικά

Από τους Peaky Blinders στο House of Guinness: Ο Στίβεν Νάιτ επιστρέφει με νέα σειρά εποχής
Η αυτοκρατορία της πιο φημισμένης μπύρας στον κόσμο και η ιστορία μίας από τις πιο ισχυρές επιχειρηματικές δυναστείες της Ευρώπης.

Όλα σχεδόν τα δώρα του μεγάλου διαγωνισμού της μπύρας ΚΕΟ βρίσκονται στην αγορά και περιμένουν να τα κερδίσετε
Χίλια, σούπερ δώρα κερασμένα από την μπύρα ΚΕΟ

Ο νέος προορισμός της Wizz Air με απευθείας πτήσεις από την Λάρνακα
Ανακαλύψτε τον νέο προορισμό με τις νέες απευθείας πτήσεις που ξεκινούν στις 30 Σεπτεμβρίου

Οι πιο ασφαλείς χώρες για το 2025
«Οι χώρες που κατατάσσονται στην κορυφή, είναι αξιοσημείωτα συνεπείς για σχεδόν δύο δεκαετίες» σχολιάζει το BBC


Πέθανε σε ηλικία 96 ετών ο ηθοποιός Τζέρι Άντλερ, ο «Χες» των «Sopranos»
Εργάστηκε δεκαετίες στα παρασκήνια του Μπρόντγουεϊ, σε παραγωγές όπως η πρωτότυπη «Ωραία μου Κυρία», πριν γνωρίσει τη μεγάλη αναγνώριση με τους «Sopranos»

Παρουσιάστηκε σήμερα σε δημοσιογραφική διάσκεψη η νέα ψηφιακή πλατφόρμα πολιτιστικών εκδηλώσεων “Let’s Culture”
Μέσα από την πλατφόρμα, το κοινό θα έχει πρόσβαση σε όλες τις πολιτιστικές δράσεις που πραγματοποιούνται σε όλη την Κύπρο, συγκεντρωμένες σε ένα ενιαίο, εύχρηστο και σύγχρονο ψηφιακό περιβάλλον

Το νησί με το καλύτερο ηλιοβασίλεμα στον κόσμο (όχι, δεν είναι η Σαντορίνη)
Ένα από τα πιο διάσημα εξωτικά νησιά βρέθηκε στην κορυφή της λίστας με τους προορισμούς που προσφέρουν τα πιο μαγευτικά ηλιοβασιλέματα παγκοσμίως.


Πέθανε ο 47χρονος βοηθός σκηνοθέτη του «Emily in Paris» – Κατέρρευσε κατά τη διάρκεια της γυρισμάτων
Οι προσπάθειες ανάνηψης δεν είχαν αποτέλεσμα. Ο θάνατος του οφείλεται πιθανότατα σε καρδιακή προσβολή.

Ανακαλύψαμε ένα παραμυθένιο παραδοσιακό σπιτάκι για διαμονή στο βουνό
Με εσωτερική αυλή και όλες τις ανέσεις

12 συναρπαστικές εικόνες που κόβουν την ανάσα από την κορυφή της Μαδαρής
Η ομάδα των Cyprus From Air μας ταξίδεψε σε ένα από τα ωραιότερα σημεία του νησιού