Δημοσιεύτηκε στις 21 Φεβρουαρίου 2023
Στις 18 Φβερουαρίου το βράδυ πραγματοποιήθηκε το καρναβαλίστικο πάρτι του OGAE Cyprus, του Επίσημου Σωματείου υποστηρικτών και φίλων του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision στην Κύπρο.
Επίτιμος καλεσμένος ο φετινός εκπρόσωπος του νησιού Andrew Lambrou, ο οποίος αποκάλυψε τον τίτλο του τραγουδιού με το οποίο θα ανέβει στη σκηνή της Eurovision, τον Μάιο στο Λίβερπουλ.
Με το ”Break A Broken Heart” στην Eurovision 2023
Κατά τη διάρκεια του πάρτι ο Andrew, ανέβηκε στη σκηνή και αποκάλυψε πως το τραγούδι με οποίο θα εκπροσωπήσει το νησί της Αφροδίτης στην επερχόμενη Eurovision, έχει τίτλο ”Break A Broken Heart”.
Όπως μπορούμε να σας αποκαλύψουμε, το τραγούδι του Andrew Lambrou, είναι τελείως διαφορετικό από ό,τι έχει στείλει η Κύπρος τα τελευταία χρόνια. Έξω από την γνωστή συνταγή του ΡΙΚ και ένα τραγούδι που προορίζεται για να πάει καλά στο διαγωνισμό και όχι απαραίτητα για να ακουστεί στην Ελλάδα και την Κύπρο, όπως ήταν όλες οι τελευταίες κυπριακές συμμετοχές.
Σας υπενθυμίζουμε πως την κυπριακή συμμετοχή στην Eurovision 2023 υπογράφουν οι παρακάτω δημιουργοί, όλοι τους με μεγάλη εμπειρία στο διαγωνισμό:
- Thomas Stengaard : Δανία 2013, Γερμανία 2018, Γερμανία 2019, Άγιος Μαρίνος 2021, Κύπρος 2021, Αζερμπαϊτζάν 2022
- Jimmy “Joker” Thörnfeldt : Σουηδία 2021, Άγιος Μαρίνος 2021, Κύπρος 2021
- Jimmy Jansson : Δανία 2020
- Marcus Winther-John : Ανδόρρα 2009
Στις 2 Μαρτίου η κυκλοφορία του τραγουδιού
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του INFE Greece, η συμμετοχή της χώρας θα κυκλοφορήσει και επίσημα την Πέμπτη 2 Μαρτίου!
Όπως σας έχουμε ενημερώσει, σκηνοθέτης του video clip είναι ο Γιώργος Μπενιουδάκης, ο οποίος έχει στο ενεργητικό του πολλές συνεργασίες με σχεδόν όλους τους δημοφιλείς Έλληνες καλλιτέχνες (Α. Ράμμος, Κ. Αργυρός, Λ. Γιώρκας, Σ. Ρόκκος, Κλαυδία, Ελ. Φουρέιρα κ.α.). Και αυτή την χρονιά ο αυστριακής καταγωγής Marvin Dietmann έχει αναλάβει ως καλλιτεχνικός διευθυντής της κυπριακής συμμετοχής. Τη σκηνική παρουσίαση του Andrew Lambrou στην M&S Bank Arena θα επιμεληθούν τόσο ο Marvin Dietmann, όσο και ο Ross Nicholson από την παγκοσμίου φήμης ομάδα σκηνοθετών, Black Skull του Λονδίνου.
Πηγή: eurovisionfun.com
Σχετικά


Τι μας επιφυλάσσει ο καιρός για το Πάσχα - «Αγγίζει» τους 31 βαθμούς σήμερα
Αναλυτικά η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Τα 10 κορυφαία κάμπινγκ στην Ευρώπη για φυσιολάτρες – Και ένα ελληνικό στη λίστα του Guardian
Από απομονωμένες κοιλάδες της Ισλανδίας και δάση της Σουηδίας, μέχρι μεσαιωνικά τοπία στη Σλοβενία και ήρεμες γωνιές στην Πορτογαλία

Τα σκαλιά σε πέντε μέρη σε όλο τον κόσμο που οδηγούν στον… παράδεισο
Αμέτρητα σκαλοπάτια που όμως αξίζει τον κόπο και την προσπάθεια να τα ανέβει κανείς


Κλειστό θα παραμείνει έως και τις 11 Μαΐου το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο
Δες την σχετική ανακοίνωση

Πώς θα είναι ο καιρός το Πάσχα
Αίθριος ο καιρός σήμερα – Επιστρέφει η σκόνη τις μέρες του Πάσχα

Πάσχα στην Ελλάδα: 6 νησιά που μαγνητίζουν τα βλέμματα με τα κατανυκτικά τους έθιμα
Μοναδικοί προορισμοί που παραδοσιακά έχουν να προσφέρουν κάτι διαφορετικό αυτή την περίοδο


Δωρεάν στάθμευση για τις γιορτές στον Στρόβολο
Από τη Μ. Πέμπτη, 17 Απριλίου 2025 μέχρι την Τρίτη του Πάσχα, 22 Απριλίου 2025

Ποια είναι η νέα ισπανική σειρά που βλέπουν όλοι στο Netflix τώρα
Ένας καινούριος κοινωνιοπαθής νεαρός δολοφόνος πήρε τη θέση του προηγούμενου στο top 10 της πλατφόρμας.

Τα μυστικά πίσω από την εμβληματική σειρά ο «Ιησούς από τη Ναζαρέτ»
Όπως κάθε χρόνο έτσι φέτος Μεγάλη Τετάρτη θα αρχίζει να προβάλλεται στις τηλεοράσεις η μίνι σειρά «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ»