Cine News , Κινηματογράφος

Έρχεται η δεύτερη σεζόν του «Μπρίτζερτον»

Το βίντεο, το μήνυμα και η κοινωνική στήλη της Λαίδη Γουίσλνταουν.

Δημοσιεύτηκε στις 22 Ιανουαρίου 2021

Το Netflix ανακοίνωσε ότι η παραγωγή του δεύτερου κύκλου της σειράς εποχής «Μπρίτζερτον» θα αρχίσει εντός του έτους.

Η πλατφόρμα κοινοποίησε ένα μονταρισμένο βίντεο με πλάνα από το πρώτο επεισόδιο με το εξής μήνυμα: «Ετοιμαστείτε για μια ακόμη κοινωνική σεζόν! Το @Bridgerton θα επιστρέψει για τον κύκλο 2!».

 

 

Ενώ ένα δεύτερο tweet που δημοσιεύτηκε από διαφορετικό λογαριασμό του Netflix υπαινίχθηκε μια σημαντική αλλαγή: «Και σύμφωνα με την Λαίδη Γουίσλνταουν, ο Λόρδος Άντονι Μπρίτζερτον σκοπεύει να κυριαρχήσει στην κοινωνική σεζόν».

 

 

Μάλιστα, η πλατφόρμα έδωσε στη δημοσιότητα μια νέα έκδοση του «Lady Whistledown’s Society Papers», της κοινωνικής στήλης της Λαίδη Γουίσλνταουν, η οποία μεταφέρει το τελευταίο καυτό gossip που είναι ότι «το Bridgerton θα επιστρέψει επίσημα για μία δεύτερη σεζόν». 

Το σημείωμα τελειώνει πάντως ως εξής: «Ωστόσο, ευγενικέ αναγνώστη, προτού θέσετε αιτήματα ζητώντας περισσότερες πικάντικες λεπτομέρειες, σας ενημερώνω ότι είμαι απρόθυμη να παραθέσω επιπλέον στοιχεία αυτή τη στιγμή. Ούτως ή άλλως, η υπομονή είναι αρετή».

Πιθανώς είναι ο εύσχημος τρόπος με τον οποίον το Netflix δηλώνει ότι ακόμη δεν είναι σε θέση να δώσει ημερομηνία πρεμιέρας.

Την αφηγήτρια «Λαίδη Γουίσλνταουν», η οποία αποκαλύπτει τα σκάνδαλα και τους έρωτες της υψηλής κοινωνίας στο Λονδίνο του 1813, όπου εκτυλίσσεται η ρομαντική κομεντί, υποδύεται, χωρίς να εμφανίζεται, η Τζούλι Άντριους. 

Το «Μπρίτζερτον» είναι η πρώτη σειρά που γυρίζεται για το Netflix από την εταιρεία παραγωγής Shondaland, μετά την πολυετή συμφωνία της διάσημης παραγωγού Σόντα Ράιμς («Grey’s Anatomy», «Scandal», «How to Get away with murder») με την πλατφόρμα το 2017.

Όπως είναι γνωστό, το «Μπρίτζερτον» έγινε επιτυχία άμα τη εμφανίσει, που σημαίνει, με την πρεμιέρα του, ανήμερα Χριστουγέννων.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close