Shopping , News

Μία γευστική πασχαλινή πανδαισία θα συναντήσεις στα M&S

Η πιο γλυκιά απόλαυση

Δημοσιεύτηκε στις 24 Μαρτίου 2023

Με μια σειρά από λαχταριστές λιχουδιές που θα κάνουν μικρούς και μεγάλους να… «αναπηδήσουν» από ενθουσιασμό, τα Marks & Spencer (M&S) είναι πανέτοιμα για να γιορτάσουν την πιο γευστική περίοδο του χρόνου, το Πάσχα, με πρωταγωνιστές την πλούσια «σοκολατοπαρέα» των M&S αλλά και τη σειρά των πολυαναμενόμενων πια hot cross buns.

Η φετινή καινούργια «σοκολατοπαρέα» συμπληρώνεται με αξιαγάπητους νέους χαρακτήρες όπως οι Curly the Puppy και Chickita the Chicken, χειροποίητα σοκολατένια αυγά, μικρές λιχουδιές σε διάφορες χαριτωμένες συσκευασίες και πολλές άλλες γλυκιές επιλογές που θα κάνουν όλους να απολαύσουν στο μέγιστο την οικογενειακή αυτή περίοδο.

Το τμήμα τροφίμων M&S Foodhall της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων είναι πανέτοιμο για να προσφέρει ένα πανέμορφο ταξίδι στον γλυκύτατο κόσμο της σοκολάτας στους επισκέπτες του, που θα ήθελαν να προσφέρουν μια μοναδική σοκολατο-εμπειρία στους εαυτούς τους αλλά και στα αγαπημένα τους πρόσωπα.

percypig12.png


Οι επιλογές είναι αμέτρητες και η απόλαυση ατέλειωτη αφού η φαντασία και η δημιουργικότητα των έμπειρων chocolatiers των M&S έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Η ευρεία γκάμα περιλαμβάνει χαρακτήρες για όλα τα γούστα όπως οι Walter the Sausage Dog, Curly the Puppy, Chocosaurus Rex, Chickita the Chicken, μικρά χαριτωμένα πακετάκια με πολύχρωμες σοκολατένιες δημιουργίες με πασχαλινά αυγά, πασχαλινά γλειφιτζούρια, αυγά επικαλυμμένα με καραμέλα και φυσικά τον εμβληματικό πασχαλιάτικο Percy The Pig. Δεν θα μπορούσε βέβαια να λείψει ποτέ από την σοκολατοπαρέα ο Colin the Caterpillar που δίπλα-δίπλα με τον Percy the Pig αποτελούν το γευστικό περιεχόμενο στο προσωπικό του - ο καθένας - χαριτωμένο και παιχνιδιάρικο κουβαδάκι.

Παράλληλα, οι λάτρεις των hot cross buns μπορούν να εμπλουτίσουν το πασχαλινό τους τραπέζι επιλέγοντας τις αγαπημένες τους γλυκιές ή αλμυρές γεύσεις, όπως τα hot cross buns με μπόλικο τυρί, με προσεκτικά επιλεγμένα φρούτα του δάσους αλλά και με πλούσια σοκολάτα.

Screenshot (840).png

Μια βόλτα λοιπόν από τα τμήματα Foodhall των καταστημάτων M&S θα αποτελέσει μια «οπτική» και πάνω απ’ όλα μια «γευστική» πανδαισία για το φετινό Πάσχα. Τα M&S λοιπόν εύχονται σε όλους «A Very Hoppy Easter».

Για ολόκληρη την γκάμα των πασχαλινών προϊόντων Foodhall των M&S ή για OnLine παραγγελίες και δωρεάν παράδοση με αγορές άνω των €30, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://modeand.com/ για παραγγελίες για τη Λευκωσία, ενώ για παραγγελίες για τις πόλεις Λεμεσό, Λάρνακα, Παραλίμνι και Πάφο, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.symeonidesfashion.com.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close