Θέατρο , News

Διαδικτυακά και ζωντανά ταυτόχρονα οι παραστάσεις του Θεάτρου Ριάλτο τον Φεβρουάριο

Το θέατρο Ριάλτο ανοίγει και πάλι τις πόρτες του

Δημοσιεύτηκε στις 04 Φεβρουαρίου 2021

Στις συνθήκες που επικρατούν, με τις συνεχείς αλλαγές, το ανοιγο-κλείσιμο των θεάτρων, το Θέατρο Ριάλτο αποφάσισε ότι ο μοναδικός τρόπος υλοποίησης ενός βασικού προγραμματισμού είναι ο συνδυασμός και των δύο μηχανισμών, δηλαδή της οργάνωσης παραστάσεων είτε διαδικτυακά, είτε στην φυσική παρουσία κοινού, είτε και με τους δύο τρόπους, ανάλογα με τα μέτρα που θα ανακοινώνονται. 

Στο πλαίσιο αυτό προχωρεί στην οργάνωση των παραστάσεων Φεβρουαρίου τόσο διαδικτυακά όσο και με τη φυσική παρουσία κοινού. Λόγω όμως του περιορισμού στην ώρα διακίνησης, η ώρα έναρξης όλων των παραστάσεων μεταφέρεται στις 7 μ.μ. Οι θεατές θα μπορούν να προμηθευτούν το εισιτήριο τους είτε για το Live Stream, είτε για φυσική παρουσία στο θέατρο από την Ιστοσελίδα του Θεάτρου www.rialto.com.cy

Υπενθυμίζουμε τις προγραμματισμένες παρατάσεις του Θεάτρου για τον Φεβρουάριο:

13/2  Λάμπρος Ι FlashArt@Rialto Ι Σαβ 19:00 (90’) 
Το έργο καταπιάνεται με ζητήματα όπως αυτό της ανθρώπινης άγνοιας, του εγκλεισμού, της απομόνωσης, της ευθραυστότητας της ανθρώπινης ύπαρξης, της απουσία ελευθερίας επιλογών μέσα σε έναν κόσμο όπου επικρατούν περιοριστικές συνθήκες, τα τέρατα αλλά και την ομορφιά (την αλήθεια και το ψέμα)  που μπορεί να δημιουργήσει ο άνθρωπος.
Κείμενο | Εικαστική σύλληψη | Σκηνοθεσία: Μυρτώ Παπαχριστοφόρου
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Κατερίνα Ατταλίδου

21/2 Develop. Develop Again. Develop Better (Developing in Cyprus)Ι Κυρ 19:00 (90’) 
Θεατρικό αναλόγιο τεσσάρων νέων μονόπρακτων θεατρικών έργων από Κύπριους συγγραφείς,ως αποτέλεσμα ενός πεντάμηνου εργαστηρίου συγγραφής που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Fresh Target Theatre Ensemble, στο πλαίσιο του προγράμματος Συνεργαζόμενος Καλλιτέχνης του Θεάτρου Ριάλτο. 

26/2 Οι ψυχές μας διψούν για τραγούδια Ι Παρ 19:00 (75’)
Η Βάκια Σταύρου σε ένα ρεπερτόριο αγαπημένων τραγουδιών από πολλά μέρη του κόσμου,  μαγικά, λιτά και απέριττα, όπως το συνηθίζει άλλωστε, για να αρχινήσει ο χορός και να γίνει το θαύμα. Στο πιάνο ο Μανώλης Νεοφύτου.

28/2  Με τη ματιά της Μελίνας Μερκούρη και του Αντώνη Σαμαράκη Ι FlashArt@Rialto
Κυρ 19:00 (80’) 
Η παράσταση είναι εμπνευσμένη από τη συμπλήρωση εκατό χρόνων από τη γέννηση του Αντώνη Σαμαράκη και της Μελίνας Μερκούρη. Με συνδυασμό μουσικής και αφήγησης παρουσιάζεται η διαφορετική και καθαρή φωνή των δύο προσωπικοτήτων.
Υπό την γενική επιμέλεια του μαέστρου Μιχάλη Γρηγορίου.

Εισιτήρια: € 7 
Πληροφορίες / Εισιτήρια: www.rialto.com.cy boxoffice@rialto.com.cy

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close