News , Guide

Φτιάξε το δικό σου vegan street food, νόστιμα γλυκά και πίτσες στη Lidl Food Academy

Το πρόγραμμα της Lidl Food Academy για τον Μάιο θα σε ενθουσιάσει

Δημοσιεύτηκε στις 28 Απριλίου 2023

Αν η Lidl Food Academy έχει ταυτιστεί με κάτι, αυτό είναι τα ποικίλα μαθήματα που διεξάγει κάθε μήνα. Κάθε μήνα ταξιδεύουμε με γεύσεις και αρώματα, ζούμε νόστιμες εμπειρίες και συνειδητοποιούμε πως η μαγειρική ούτε δύσκολη είναι, ούτε όρια έχει. Είναι γνωστό άλλωστε πως η Ακαδημία της Lidl έχει σαν σκοπό την προώθηση της πιο υγιεινής διατροφής και του πιο συνειδητού και βιώσιμου τρόπου ζωής και διατροφής.

Για του λόγου το αληθές, τα Σάββατα του Μαΐου ξεκινούν στις 6 του μήνα, αφού καλούμαστε να... επαναπροσδιορίσουμε ό,τι είχαμε στο μυαλό μας για το street food αλλά και για την vegan διατροφή. Η Ακαδημία εγκαινιάζει τον τελευταίο μήνα της άνοιξης, στις 6 Μαΐου, με vegan street food, με συνταγές από τους δρόμους του κόσμου θα σε ενθουσιάσουν, είτε ακολουθείς αυτή τη διατροφή είτε όχι. Αν πίστευες πως η vegan διατροφή περιλαμβάνει περιορισμένες επιλογές, η Lidl Food Academy έρχεται να το ανατρέψει.

DSC_9903.jpg

Στις 13 Μαΐου, και με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Οικογένειας (στις 15 του μήνα), φτιάχνουμε σνακ και μπισκότα για όλη την οικογένεια. Πάμε με τις οικογένειές μας σε ένα μάθημα με υπέροχες συνταγές, που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι.

Το μέλι γίνεται πρωταγωνιστής στις 20 Μαΐου. Τότε, μαζί με τον σεφ, μαθαίνουμε όσα θα θέλαμε να ξέρουμε για το αγαπημένο αυτό προϊόν και στη συνέχεια, φυσικά, η θεωρία γίνεται πράξη. Παρασκευάζουμε λαχταριστά γλυκά με μέλι που θα μας κάνουν να γλείφουμε τα δάχτυλά μας.

Τα μαθήματα του Μαΐου ολοκληρώνονται πανηγυρικά με ένα από τα πιο δημοφιλή σεμινάρια. Ας είμαστε ειλικρινείς, ποιος δεν λατρεύει μια φρεσκοψημένη, ζεστή πίτσα; Στις 27 Μαΐου κάνουμε ένα γαστρονομικό ταξίδι σε μία από τις πιο αγαπημένες κουζίνες του κόσμου, την ιταλική. Συνταγές για πεντανόστιμες και σπιτικές πίτσες, που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τις έτοιμες που μας σερβίρουν στα εστιατόρια, περιμένουν να εμπλουτίσουν τους γευστικούς μας κάλυκες.

DSC_6974.jpg

Όποιο μάθημα και να επιλέξεις όμως, το μόνο σίγουρο είναι πως θα ανοίξει μπροστά σου ένας νέος κόσμος, αυτός που γνωρίζουν πολύ καλά οι τακτικοί της Ακαδημίας και που αξίζει να γνωρίσεις και εσύ. Μέσα από τα μαθήματα / σεμινάρια της, θα δεις τη μαγειρική από άλλη οπτική και θα υιοθετήσεις αβίαστα νέες διατροφικές συνήθειες, πιο υγιεινές, χωρίς να θυσιάζεις τη γεύση και την ποιότητα.

Μπορείς να λάβεις μέρος στα εργαστήρια, δηλώνοντας συμμετοχή εδώ.

DSC_9939.jpg

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δέσμευση της Lidl για τη συνειδητή διατροφή μπορείτε να βρείτε εδώ.

Επισκεφθείτε τη Lidl Κύπρου και στα:

team.lidl.com.cy
corporate.lidl.com.cy
lidlfoodacademy.com.cy
facebook.com/lidlcy
instagram.com/lidl_cyprus
youtube.com/lidlcyprus
twitter.com/Lidl_Cyprus_
linkedin.com/company/lidl-cyprus

DSC_9950.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close