Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Αυτό το food delivery app, θα σε κάνει να ξεχάσεις τα παλιά

Τι να παραγγείλεις και πώς να το παραγγείλεις από το ολοκαίνουριο app τουRiganato Greek Grill

Δημοσιεύτηκε στις 08 Μαΐου 2021

To Riganato Greek Grill της Πάφου δεν χρειάζεται και ιδιαίτερες συστάσεις. Κι αυτό γιατί από την πρώτη κιόλας ημέρα λειτουργίας του (πριν από 4 χρόνια περίπου), κατάφερε να κάνει όλη την πόλη –και όχι μόνο- να μιλάει γι’ αυτό! Πώς; Μα φυσικά με τα καλοψημένα κρεατικά του, την ευγένεια των ανθρώπων του, το περιβάλλον και την εξυπηρέτησή του. Χαρακτηριστικά που κάνουν ένα μαγαζί να ξεχωρίζει αλλά και να παραμένει ψηλά στις επιλογές του κοινού! 

Το δικό του food app
Αυτό το διάστημα όλοι στο Riganato Greek Grill έβαλαν στόχο να κάνουν τον τρόπο που παραγγέλνεις ακόμα πιο εύκολο, γρήγορο και… μοναδικό. 

Παρόλο λοιπόν που το Riganato Greek Grill δεχόταν πάντα παραγγελίες μέσω διαδικτύου, τώρα έκαναν ακόμη πιο εύκολο να παραγγείλετε με τη νέα τους εφαρμογή, σε μία προσπάθεια να εξυπηρετήσουν έγκαιρα και άμεσα το κοινό τους! 

Το Riganato λοιπόν προσφέρει τα αγαπημένα πιάτα του εστιατορίου τους με την υπηρεσία delivery και μέσω της δικής της εφαρμογής (App) για Android και Apple, επιδιώκοντας την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών και φίλων τους.

Ένα app που έχει τόσες ​μοναδικές δυνατότητες που θα σε ενθουσιάσουν!

Ένα εντυπωσιακό app! 
Η νέα εφαρμογή παραγγελίας Riganato Greek Grill για Android και Apple είναι γρήγορη και εύκολη στη χρήση… ενώ για να μην αναρωτηθείς ποτέ ξανά πού είναι η παραγγελία σου, σε πόση ώρα θα φας κι αν ο διανομέας έχει φύγει από το κατάστημα, σου δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσεις την εξέλιξη της παραγγελίας σου (και τον διανομέα ζωντανά στο χάρτη), αλλά και να επικοινωνείς με τον οδηγό μέσω της εφαρμογής! 

Ακόμα σου παρέχει και την επιλογή να πληρώσεις online.

Οι οδηγοί εδώ παίρνουν τα μέτρα τους! 
Και όχι μόνο σε ό,τι αφορά στη δική τους ασφάλεια στο δρόμο, αλλά φροντίζουμε να εξασφαλίσουμε και τη δική σας. Γι’ αυτό και  χρησιμοποιούμε μόνο τους δικούς μας οδηγούς παράδοσης (όλοι οι οδηγοί παράδοσης εργάζονται αποκλειστικά για το Riganato) έτσι ώστε να μπορούμε να ελέγχουμε όλες τις διαδικασίες υγιεινής.
- οι οδηγοί πλένουν και απολυμαίνουν τα χέρια τους πριν και μετά την παράδοση κάθε παραγγελίας.
- όλοι οι υπάλληλοι και οι οδηγοί έχουν πιστοποιητικά υγείας.
- πραγματοποιούνται τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid antigen test) COVID-19 σε όλο το προσωπικό μας σε εβδομαδιαία βάση.

Και ανέπαφες συναλλαγές! 
To Riganato, λαμβάνοντας πολύ σοβαρά υπόψη τις υποδείξεις των ειδικών και του κράτους σχετικά με τον Covid-19, σου δίνει τη δυνατότητα να παραλάβεις τις online παραγγελίες σου χωρίς να έρθεις σε επαφή με τους οδηγούς με την υπηρεσία «παράδοση χωρίς επαφή». 
- πλήρωσε online και ζήτησε από τον οδηγό να κρεμάσει την παραγγελία σου στο πόμολο και ακολούθως να χτυπήσει το κουδούνι.
- Εναλλακτικά, πλήρωσε online και ζήτησε να παραλάβεις την παραγγελία σου στο αυτοκίνητό σου (η παραγγελία παραδίδεται στο αυτοκίνητό σας έξω από το Riganato). 

Στοιχεία επικοινωνίας:
Γρηγόρη Αυξεντίου 3, 8010, Πάφος.
Τηλέφωνο: 77.77.78.72
Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα-Κυριακή 12.00-αργά το βράδυ
Email: eat@riganatogrill.com
Websitewww.riganatogrill.com

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close