News , Guide

Η Lidl Food Academy υποδέχεται το καλοκαίρι με 3 μαθήματα που δεν πρέπει να χάσεις

Ο Ιούνιος αναβαθμίζεται με γεύσεις που ξέρουμε και αγαπάμε

Δημοσιεύτηκε στις 31 Μαΐου 2023

Εκεί που μαζεύονται οι παρέες και οι οικογένειες, και ακούγονται γέλια και φωνές, στις βραδιές και τα σαββατοκύριακα του καλοκαιριού που πάντα έχουν κάτι ξεχωριστό. Ακριβώς εκεί έρχεται η Lidl Food Academy να ''βάλει'' το φαγητό στην πιο νόστιμη εκδοχή του. Αγαπημένα πιάτα θα φτιάχνονται πλέον από τα χεράκια σου, αφού στα μαθήματα του Ιουνίου οι σεφ της Ακαδημίας σού δείχνουν τους τρόπους και τα μυστικά.

Με άλλα λόγια, η Lidl Food Academy είναι εδώ για να φροντίσει να υποδεχτούμε τους πιο ωραίους μήνες του χρόνου με εκλεκτές γεύσεις και απίστευτα αρώματα.

100623-1.jpg

Φτιάξε στο μυαλό σου το ιδανικό καλοκαιρινό σενάριο. Barbeque στην αυλή του σπιτιού, με την παρέα, ψάρια και λαχανικά ψημένα στην εν τέλεια και πιο νόστιμα από ποτέ. Στις 10 Ιουνίου, το σεμινάριο της της Lidl Food Academy είναι αφιερωμένο ακριβώς σ’ αυτό!

Όλα τα μυστικά για το τέλειο barbeque ξεδιπλώνονται μπροστά σου, με τον σεφ της Ακαδημίας να μας μαθαίνει τα απαραίτητα για καλό ψήσιμο, ιδιαίτερες μαρινάδες και τις ιδανικές γαρνιτούρες, για πιάτα που θα κάνουν εσένα και τους φίλους σου να γλείφετε τα δάχτυλά σας.

170623.png

Ανεξαρτήτως εποχής, όμως, κάποια πράγματα παραμένουν σταθερά κι αγαπημένα. Ανάμεσα σ’ αυτά είναι η λατρεία μας για τα ζυμαρικά, παντός καιρού. Στις 17 Ιουνίου, έχεις την ευκαιρία να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου για τα ζυμαρικά, μαθαίνοντας τα πάντα γι’ αυτά, τις πιο τέλειες σάλτσες αλλά και πεντανόστιμες συνταγές για όλη την οικογένεια, που θα ενθουσιάσουν.

240623.png

Με το ίδιο σκεπτικό, στις 24 Ιουνίου έχει την τιμητική της η κινεζική κουζίνα. Σίγουρα την επιλέγεις συχνά, ξέρεις όμως να την φτιάχνεις; Δημοφιλή πιάτα της αγαπημένης ασιατικής κουζίνας θα μπορείς να τα ετοιμάζεις πλέον στο σπίτι για φίλους και οικογένεια, αρκεί να δηλώσεις συμμετοχή στο σεμινάριο αυτό.

Γεύσεις που ξέρουμε και αγαπάμε αναβαθμίζονται στη Lidl Food Academy με τα σεμινάριο του Ιουνίου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαλέξεις σε ποιο (ή σε ποια) θέλεις να συμμετέχεις και να δηλώσεις συμμετοχή εδώ.

Επισκεφθείτε τη Lidl Κύπρου και στα:

team.lidl.com.cy
corporate.lidl.com.cy
lidlfoodacademy.com.cy
facebook.com/lidlcy
instagram.com/lidl_cyprus
youtube.com/lidlcyprus
twitter.com/Lidl_Cyprus_
linkedin.com/company/lidl-cyprus

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close