Πάμε Ταξίδι , Guide

Αυτός είναι ο νέος προορισμός για απευθείας πτήσεις με την TUS Airways

Όλες οι λεπτομέρειες

Δημοσιεύτηκε στις 01 Ιουνίου 2023

Η ΤUS Airways σύντομα θα μας ταξιδεύει σε έναν νέο προορισμό, αφού πρόκειται να ξεκινήσει απ'ευθείας πτήσεις στο Ντουμπάι, για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Η ανακοίνωση:

Το νέο δρομολόγιο μεταξύ Λάρνακας και Ντουμπάι θα πραγματοποιείται τρεις φορές την εβδομάδα, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή από την 1η Οκτωβρίου 2023, με τιμές που ξεκινούν από €134 για μονή διαδρομή.

Ως ένας από τους πιο πολυτελείς και συναρπαστικούς προορισμούς χειμερινών διακοπών στον κόσμο, το Ντουμπάι είναι γνωστό για το υπερσύγχρονο αστικό τοπίο, τις χρυσές παραλίες, τα πολυτελή ξενοδοχεία, τις όμορφες εκδρομές στην έρημο και τα εντυπωσιακά μοναδικά αξιοθέατά του. Είτε δοκιμάζετε την αυθεντική αραβική φιλοξενία, κάνετε μια βόλτα στα πολλά αστραφτερά εμπορικά κέντρα και παζάρια της πόλης, είτε απολαμβάνετε τις πολλές οικογενειακές δραστηριότητες… είναι τόσα πολλά αυτά που σας περιμένουν. Με περισσότερα από 300 Παγκόσμια Ρεκόρ Γκίνες που κατέχει το Ντουμπάι, η επίσκεψή σας θα σας μείνει αξέχαστη είτε πρόκειται για επίσκεψη στο μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο του κόσμου είτε στο μεγαλύτερο σιντριβάνι ή το ψηλότερο κτίριο οπουδήποτε στη γη, το Ντουμπάι δεν θα πάψει ποτέ να εκπλήσσει ή να μαγεύει!

Ο Chief Executive Officer της TUS Airways, κ. Ahmed Aly, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι με την έναρξη πτήσεων στο Ντουμπάι, τη σύγχρονη μητρόπολη της Μέσης Ανατολής όπου η αραβική γοητεία συνδυάζεται με τη φουτουριστική φαντασία. Το νέο δρομολόγιο ενισχύει τη συνδεσιμότητα μεταξύ Κύπρου και Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας ένα ποιοτικό προϊόν με ελκυστικό πρόγραμμα και σε ανταγωνιστικές τιμές. Υψώνοντας με περηφάνια την κυπριακή σημαία σε όλη την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, στοχεύουμε να προσφέρουμε μια απρόσκοπτη ταξιδιωτική εμπειρία τόσο για τους Κύπριους όσο και για τους ξένους επισκέπτες, προσφέροντας ισχυρή περιφερειακή συνδεσιμότητα σε όλη την Ανατολική Μεσόγειο».

Εκτός από το Ντουμπάι, φέτος τον χειμώνα η TUS Airways θα συνδέει την Κύπρο με προορισμούς όπως το Παρίσι (Charles de Gaulle), το Ηράκλειο και το Τελ Αβίβ.

Ο Aly πρόσθεσε: «Τις επόμενες εβδομάδες θα ανακοινώσουμε το χειμερινό μας πλάνο 2023/24, με συναρπαστικούς νέους προορισμούς και ακόμα περισσότερες πτήσεις στο τρέχον δίκτυο δρομολογίων μας, ενισχύοντας την αεροπορική συνδεσιμότητα προς/από την Κύπρο.

Για να εξασφαλίσουν τις καλύτερες τιμές, οι επιβάτες μπορούν να κάνουν κράτηση για τις πτήσεις τους εύκολα και απλά στο tusairways.com, μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της TUS Airways (δωρεάν εντός Κύπρου στο 8000 2626 ή από το εξωτερικό στο +357 24200400).

Για το πλήρες πρόγραμμα πτήσεων και περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το tusairways.com.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close