Δημοσιεύτηκε στις 01 Ιουνίου 2023
Ο Paul Sturges παίρνει την οικογένειά του σε ένα ταξίδι στο Μεξικό για να επιθεωρήσει μια εξέδρα πετρελαίου που έχει η εταιρεία του. Μόλις βγουν εκεί, βρίσκει το μέρος σχεδόν εγκαταλελειμμένο με λίγους τρομαγμένους εργάτες που του λένε ότι η εξέδρα έχει δεχθεί επανειλημμένα επίθεση από έναν μεγαλόδοντα καρχαρία, ο οποίος είναι μέρος ενός μεξικανικού θρύλου.
Με την εξέδρα να βυθίζεται σταδιακά στο νερό και τον καρχαρία να τους κυνηγά, πρέπει να βρει έναν τρόπο να κρατήσει την οικογένειά του ασφαλή, και να μείνει ζωντανός.
Σύμφωνα με ιστορίες από ψαράδες γύρω από τη Μπάχα Καλιφόρνια, ο θρύλος του "Μαύρου Δαίμονα" έχει ειπωθεί από γενιά σε γενιά. Λέγεται ότι χιλιάδες ψαράδες έχουν πεθάνει αντιμέτωποι με αυτό το πλάσμα, λόγω του γεγονότος ότι τα σώματά τους δεν βρέθηκαν ποτέ. Λέγεται επίσης ότι ο "Μαύρος Δαίμονας" είναι ο δολοφόνος εκατοντάδων φαλαινών που βρίσκονται νεκρές κατά μήκος του Ειρηνικού Ωκεανού, σε κάτι που φαίνεται να είναι μια επίθεση από ένα τεράστιο θηρίο.
Βασισμένη σε έναν μεξικάνικο θρύλο, η ταινία "The Black Demon", έρχεται να...ταράξει τα νερά.
Πρωταγωνιστεί ο Josh Lucas, γνωστός από τις ταινίες "Ford v Ferrari" και "Yellowstone", ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Adrian Grunberg, γνωστός από το "Rambo: Last Blood"
.
Σχετικά



Super Wings The Movie: Maximum Speed
Τα "Super Wings" έρχονται για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη!




Εβδομάδα Ινδικού Κινηματογράφου στην Κύπρο με πέντε ταινίες
Η εκδήλωση λαμβάνει χώρα από τις 5 έως τις 9 Μαρτίου στο ARTos House στη Λευκωσία

Last Breath
Μια αποστολή έμπειρων δυτών προσπαθεί να σώσει ένα μέλος του πληρώματος που έχει παγιδευτεί στο βυθό

Attack on Titan: The Last Attack
Τα δύο τελευταία επεισόδια του cult anime μετατρέπονται σε μια θεαματική κινηματογραφική εμπειρία


«Είμαι Ακόμη Εδώ»: Η ταινία που διεκδικεί τρία Όσκαρ προβάλλεται στο Πάνθεον
Η πρωταγωνίστρια της ταινίας Φερνάντα Τόρες έχει ήδη κερδίσει τη Χρυσή Σφαίρα Α’ Γυναικείου Ρόλου και διεκδικεί το Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου

Προβολή της ταινίας "Η Ωραία της Ημέρας" στο Πάνθεον
Η πρώτη από τις 5 ταινίες του προγράμματος προβολών "Η Αγάπη είναι Παράξενη"