Δημοσιεύτηκε στις 06 Ιουνίου 2023
Χιλιάδες επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τη δημοφιλή Ελληνίδα τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή στη συναυλία που διοργάνωσε ο Δήμος Παραλιμνίου για την Κυριακή του Κατακλυσμού στον Πρωταρά, με θέα τη διάσημη παραλία Fig Tree Bay.
Η δωρεάν συναυλία πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη από κόσμο δημοτική πλατεία εκδηλώσεων Fig Tree Bay, όπου δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες από κάθε γωνιά της Κύπρου επισκέφθηκαν τον Πρωταρά για να απολαύσουν την ξεχωριστή μουσική παράσταση που διοργάνωσε ο Δήμος Παραλιμνίου.

Σε σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Παραλιμνίου, κ. Θεόδωρος Πυρίλλης καλωσόρισε τους επισκέπτες στη μεγάλη εκδήλωση που διοργανώνεται επ’ ευκαιρίας του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος, ενώ δεν παρέλειψε να συγχαρεί το προσωπικό του Δήμου Παραλιμνίου.

Τη συναυλία είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μεταξύ άλλων ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, ο Υφυπουργός Τουρισμού, ο Γενικός Εισαγγελέας, Βουλευτές, οι Δήμαρχοι Αγλαντζιάς και Λευκονοίκου, οι Κοινοτάρχες Φρενάρους και Αχερίτου, Διευθυντές Υπουργείων και Κυβερνητικών Τμημάτων, Κυβερνητικοί Αξιωματούχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και άλλοι προσκεκλημένοι.
Σχετικά
Αυτοί είναι οι καλύτεροι προορισμοί για οικογένειες στην Ευρώπη για το 2026 - Ανάμεσά τους και δύο κυπριακές πόλεις
Το ελληνικό νησί που βρίσκεται στη λίστα
Κίτρινη προειδοποίηση για βροχές και καταιγίδες – Πότε τίθεται σε ισχύ
Τα φαινόμενα θα κάνουν αρχικά την εμφάνισή τους στα δυτικά και σταδιακά θα επεκταθούν και στις υπόλοιπες περιοχές του νησιού
Θέλεις να ταξιδέψεις δωρεάν; Η Κομισιόν δίνει 40.000 εισιτήρια (με πτήσεις για Κυπρίους)
Δωρεάν και οι πτήσεις για τους ταξιδιώτες από την Κύπρο! Πώς να τα εξασφαλίσεις
Τι θα δούμε στον Απρίλιο στο Netflix
Νέος μήνας, νέες προτάσεις (αλλά και παλιές, καλές επιλογές) προστίθενται στην πλατφόρμα streaming καλύπτοντας κάθε γούστο.
H Ryanair ανακοίνωσε ταξίδια σε 14 προορισμούς (για 2 μόνο μέρες), με τιμές που αρχίζουν από €15
Εκπτώσεις 20% σε υπέροχους προορισμούς
Ποια δύο ξενοδοχεία της Κύπρου συγκαταλέγονται στα κορυφαία του κόσμου;
Δύο εμβληματικά ξενοδοχεία, τα οποία κατατάσσονται ανάμεσα στα κορυφαία παγκοσμίως, μέσα από αξιολογήσεις χιλιάδων ταξιδιωτών
Η Wizz Air προτείνει ταξίδια σε 3 υπέροχους προορισμούς για το Πάσχα
Γιατί το 2026 είναι η χρονιά να ανταλλάξετε την παράδοση με μια ευρωπαϊκή πασχαλινή απόδραση
Το ελληνικό νησί στην κορυφή της λίστας του Guardian με τις καλύτερες ταξιδιωτικές ιδέες για το 2026
Η λίστα του Guardian περιλαμβάνει προορισμούς από όλο τον κόσμο, από την Ιταλία και τη Γαλλία μέχρι το Μαρόκο και τη Φινλανδία