Δημοσιεύτηκε στις 06 Ιουνίου 2023
Χιλιάδες επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τη δημοφιλή Ελληνίδα τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή στη συναυλία που διοργάνωσε ο Δήμος Παραλιμνίου για την Κυριακή του Κατακλυσμού στον Πρωταρά, με θέα τη διάσημη παραλία Fig Tree Bay.
Η δωρεάν συναυλία πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη από κόσμο δημοτική πλατεία εκδηλώσεων Fig Tree Bay, όπου δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες από κάθε γωνιά της Κύπρου επισκέφθηκαν τον Πρωταρά για να απολαύσουν την ξεχωριστή μουσική παράσταση που διοργάνωσε ο Δήμος Παραλιμνίου.

Σε σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Παραλιμνίου, κ. Θεόδωρος Πυρίλλης καλωσόρισε τους επισκέπτες στη μεγάλη εκδήλωση που διοργανώνεται επ’ ευκαιρίας του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος, ενώ δεν παρέλειψε να συγχαρεί το προσωπικό του Δήμου Παραλιμνίου.

Τη συναυλία είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μεταξύ άλλων ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, ο Υφυπουργός Τουρισμού, ο Γενικός Εισαγγελέας, Βουλευτές, οι Δήμαρχοι Αγλαντζιάς και Λευκονοίκου, οι Κοινοτάρχες Φρενάρους και Αχερίτου, Διευθυντές Υπουργείων και Κυβερνητικών Τμημάτων, Κυβερνητικοί Αξιωματούχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και άλλοι προσκεκλημένοι.
Σχετικά


4ο Lidl Wellness Camp: Όλα όσα έγιναν στον πανέμορφο Αγρό
Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν μία μοναδική εμπειρία σε ένα χαλαρωτικό περιβάλλον.



Εντυπωσίασε το 2ο φιλανθρωπικό fashion event «KULT Together»
Το event πραγματοποιήθηκε στον Αρχαιολογικό Χώρο στο Νέο Δημαρχείο Λευκωσίας!

Η Ryanair ανακοίνωσε προσφορά με εισιτήρια από €10.40 (μόνο για σήμερα)
Αυτό δεν πρέπει να το χάσεις!


Βροχές και καταιγίδες το απόγευμα στην Κύπρο - Ποιες περιοχές επηρεάζονται
Αναλυτικά η πρόγνωση



Αυξήσεις στις τιμές του μεζέ στις ταβέρνες
Αναπόφευκτες οι αυξήσεις στους τιμοκαταλόγους της εστίασης για την βιωσιμότητα των επιχειρήσεων
