Πρώτες εικόνες από το ολοκαίνουριο (μόνο για ενήλικες) ξενοδοχείο του Πρωταρά

Μία ακόμα άφιξη στην ξενοδοχειακή βιομηχανία της ελεύθερης Αμμοχώστου αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες της στα μέσα Απριλίου 2021.

Πρόκειται για το Flamingo Paradise Beach Hotel, ένα ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων, το οποίο απευθύνεται μόνο σε ενήλικες.

Η νέα ξενοδοχειακή μονάδα διαθέτει 8 ορόφους, βρίσκεται τοποθετημένη στην καρδιά του Πρωταρά και ανήκει στην L.T. Flamingo Paradise Ltd & Άλλοι Λτδ. Το ξενοδοχείο ανεγέρθηκε σε χώρο όπου στο παρελθόν υπήρχαν δύο ξενοδοχειακές μονάδες και ένα εστιατόριο.

Το οκταώροφο κτήριο αναμένεται να προσφέρει μία ιδιαίτερη εμπειρία διακοπών.

110 δωμάτια σε πέντε ορόφους
Οι πέντε όροφοι του ξενοδοχείου αποτελούνται συνολικά από 110 δωμάτια. Σε κάθε όροφο υπάρχουν 18 δωμάτια Inland και Side Sea View και τέσσερα δωμάτια Front Sea View, δύο εκ των οποίων είναι Superior δωμάτια. Καθένα από τα 110 δωμάτια είναι μοναδικά σχεδιασμένα και διακοσμημένα, με έπιπλα υψηλής ποιότητας και έξυπνες τεχνολογίες, συνδυάζοντας άνεση και πολυτέλεια.

Ο μοντέρνος εσωτερικός χώρος με ενιαία διαρρύθμιση δημιουργεί ένα αυθεντικό και κομψό περιβάλλον, παρέχοντας ταυτόχρονα ιδιωτικότητα σε κάθε χώρο. Τα ιδιωτικά μπαλκόνια με τα άνετα καθίσματα προσφέρουν άμεση ή μερική θέα στη θάλασσα. Στα χαμηλότερα επίπεδα, τα όμορφα χαρακτηριστικά του νερού συνδυάζονται με τη θάλασσα και τους κήπους.

Το ξενοδοχείο διαθέτει δύο υπόγειους ορόφους με χώρους στάθμευσης.

Το κεντρικό εστιατόριο, με θέα στην πισίνα και την παραλία, σερβίρονται οι γεύσεις της αυθεντικής μεσογειακής κουζίνας, ενώ η ομάδα του lobby bar προετοιμάζει μία σειρά από κοκτέιλ ή αρωματικούς καφέδες.

Για δείπνο, προτείνεται το Beach Restaurant, το οποίο διαθέτει μια επιλογή από θαλασσινά και κρέατα από το À la carte μενού. 

EVENTS ανά ημέρα

Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30