Δημοσιεύτηκε στις 04 Ιουλίου 2023
Η αλυσίδα των πολυτελών μπουτίκ KULT, η οποία αντιπροσωπεύει τους μεγαλύτερους επώνυμους οίκους ένδυσης και υπόδησης στην Κύπρο με περισσότερα από 80 luxury brands, μεγαλώνει και επεκτείνεται:
Από τις 10 Ιουλίου, η KULT θα έχει την αποκλειστική διάθεση των πλέον αγαπημένων brands στους εντυπωσιακούς χώρους του πρώτου πολυθεματικού θέρετρου στην Ευρώπη, City of Dreams Mediterranean.

Με γνώμονα τη συνεχή εξέλιξη και ανάπτυξη που ανοίγει νέα σύνορα στον κόσμο της μόδας, το νέο πρότζεκτ της KULT θα ανοίξει τις πόρτες του τον Ιούλιο μαζί με το πολυαναμενόμενο άνοιγμα του City of Dreams Mediterranean στη Λεμεσό. Πρόκειται για ένα σύγχρονο χώρο, έκτασης 1.250 τ.μ., ο οποίος σχεδιάστηκε από τον διάσημο Ιταλό αρχιτέκτονα Paolo Giachi και συμβολίζει μία μοντέρνα και μεταβαλλόμενη γκαλερί με σύγχρονη έκφραση. Με εκλεπτυσμένους χώρους για άνδρες και γυναίκες, η νέα μπουτίκ προσφέρει μία ξεχωριστή και premium εμπειρία στους επισκέπτες της, ως ένα κεντρικό σημείο συγκέντρωσης των ανθρώπων που αγαπούν τη μόδα και τη δημιουργικότητα.

Η KULT ξεκίνησε το 1998 εντός των ξενοδοχείων της Thanos Hotels & Resorts. Ακολούθως, το ταξίδι συνεχίστηκε με τη δημιουργία αυτόνομων μπουτίκ σε πέντε σημεία σε όλη την Κύπρο και συγκεκριμένα στην οδό Στασικράτους στη Λευκωσία, στο εμβληματικό One στη Λεμεσό και στα ξενοδοχεία Almyra, Anassa και Minthis Resort στην Πάφο.

To καλοκαίρι, η καρδιά της μόδας «χτυπάει» στο City of Dreams Mediterranean
Μέσω της KULT, νέες pop-up boutiques των καλύτερων luxury brands που έχουν αγαπηθεί και καθιερωθεί στον χώρο, θα δώσουν το παρών τους στο City of Dreams Mediterranean.
Σπουδαίοι οίκοι μόδας, όπως Gucci, Prada, Dolce & Gabbana, Etro, Jimmy Choo, Miu Miu, Victoria Beckham, Kenzo, Giuseppe Zanotti, Aquazzurra, Casablanca, Jil Sander, JW Anderson, Marni, Paul Smith, δίνουν μια νέα αίσθηση πολυτέλειας, ενώ επιτυχημένοι σχεδιαστές όπως Anonyme, Balmain, Heidi Klein, Levinia, Made for a Woman, Manebi, Missoni, Stella McCartney, παρουσιάζουν τις ολοκαίνουριες resort συλλογές τους.
Όλα κάτω από μία στέγη!

Σχετικά

5 πανέμορφα και «ανεξερεύνητα» ελληνικά νησιά για χαλαρές διακοπές αυτό το καλοκαίρι
Αν λοιπόν αυτό το καλοκαίρι θέλετε και εσείς κάτι περισσότερο… ανεξερεύνητο, πάρτε ιδέες!

Αυτή είναι η νεά Κορεάτικη σειρά του Netflix που αξίζει να δεις
Μία ιδιαίτερα μυστηριώδης σειρά

Η Louis Hotels διακρίθηκε με δύο βραβεία στα Cyprus Tourism Awards της Boussias Cyprus
Ένα διαχρονικό ταξίδι αφοσίωσης, αισθητικής και ποιοτικής φιλοξενίας!

“Naked flying”: Η «γυμνή πτήση» είναι το νέο trend στο ταξίδι – και δεν είναι αυτό που φαίνεται
Ξέχνα τις βαλίτσες, τις ουρές στο check-in και τις χρεώσεις για αποσκευές

Πέθανε ο ηθοποιός Γεράσιμος Μιχελής - Ήταν ο «κακός» στη σειρά Παρά Πέντε
Η ανακοίνωση της οικογένειάς του

Ανακαλύψαμε τρία υπέροχα σπιτάκια, για διαμονή σε ένα από τα πιο γραφικά χωριά της Πάφου
Ένα κατάλυμα με τρία μοναδικά σπιτάκια για να απολαύσεις τις διακοπές σου στο χωριό

Άνοιξε το πρώτο μουσείο στην Ασία αφιερωμένο στον Κριστιάνο Ρονάλντο
Το πρώτο μουσείο αφιερωμένο στη ζωή και την καριέρα του Κριστιάνο Ρονάλντο (Cristiano Ronaldo) στην Ασία άνοιξε επίσημα τις πύλες του στις 7 Ιουλίου στο Χονγκ Κονγκ.

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας σειράς «Harry Potter» – Η πρώτη φωτογραφία του νέου Χάρι
Μαζί με την επίσημη έναρξη των γυρισμάτων, το HBO ανακοίνωσε και νέο κύμα ηθοποιών που προστίθενται στο καστ

Κυρίως αίθριος ο καιρός σήμερα - Πού και πότε αναμένονται βροχές
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού


WhatsApp: Η νέα λειτουργία που προστατεύει από παρενόχληση
Η πλατφόρμα ιδιοκτησίας Meta εισάγει σημαντική αναβάθμιση ιδιωτικότητας – οι χρήστες θα μπορούν να συνομιλούν χωρίς να αποκαλύπτουν τον αριθμό τους

Ένα 24ωρο βασιλικής απόδρασης στο Royal Apollonia
Όταν η Λεμεσός σε κακομαθαίνει με θέα, spa και fine dining σε πεντάστερο περιβάλλον