Δημοσιεύτηκε στις 05 Ιουλίου 2023
Το Άρσος, ένα όμορφο χωριό της επαρχίας Λεμεσού, μας προσκαλεί και αυτό το καλοκαίρι να περάσουμε όμορφα και να διασκεδάσουμε στο χωριό. Εξ ου κι ετοίμασε ένα πλούσιο πρόγραμμα!
Αυτό το καλοκαίρι μάς περιμένουν λοιπόν στο χωριό για να δούμε ταινία, να παίξουμε τόμπολα, να διασκεδάσουμε με μουσικές βραδιές, να απολαύσουμε τη Γιορτή του Παλουζέ κ.ά.
Οι εκδηλώσεις στο Άρσος θα αρχίσουν την Σάββατο 22 Ιουλίου και θα ολοκληρωθούν την Τρίτη 14 Νοεμβρίου.
Αναλυτικά όλο το πρόγραμμα:
ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ
8 μ.μ. Αυλή εκκλησίας Προβολή της ταινίας-ντοκιμαντέρ ’’Αιχμάλωτοι μιας προδοσίας’’ του Μιχάλη Γεωργιάδη.
ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
7 μ.μ. Εγκαίνια δύο Εκθέσεων από τον Δήμαρχο Λεμεσού Νίκο Νικολαίδη:
1) Μόνιμης Έκθεσης φωτογραφίας του Νίκου Αβραμίδη και με θέμα : ‘’Το Άρσος και ο κόσμος του’’ στον εκθεσιακό χώρο αίθουσα απέναντι από φούρνο.
2) Αρσιωτών ερασιτεχνών ζωγράφων στην ΓΚΑΛΕΡΙ ΑΡΣΟΣ1933. Εκθέτουν έργα τους οι : Ανδρέας Σμίλας, Θεόδωρος Θεοδώρου, Μαρία Κυριάκου, Γιαννάκης Χριστοδούλου.
8 μ.μ. Κυπριακή βραδιά με το Μουσικό σχήμα ‘’ Μενεξέδες και Ζουμπούλια’’ και το χορευτικό συγκρότημα του Πολιτιστικού Ομίλου Φίλων και Αποδήμων Πελεντριού.
ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
6-8 μ.μ. Εθελοντική αιμοδοσία στην μνήμη Κλείτου Αθανασίου.
8 μ.μ. Μουσική βραδιά στην πλατεία με το 6μελές μουσικό σχήμα ΣΙΝΙΑΛΟ
ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
8 μ.μ. Θεατρική παράσταση ‘’Ούλλα του γάμου δύσκολα’’ από την θεατρική ομάδα ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ . Είσοδος ελεύθερη.
ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
8:30 μ.μ. Η σοπράνο Ιωάννα Τσαπαρέλλη τραγουδά συνθέσεις Χατζηδάκη, Θεοδωράκη. Στο πιάνο η Δώρα Γιαννάκη (αυλή οικίας ΚΟΡΝΑΡΟ).
ΤΡΙΤΗ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
-Φουσκωτό και τραμπολίνο για παιδιά στην αυλή της εκκλησίας
-Εργαστήρι ζωγραφικής για παιδιά στην Γκαλερί ΑΡΣΟΣ1933.
5 μ.μ. Τόμπολα
8:30 μ.μ. Μουσική Βραδιά για την νεολαία και όχι μόνο με το Μουσικό σχήμα Τεύκρου Νεοκλέους στην πλατεία.
-Καλοκαιρινές βραδιές παλιού Ελληνικού κινηματογράφου στην αυλή της οικίας ΚΟΡΝΑΡΟ-Οι ημερομηνίες θα ανακοινωθούν αργότερα.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΣΕΠΤΈΜΒΡΗ
Πανηγυρίζει η Ιερά Μονή Παναγίας Καθολικής Άρσους
ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ
7:30 μ.μ. Εγκαίνια έκθεσης με Θέμα : ‘’Η τέχνη που φοριέται’’ των συγχωριανών μας Σταύριας Θαλάσση και Εμμέλειας Καλημέρη στην Γκαλερί ΑΡΣΟΣ1933.
ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ
Γιορτή του Παλουζέ
ΤΡΙΤΗ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
Πανηγύρι Αποστόλου Φιλίππου
Σχετικά
Φερ’ τη φουκού σου και έλα να ψήσουμε παρέα για καλό σκοπό!
Mια όμορφη μέρα γεμάτη παρέα, φαγητό και προσφορά!
Μια όμορφη βραδιά γεμάτη παράδοση, στην Ποταμιά
Με αφορμή το Πανηγύρι του Τιμίου Σταυρού
Στα ωραία Λεύκαρα τον Σεπτέμβριο θα στηθεί μια γιορτή με λευκαρίτικο ταβά, μουσική και χορό
Μια όμορφη διήμερη γιορτή που φέρνει κοντά την πίστη, την παράδοση και την πολιτιστική κληρονομιά των Λευκάρων, με μουσική, χορό και αυθεντικές τοπικές γεύσεις
Let’s Do It! Nicosia 2026: Μία πόλη, δύο κοινότητες, ένα κοινό περιβάλλον
World Cleanup Day το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2026
Τα κλασικά αυτοκίνητα βγαίνουν στους δρόμους για το 4ο Φθινοπωρινό Ράλι Κλασικού Αυτοκινήτου
Μια ξεχωριστή φθινοπωρινή διαδρομή, από το Σωματείο Παλαιού Αυτοκινήτου ΛΕΣΠΑ – ΦΙΠΑ, σε συνεργασία με το Κοινοτικό Συμβούλιο Λυθροδόντα
Το υπέροχο Christmas Market 2026 θα στηθεί και φέτος στη Λευκωσία
Η μεγαλύτερη και πιο μεγάλη σε διάρκεια γιορτινή αγορά της πόλης, ετοιμάζεται και φέτος στην πλατεία!
Week Agenda: 14 εκδηλώσεις που αξίζει να βάλεις στην ατζέντα σου αυτή την εβδομάδα
Συναυλίες με αγαπημένους καλλιτέχνες, θερινό σινεμά, κινηματογραφικά αφιερώματα και ξεχωριστές μουσικές παραστάσεις σε όλη την Κύπρο
Weekend Agenda: 31 πράγματα που αξίζει να κάνεις αυτό το πρώτο σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου
Συναυλίες με μεγάλα ονόματα, παραδοσιακά φεστιβάλ, πάρτι, θέατρο, όπερα και οικογενειακές διοργανώσεις γεμίζουν την Κύπρο με επιλογές.
4 events στον Πρωταρά που αξίζει να βάλεις στο ημερολόγιό σου
Τρεις διαφορετικές διοργανώσεις που επιβεβαιώνουν πως η περιοχή έχει λόγους να την επισκεφθείς και μετά το τέλος του καλοκαιριού, προσφέροντας δράσεις για κάθε ηλικία και ενδιαφέρον
Θέατρο Σκιών στη Βάβλα: Εργαστήρι Θεάτρου Σκιών & Παράσταση «Ο Καραγκιόζης Τραγουδιστής»
Ένα ξεχωριστό απόγευμα με τον καραγκιοζοπαίχτη Γιάννη Πάφιο.
Rainbow Mermaids: Ένα φαντασμαγορικό drag show έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο
Οι Rainbow Mermaids παρουσιάζουν το «True Colours» σε Λεμεσό και Λευκωσία, συνδυάζοντας ζωντανό podcast, μουσική, χιούμορ, λάμψη και ελεύθερη έκφραση.