Δημοσιεύτηκε στις 13 Ιουλίου 2023
Το PlusSea, ο κορυφαίος all-day, παραλιακός προορισμός επανήλθε για μια ακόμη υπέροχη σεζόν! Μετά την εκτεταμένη του ανακαίνιση, το PlusSea παρουσιάζει την ανανεωμένη του εικόνα, το καινούργιο του μενού και τα νέα, ξεχωριστά του κοκτέιλ, τα οποία θα εμπλουτίσουν με γεύσεις, αρώματα και χρώματα το φετινό μας καλοκαίρι. Σταθερή αξία παραμένει όπως πάντα η προσήλωση του στην παροχή της απόλυτης beach-experience, σε ένα πολυτελές παραθαλάσσιο καταφύγιο.

Από ελαφριά σνακ και φρέσκιες σαλάτες μέχρι ολοκληρωμένα γεύματα και λαχταριστά επιδόρπια, το καινούργιο μενού προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία γευστικών επιλογών, για να σας καλύψει απόλυτα όσο απολαμβάνετε τη θάλασσα, από την ανατολή, μέχρι τη δύση του ήλιου. Η μαγειρική ομάδα δημιούργησε σχολαστικά κάθε στοιχείο του μενού, ώστε να προσφέρει στο κοινό την αξεπέραστη γευστική εμπειρία που έχει συνηθίσει εδώ.

Επίκεντρο της μεταμόρφωσης είναι η εντυπωσιακή λίστα κοκτέιλ που δημιουργήθηκε ειδικά για το PlusSea. Οι εξαιρετικές πρώτες ύλες, τα εκλεκτά ποτά και οι επιδεξιότητα των bartender, συμβάλλουν στη δημιουργία απολαυστικών κοκτέιλ που ικανοποιούν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς mixology lovers. Εδώ, κάθε γουλιά είναι ένα ταξίδι!
Highlight του χώρου ήταν -και θα είναι- οι πολυτελείς, άνετες ξαπλώστρες, οι ομπρέλες και τα καθίσματα πάνω στην άμμο, τα οποία μας δελεάζουν να βυθιστούμε μέσα τους και να περάσουμε ολόκληρη τη μέρα μας απολαμβάνοντας τον υπέροχο ήλιο του καλοκαιριού, με άνεση και στιλ.
Το PlusSea φέτος το καλοκαίρι, υπόσχεται μια εξαιρετική εμπειρία που θα αποτυπώσει την ουσία της θάλασσας και του ήλιου, μέσα από τις εξαιρετικές υπηρεσίες και ανέσεις που προσφέρει. Φέτος βρίσκουμε μαζί την ουσία του καλοκαιριού, στο PlusSea!

Σχετικά

Τις Τρίτες ο Θωμάς και ο Χρήστος τραγουδούν στο Neverland Rock Bar
Ο Οκτώβριος γεμίζει μουσική

Μάθαμε πότε κλείνει το Seline
Το εντυπωσιακό rooftop bar-restaurant με θέα την Πλατεία Ελευθερίας, αποχαιρετά τη σεζόν και εμείς μάθαμε την ημερομηνία!

30 Σεπτεμβρίου το Grand Finale: Το απόλυτο live της χρονιάς στο Garden, που δεν πρέπει να χάσεις
Ο Hovig αποχαιρετά τη φετινή σεζόν στο Garden με ένα μοναδικό live performance

Το αθηναϊκό στέκι που μπήκε στη λίστα με τα 100 καλύτερα μπαρ του κόσμου για το 2025
Πρόκειται για το Barro Negro της Αθήνας, το οποίο ανέβηκε έξι θέσεις από πέρυσι και βρίσκεται πλέον στο Νο 62

Wet Glam - Summer Poolside Series: Season Finale
Αποχαιρετούμε τα πιο hot parties του νησιού, με στυλ, ένταση και λάμψη

Ένα δυνατό πάρτι από τα Maison Anemi και Smunkki
Μια βραδιά διαφορετική από τις άλλες, όπου το street food ξανασυστήνεται με τρόπο ανατρεπτικό, τολμηρό και απόλυτα απολαυστικό

Ο Γιάννης Μαργάρης επιστρέφει δυναμικά στην Λευκωσία τον Σεπτέμβρη
Ένα μοναδικό live με τον Κωνσταντίνο Δράκου


Το Garden Day and Night παραμένει το σημείο συνάντησης μέχρι τέλος Οκτωβρίου
Ζωντανή μουσική, καλλιτέχνες και φαγητό σε έναν υπέροχο κήπο

Διάσημο rooftop bar του νησιού, κατεβάζει ρολά
Αποχαιρετούμε ένα μέρος με ωραία θέα, δυνατά κοκτέιλ, μοναδική ατμόσφαιρα και ανεβαστική μουσική

Ετοιμάσου για ένα επικό Jungle Street Party στην Παλαιά Πινέζα
Ο Σεπτέμβρης κλείνει με δροσερά κοκτέιλ, δυνατούς ρυθμούς και ανεβαστική διάθεση

Αποχαιρετάμε το καλοκαίρι με 17 ανεβαστικά events σε Αγία Νάπα και Πρωταρά
Με αγαπημένους Έλληνες καλλιτέχνες και dj sets