Δημοσιεύτηκε στις 25 Ιουλίου 2023
Όταν το γέλιο και η μουσική συναντώνται κάτω απ’ τον αυγουστιάτικο ουρανό, δίνουν ελπίδα, φωτίζουν τον κόσμο και αλλάζουν τις ζωές εκατοντάδων ανθρώπων, προσφέροντας τους τα απαραίτητα.
Γι΄ αυτόν ακριβώς το λόγο, για να δώσουν χαρά και ελπίδα, ο γνωστός κωμικός και παρουσιαστής Λούης Πατσαλίδης και η ομάδα του Τεύκρος Νεοκλέους, Μαριλένα Χαραλαμπίδου και Γιώργος Κλεάνθους, ενώνουν τις δυνάμεις τους για το φιλανθρωπικό event «Λούης Πατσαλίδης, Summer Special» που παρουσιάζει η Μαρίνα Αγίας Νάπας.
Πρόκειται για ένα music comedy show για τη στήριξη του ΚΕΠΑ Άγιος Χριστόφορος στο Παραλίμνι και συγκεκριμένα για την οικονομική ενίσχυση του προγράμματος της δωρεάν κατ’ οίκον διανομής φαγητού σε άπορες οικογένειες με παιδιά και ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Από το 1998 η κουζίνα του ΚΕΠΑ μαγειρεύει καθημερινά και συσκευάζει φαγητό το οποίο διανέμεται στα σπίτια συνανθρώπων μας που το χρειάζονται.
Το φιλανθρωπικό event «Λούης Πατσαλίδης, Summer Special», θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Αυγούστου, στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Δερύνειας στις 9.00 μ.μ και ΟΛΑ τα έσοδα από τα εισιτήρια θα δοθούν για τη στήριξη του ΚΕΠΑ.
Κάτω απ’ τα αστέρια, με αγαπημένη μουσική των 80s & 90s και stand up comedy by Louis Patsalides, ο ταλαντούχος παρουσιαστής και η ομάδα του, στήνουν ένα μαγικό καλοκαιρινό πάρτι. Τραγούδια περασμένων δεκαετιών που χορέψαμε και αγαπήσαμε συνδυάζονται αρμονικά με το stand-up comedy του Λούη Πατσαλίδη σε μια παράσταση γεμάτη ενέργεια, αναμνήσεις και νοσταλγία κατάλληλη για όλη την οικογένεια!
Τιμή εισιτηρίου €10
Προπώληση Εισιτηρίων: Τickethour, σε όλα τα ACS Courier, ΚΕΠΑ, Αρτοποιεία Θημωνιά (Δερύνεια & Φρέναρος)
Τηλ: 77 77 70 40, 23 74 16 23
Παρουσιάζει: Η Mαρίνα Αγίας Νάπας
Μέγας χορηγός: Karma Group
Υποστηρικτές: BoConcept, Xenion Education, CYPRUS MILLERS BY Hadjigiorkis – Μύλοι Χατζηγιώρκη, CTP Management, Rocas Experience, Pittakis Building Materials, Jermino Imports Ltd – Παραλίμνι, Τickethour, Αρτοποιεία Θημωνιά
Στηρίζει: Ο Δήμος Δερύνειας
Διοργάνωση: Οut of the Blue Creative Communications

Το ΚΕΠΑ Άγιος Χριστόφορος και οι δράσεις του
Το ΚΕΠΑ Άγιος Χριστόφορος, ιδρύθηκε το 1996 και είναι ένα Φιλανθρωπικό Ίδρυμα (εγγεγραμμένο στο μητρώο της Κ.Δ με αριθμό 1912) στο Παραλίμνι που στηρίζει έμπρακτα άπορες οικογένειες και παιδιά σε ολόκληρη την Επαρχία Αμμοχώστου, αλλά ταυτόχρονα λειτουργεί πρότυπη Στέγη Ηλικιωμένων & Κέντρο Αποκατάστασης.
Το ΚΕΠΑ έχει αναπτύξει μια πολύπλευρη δράση, έχοντας στο επίκεντρο του τον άνθρωπο. Πέραν από το πρόγραμμα της κατ’ οίκον διανομής ζεστού φαγητού σε άπορες οικογένειες και το «Συσσίτιο» που λειτουργεί από 1998, λειτουργεί και Κοινωνικό παντοπωλείο «Καλάθι Αγάπης» από το 2006.
Επίσης από το 2000 λειτουργεί Κέντρο Φροντίδας & Αποκατάστασης ηλικιωμένων και αναπήρων, από το 2014 παρέχει δωρεάν φιλοξενία και ανακουφιστική φροντίδα σε καρκινοπαθείς και φιλοξενεί από το 1998 το ειδικό σχολείο για παιδιά με ειδικές ικανότητες «Φάρος Ζωής».
Επιπλέον, διαθέτει ξενώνα για εμπερίστατες οικογένειες (θύματα οικογενειακής βίας), προσφέρει ρουχισμό και υπόδηση σε άπορες οικογένειες, λειτουργεί κοινωνικό φροντιστήριο (δωρεάν μαθήματα σε άπορους μαθητές), φιλοξενεί συνεδριάσεις εθελοντικών οργανισμών και παρέχει υποτροφίες και βοηθήματα σε άπορους φοιτητές και μαθητές.
Πέραν τούτων, το ΚΕΠΑ προχωρά αυτή την περίοδο στη δημιουργία του Κέντρου Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αλάσια» με στόχο να προσφέρει ανακουφιστική φροντίδα σε καρκινοπαθείς και χρόνιους ασθενείς της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου, καθώς πρέπει να μεταβαίνουν εκτός επαρχίας για μια απλή θεραπεία.
-
Δημοτικό Θέατρο Δερύνειας
11 Αυγούστου 2023
Σχετικά
Το παραμύθι της Κοκκινοσκουφίτσας ζωντανεύει από τον ΘΟΚ
Μια ιστορία-βουτιά στο δάσος του ονείρου της Κοκκινοσκουφίτσας, που μιλά για το θάρρος να προχωράς, να αμφισβητείς τους φόβους σου και να ανακαλύπτεις τη δική σου αλήθεια.
Η «Φαλακρή Τραγουδίστρια» του Ιονέσκο ανεβαίνει στη Λευκωσία
Η θεατρική ομάδα «Δώδεκα και κάτι» παρουσιάζει στο ARTOS HOUSE την εμβληματική σάτιρα του Θεάτρου του Παραλόγου, στο πλαίσιο του 39ου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου του ΘΟΚ.
Η Κοκκινοσκουφίτσα έρχεται στον ΘΟΚ
Μια σύγχρονη διασκευή της Άνδρης Θεοδότου και με την ποιητική σκηνοθετική ματιά του Φώτη Νικολάου, να αγγίξει τις ευαίσθητες χορδές μικρών και μεγάλων θεατών.
Ξανά στο Όριεντ Εξπρές: Η μεγάλη θεατρική επιτυχία επιστρέφει στον ΘΟΚ
H θεατρική σεζόν ανοίγει με νέο κύκλο παραστάσεων μετά από απαίτηση του κοινού
Για πρώτη φορά στην Κύπρο η «Μαντάμ Μαριάννα» σε μια ολοκαίνουργια θεατρική παραγωγή
Η Αστυνομική κωμωδία του Ανδρέα Αριστοτέλους, που αγαπήθηκε στην Αθήνα, ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Κύπρο, σε σκηνοθεσία Γιάννη Κλειδέρη και παραγωγή Πάνου Στρούθου
Αυτά είναι όλα όσα θα δούμε στη σκηνή του ΘΟΚ τη νέα σεζόν
Μια νέα θεατρική σεζόν με κλασικά έργα, σύγχρονο θέατρο και νέες κυπριακές φωνές ετοιμάζεται να ανοίξει αυλαία από τον Οκτώβριο.
Angelo Tsarouchas: Ο διάσημος Ελληνοκαναδός κωμικός έρχεται στην Κύπρο
Ο καταξιωμένος stand-up comedian παρουσιάζει τη νέα του παράσταση «Diaspora» σε Λεμεσό και Λευκωσία τον Οκτώβριο
H πρωτότυπη παράσταση «Προσπαθούμε» επιστρέφει για δεύτερη χρόνια
Μια σύγχρονη κωμωδία που επιθυμεί να ρίξει φως σε ένα θέμα τόσο καθημερινό και συνάμα τόσο μυστικό
«Η Δημοπρασία» του Σταύρου Τσιώλη ανεβαίνει στην Αξιοθέα
Ο Αργύρης Μπακιρτζής πρωταγωνιστεί στο συγκινητικό μονόπρακτο, αποτίοντας φόρο τιμής στον σπουδαίο σκηνοθέτη και στην πολύχρονη φιλία τους
«Το Χρονικό της Κύπρου» επιστρέφει σε μία παράσταση αφιερωμένη στον Μιχάλη Πιερή
Η ιστορική και πολυβραβευμένη παραγωγή του Θεατρικού Εργαστηρίου του Πανεπιστημίου Κύπρου παρουσιάζεται ξανά, πέντε χρόνια μετά τον θάνατο του ιδρυτή και σκηνοθέτη του Θ.Ε.ΠΑ.Κ.
Γρηγόρης Μπιθικώτσης: Η ζωή του γίνεται παράσταση στην Αθήνα
Ποιοι γνωστοί τραγουδιστές και ηθοποιοί θα συμμετάσχουν