Δημοσιεύτηκε στις 27 Ιουλίου 2023
Αυτό το καλοκαίρι, το ξενοδοχείο Atlantica Miramare Beach στη Λεμεσό είναι η τέλεια απόδραση για όσους επιθυμούν αξέχαστες διακοπές δίπλα στη θάλασσα, εκεί όπου τα καλοκαιρινά μπάνια κάτω από τον ήλιο είναι μοναδικά.

Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο με 280 δωμάτια και διάφορες επιλογές διαμονής που υπόσχονται να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη: δίκλινα δωμάτια, οικογενειακά δωμάτια, αλλά και σουίτες με εκπληκτική θέα. Όλα τα δωμάτια είναι διακοσμημένα σε κλασικό ύφος, εξοπλισμένα με όλες τις ανέσεις και ιδιωτικά μπαλκόνια.

Στις εγκαταστάσεις του περιλαμβάνει παροχές για κάθε περίσταση, όπως γυμναστήριο, σπα και κέντρο ευεξίας, γήπεδο τένις, εσωτερική και εξωτερική πισίνα, πισίνα για ενήλικες, ξεχωριστή πισίνα για τα παιδιά σε ένα ασφαλές παραθαλάσσιο περιβάλλον, ιδανικό για οικογενειακές διακοπές, καθώς επίσης και δραστηριότητες όπως νυχτερινή διασκέδαση και ψυχαγωγία.

Όσον αφορά τα εστιατόρια και μπαρ, το Atlantica Miramare Beach διαθέτει ξεχωριστούς χώρους όπου ο κάθε επισκέπτης μπορεί να απολαύσει εξαιρετικές επιλογές γευστικών εμπειριών. Από την παραδοσιακή κυπριακή κουζίνα μέχρι και διεθνή κουζίνες, οι μοναδικές γεύσεις που προσφέρουν τα εστιατόρια του ξενοδοχείου θα καλύψουν τις ανάγκες και τις προτιμήσεις όλων. Στο κύριο εστιατόριο Thalassa σερβίρεται πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό με θεματικές βραδιές εμπνευσμένες από διάφορες κουζίνες του κόσμου, ενώ για όσους αναζητούν μια πιο γαστρονομική εμπειρία, το μενού του a la carte εστιατορίου Red Room υπόσχεται ένα ταξίδι γεύσεων για όλους τους ενήλικες. Για κοκτέιλς και αγαπημένα δροσιστικά ποτά, τα μπαρ του ξενοδοχείου προτείνουν αμέτρητες επιλογές, αλκοολούχες και μη.

Καλοκαιρινές διακοπές από €165

Για όλο τον Αύγουστο, τα ζευγάρια μένουν με €165 σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό ανά βράδυ.
Για μια οικογενειακή απόδραση, οι οικογένειες (2 ενήλικες και 2 παιδιά, ηλικίας μέχρι 12 ετών) μένουν με €200 σε deluxe δίκλινο δωμάτιο με πρωινό ανά βράδυ.
Για διαμονές από 3 βράδια και άνω, επωφελείστε από έκπτωση 10% για όλο τον Αύγουστο.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις τιμές και διαθέσιμους τύπους δωματίων πατήστε εδώ.
Μονοήμερες αποδράσεις δίπλα στη θάλασσα

Τι καλύτερο από μια μικρή, ολοήμερη καλοκαιρινή απόδραση; Στο ξενοδοχείο Atlantica Miramare Beach, απολαμβάνετε τον ήλιο και τις καλοκαιρινές βουτιές σας στη πισίνα, σε ένα χαλαρωτικό περιβάλλον με θέα τη θάλασσα.
Επιλογή 1: από €20
- Είσοδος 1 ατόμου
- Ολοήμερη πρόσβαση από τις 8π.μ. – 8μ.μ
- Χρήση της εξωτερικής και εσωτερικής πισίνας
- Χρήση γυμναστηρίου, σάουνας και ατμόλουτρου
- Υπηρεσία για πετσέτες
- 10% έκπτωση στα εστιατόρια και μπαρ του ξενοδοχείου
*Είσοδος σε παιδιά μέχρι 12.99 χρονών στα €10.
Επιλογή 2: από €50
- Είσοδος 4 ατόμων (2 ενήλικες και 2 παιδιά)
- Ολοήμερη πρόσβαση από τις 8π.μ. – 8μ.μ
- Χρήση της εξωτερικής και εσωτερικής πισίνας
- Χρήση γυμναστηρίου, σάουνας και ατμόλουτρου
- Υπηρεσία για πετσέτες
- 10% έκπτωση στα εστιατόρια και μπαρ του ξενοδοχείου
Με προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια και αφοσίωση στην παροχή εξαιρετικής εξυπηρέτησης προς όλους τους επισκέπτες, το ξενοδοχείο Atlantica Miramare Beach υπόσχεται μια αξέχαστη εμπειρία για όλους.
Για κρατήσεις και πληροφορίες, επικοινωνήστε μέσω email στο reservations_miramare@atlanticahotels.com ή καλέστε στο +357 25 888 100.
Σχετικά
Η Pafilia και το Minthis στηρίζουν το πρώτο φιλανθρωπικό τουρνουά γκολφ της UNICEF στο Καζακστάν
Η Pafilia και το Minthis συμμετείχαν σε μια σημαντική φιλανθρωπική διοργάνωση στο Καζακστάν, παρουσιάζοντας την Κύπρο σε ένα διεθνές κοινό και ενισχύοντας τις σχέσεις τους με την Κεντρική Ασία
Οι καλύτεροι προορισμοί για διακοπές με φίλους
Πού θα ταξιδέψουν οι παρέες για το υπόλοιπο του 2026; Οι ευρωπαϊκές πόλεις βρίσκονται στην κορυφή των προορισμών με τις περισσότερες αναζητήσεις
Ένα μοναδικό Iglu Retreat με ξεχωριστές boutique κατοικίες, μέσα στη φύση και με θέα στο Τρόοδος
Ένας διαφορετικός χώρος διαμονής και ευεξίας, που θα δημιουργηθεί μόλις 20 λεπτά από τη Λεμεσό, στον Άγιο Μάμα, σε μια προνομιακή τοποθεσία πάνω στο βουνό, με ανεμπόδιστη θέα προς το Τρόοδος
Αυτές είναι οι 100 καλύτερες τηλεοπτικές σειρές του 21ου αιώνα, για τους New York Times
Οι New York Times απευθύνθηκαν σε εκατοντάδες ηθοποιούς, showrunners, σεναριογράφους, στελέχη, τεχνικούς και άλλους επαγγελματίες της τηλεόρασης, ζητώντας τους να επιλέξουν έως και δέκα από τις καλύτερες σειρές του 21ου αιώνα
Η Πρεσβεία του Ισραήλ παρουσιάζει την ψηφιακή έκδοση «Όταν η Αφροδίτη συνάντησε τον βασιλιά Δαυίδ»
Η εκδήλωση σηματοδότησε τόσο την επίσημη παρουσίαση της έντυπης έκδοσης όσο και την κυκλοφορία της σε νέα ψηφιακή μορφή
Η «Πανσέληνος της Συγκομιδής» φωτίζει τον ουρανό
Πότε κορυφώνεται η εντυπωσιακή πανσέληνος του Σεπτεμβρίου
Το PlayPlanet άλλαξε επίπεδο: Η νέα cosmic εποχή του απόλυτου προορισμού διασκέδασης
Ο Γενικός Διευθυντής του PlayPlanet, Ραφαήλ Χατζημιτσής, μιλά για την εξέλιξη του χώρου, τη νέα εμπειρία που προσφέρει και τα σχέδια για το μέλλον.
To σκηνικό του καιρού το σαββατοκύριακο
Στους 31 βαθμούς ο υδράργυρος – Βροχερό σκηνικό από την Κυριακή
Μόλις ανακοινώθηκε ο Βασιλιάς του Λεμεσιανού Καρναβαλιού για το 2027
Άνθρωπος με βαθιά αγάπη για το Λεμεσιανό Καρναβάλι και ενεργή παρουσία στον θεσμό εδώ και χρόνια, ο Σπύρος αποτελεί μέλος της μεγάλης καρναβαλίστικης οικογένειας της πόλης
Ποια είναι τα 3 εστιατόρια που αξίζει να επισκεφτώ στο Λονδίνο;
Τρεις διαφορετικές γαστρονομικές στάσεις αποκαλύπτουν το Λονδίνο μέσα από γεύσεις, γειτονιές και ιστορίες.
Ξεκίνησαν οι πτήσεις Λάρνακας-Μαδρίτης με τη Wizz Air
Επιπλέον, η Wizz Air άνοιξε φέτος τις πόρτες της Ακαδημίας Πιλότων της (WAPA) στους Κύπριους