Guide , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Όλοι φωτογραφίζονται σε αυτές τις υπέροχες καρδιές!

6 σημεία για να βγάλεις τη selfie του φετινού καλοκαιριού

Δημοσιεύτηκε στις 04 Αυγούστου 2023

Μπήκαμε στον Αύγουστο και όσοι είμαστε ακόμη στη μεγαλόνησο, ανυπομονούμε για τις διακοπές. Μέχρι να έρθει η ημέρα της άδειας, κάνουμε σχέδια και ψάχνουμε στο διαδίκτυο τοπία, παραλίες και σημεία που θα μπουν στο πρόγραμμά μας.

Strollάροντας στα social media, πέσαμε πάνω σε φωτογραφίες που μας τράβηξαν αμέσως την προσοχή. Οι γιγάντιες ξύλινες καρδιές, που το τελευταίο διάστημα, ξεφυτρώνουν σε διάφορα σημεία του νησιού, οι οποίες γίνονται σημεία συνάντησης και φωτογραφίσεων από ντόπιους και ξένους επισκέπτες.

Αν λοιπόν είσαι από τους ρομαντικούς της παρέας, τότε μόλις βρήκες το νέο σημείο συνάντησης με το ταίρι σου για να φωτογραφήσετε τον έρωτα σας.

ag. theo.jpg

Πρώτα εμφανίστηκε η ξύλινη καρδιά στο χωριό Άγιος Θεόδωρος στο παραλιακό μέτωπο της κοινότητας. Μία γιγάντια ξύλινη καρδιά που πολύ σύντομα έγινε viral και πολλοί φτάνουν καθημερινά εκεί για να απαθανατίσουν την καρδιά με φόντο τη θάλασσα της Λάρνακας.

Κάπως έτσι και το χωριό Άγιος Θεόδωρος, μια μικρή κοινότητα της επαρχίας Λάρνακας, έχει μεταμορφωθεί μέσω μικρών πανέμορφων έργων σε must visit προορισμό! Είναι αμέτρητες, άλλωστε, οι φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για την εντυπωσιακή καρδιά που στήθηκε σε μια από τις παραλίες της κοινότητας.

kardia mple.jpg

Ωστόσο τις εντυπώσεις κλέβει ακόμα ένα σημεία στην κοινότητα, το HeartLand View Point, όπως το ονόμασαν! Τη νέα, μπλε καρδιά, θα τη βρεις απέναντι από το IKMADA coffee and more, σε ένα σημείο απ’ όπου μπορείς να απολαύσεις τη θέα, μαζί φυσικά με καφέ, σνακ ή γλυκό.

kardia.jpg

Ένα νέο σημείο θέας θα συναντήσεις στην παραλιακή περιοχή, στα Περβόλια Λάρνακας και συγκεκριμένα στον παραλιακό πεζόδρομο του Φάρου.

Πρόκειται για μία τεράστια καρδιά όπου εκεί θα δεις το ωραιότερο ηλιοβασίλεμα και θα απαθανατήσεις τις πιο Instagrammable φωτογραφίες, με φόντο το υπέροχο γαλάζιο της θάλασσας!

kardia agias napas.jpg

Στο Πάρκο Θέασης Αγίας Νάπας-Γκελεντζίκ θα απολαύσεις απρόσκοπτη πανοραμική θέα της περιοχής. Σε αυτό το πάρκο μάλιστα τοποθετήθηκε πριν από μερικές ημέρες στην Αγία Νάπα, η καρδιά της Αγίας Νάπας κερδίζοντας τις εντυπώσεις!

pafos kardia.jpg

Το Sea Caves Lounge Bar - Cafe & Restaurant στην Πάφο, είναι ένα από τα πιο όμορφα παραθαλάσσια μέρη της Κύπρου, με θαυμάσια θέα στη θάλασσα, ενώ οι θαλασσινές σπηλιές που βρίσκονται εκεί δημιουργούν ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον απαράμιλλης ομορφιάς, που ενθουσιάζει. Μάλιστα, απέκτησε ένα πανέμορφο instagrammable σημείο, με θέα που γοητεύει... Και αν είσαι από τους ρομαντικούς τύπους, ξέρεις... θάλασσα, ηλιοβασίλεμα και άραγμα, τότε μάλλον βρήκες πού θα κάνεις στάση την επόμενη φορά που θα πας στην Πέγεια.

kardia baracas.jpg

Στο Baracas Lounge στη Χλώρακα της Πάφου, θα φωτογραφηθείς και ακολούθως θα καθίσεις στο υπέροχο lounge για να απολαύσεις ποτό με θέα ή -γιατί όχι- φαγητό και γλυκό. Όποιος πάντως κι αν είναι ο λόγος που θα φτάσεις εκεί, η τεράστια, κόκκινη καρδιά, πίσω από την οποία εμφανίζεται η θάλασσα και το πανέμορφο ηλιοβασίλεμα, θα σου ομορφαίνουν την εικόνα πιο πολύ.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close