Δημοσιεύτηκε στις 23 Αυγούστου 2023
Στο φετινό ραντεβού θα συμμετέχουν περισσότεροι από 132 μουσικοί σε 30 μουσικές σκηνές κάτω από την τελευταία πανσέληνο του καλοκαιριού, με δωρεάν είσοδο, κατά μήκος του ομορφότερου παραλιακού πεζόδρομου της Κύπρου. Το φετινό ραντεβού του MoonWalk 2023, έχει ανανεωθεί για την Πέμπτη 31 Αυγούστου, από τις 20:00 μέχρι τις 23:00.

Εναρκτήριο σημείο του μοναδικού αυτού μουσικού και μελωδικού περιπάτου αποτελεί το εξωκλήσι του Αγίου Νικολάου στην Περνέρα, και ολοκληρώνεται μετά από 5 χιλιόμετρα στην παραλία του «Fig Tree Bay» στον Πρωταρά. Ενώ ταυτόχρονα, οι περιπλανητές θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν την πανσέληνο μέσα από τα τηλεσκόπια του Κυπριακού Οργανισμού Αστρονομίας που θα είναι τοποθετημένα σε συγκεκριμένο σημείο κατά μήκος του πεζόδρομου.

Το φετινό MoonWalk, επίσης, είναι αφιερωμένο εις μνήμην της «Μαστόρισσας» του Κυπριακού παραδοσιακού τραγουδιού, Κυριακούς Πελαγία.

Κατά τη διάρκεια του MoonWalk οι παρευρισκόμενοι να συμμετάσχουν στο τέσσερις διαφορετικούς διαγωνισμούς φωτογραφίας / βίντεο.

Μπορείτε από σήμερα να δείτε τον χάρτη του MoonWalk 2023 όπου έχει δημοσιευθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του φεστιβάλ https://moonwalk.com.cy με όλα τα ονόματα των μουσικών μπαντών, να ανεβάσετε φωτογραφίες και βίντεο από το MoonWalk για να μπείτε στον διαγωνισμό ή και για να δηλώσετε συμμετοχή για το MoonWalk 2024.
Σχετικά
Προτιμώ να περπατήσω παρά να πιώ και να οδηγήσω...
Η Λεμεσός λέει όχι στην οδήγηση υπό αλκοόλ
H καρδιά του Taekwon-do, χτυπά αυτόν τον Νοέμβριο στην Κύπρο
Η Λεμεσός φιλοξενεί την εκδήλωση για τα 60 χρόνια του αθλήματος στην Ευρώπη
Αυτό το εργαστήρι δημιουργικής γραφής με την Ελένη Ξένου εμπνέεται από τα ίχνη και τις γραμμές
Σε έναν καινούριο υπέροχο χώρο στην πλατεία Αγίου Ιωάννη στη Λάρνακα
Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στην Πάχνα, ανακοίνωσε ημερομηνίες
Όλα όσα ετοιμάζει το χωριό της Λεμεσού
Το Κοιλάνι μεταμορφώνεται φέτος σε ένα «Παραμυθένιο Χριστουγεννιάτικο Χωριό»
Όλα όσα πρέπει να ξέρεις
Το Όμοδος ανακοίνωσε τριήμερο Christmas Market
Τριήμερο με άρωμα Χριστουγέννων στο Όμοδος!
Winter Wonderland by Hadjikostas: Το πιο μαγικό Χριστουγεννιάτικο Χωριό της χρονιάς θα στηθεί στην ορεινή Λευκωσία!
Ζήστε τη μαγεία των γιορτών στο ειδυλλιακό Κτήμα Χατζηκώστα, στην περιοχή Ευρύχου της επαρχίας Λευκωσίας
Στη Λεμεσό... θέλουν να κάνουν την πόλη τους καλύτερη
Εξ ου και την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου διοργανώνουν την Ημερίδα «Κοινωνία για όλους σε μια πόλη για όλους»
Το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Παραδοσιακού Χορού θα γίνει στην Κύπρο τον Νοέμβριο
Θέμα του «Ο Παραδοσιακός Χορός στην Επιστημονική Σφαίρα του 21ου Αιώνα»
53 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτό το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Από φεστιβάλ και συναυλίες μέχρι θεατρικές παραστάσεις, εκθέσεις και αποδράσεις στη φύση
Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τη μεγαλύτερη γιορτή του αυτοκινήτου στην Κύπρο
Το 20ό Boyz Stuff Show επιστρέφει και φέτος. Μαζί η 5η Έκθεση Μοτοσικλέτας και η 15η Έκθεση Κλασικού & Σπορ Αυτοκινήτου