Δημοσιεύτηκε στις 22 Αυγούστου 2023
Η Ελένη Ράντου επιστρέφει θεατρικά στην Κύπρο μετά από είκοσι χρόνια με τη sold out στην Αθήνα, παράσταση της «Το πάρτυ της ζωής μου».
Μια συναρπαστική ιστορία μνήμης και «αμνησίας» , ένα γλυκόπικρο «Πάρτυ ζωής» το οποίο τάραξε τα νερά της θεατρικής Αθήνας, την περασμένη σεζόν αφού καθημερινά το θέατρο ήταν κατάμεστο με ένα ενθουσιώδες κοινό που αποθέωνε την Ελένη Ράντου σ αυτό το ρεσιτάλ ερμηνείας.
Αντλώντας έμπνευση από το «Every Brilliant Thing» των Duncan Macmillan και Jonny Donahoe - η Ελένη Ράντου ξετυλίγει με χιούμορ και αφοπλιστική ειλικρίνεια πενήντα χρόνια «τραυμάτων» της ηρωίδας της, με φόντο τα τραύματα της σύγχρονης Ελλάδας, αναζητώντας 5.000 λόγους που τη ζωή αξίζει να τη ζήσεις. Μια απελπισμένη κραυγή ελπίδας στη μετά-covid εποχή μας, μια τρυφερή εξομολόγηση, σε μια άκρως αληθινή ιστορία σε μια παράσταση που ενθουσίασε το κοινό και κριτικούς που την χαρακτήρισαν ως την «παράσταση της χρονιάς».
Η Ελένη Ράντου στο ρόλο της ζωής της γίνεται το επίκεντρο μιας βαθιά συναισθηματικής και επιδραστικής σκηνικής εμπειρίας, που συνυπογράφεται από μια ομάδα εξαιρετικών συντελεστών.
Την Ελένη Ράντου συνοδεύουν ζωντανά επί σκηνής , μελωδικά και όχι μόνο οι String Demons, Κωνσταντίνος και Λυδία Μπουντούνη.
Στη σκηνοθεσία ο ταλαντούχος Ανέστης Αζάς που απέσπασε διθυραμβικές κριτικές για την άρτια και δουλεμένη παράσταση που έστησε, γεμάτη με έξυπνα ευρήματα.
Η Νο1 sold-out παράσταση της Αθήνας, έρχεται στην Κύπρο… Μην την χάσετε.
ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ:
Δημοτικό θέατρο Λευκωσίας:
Τετάρτη 4 Οκτωβρίου, 20.30 – ΠΡΕΜΙΕΡΑ
Πέμπτη 5 Οκτωβρίου, 20.30
Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 20.30
Σάββατο 7 Οκτωβρίου 20.30
Κυριακή 8 Οκτωβρίου 19.00
Παττίχειο θέατρο Λεμεσού:
Τρίτη 10 Οκτωβρίου 20.30
Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 20.30
Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 20.30
Σε κάθε θεατή θα δίνεται στην είσοδο του θεάτρου δωρό-επιταγή αξίας 20 ευρώ για αγορές από τα καταστήματα ELECTROLINE.

*κεντρική εικόνα: Γιάννης Μαργετούσακης
-
Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας
04 Οκτωβρίου - 08 Οκτωβρίου 2023
-
Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού
10 Οκτωβρίου - 12 Οκτωβρίου 2023
Σχετικά

«Το Γάλα» του Βασίλη Κατσικονούρη ανεβαίνει από το Θέατρο Λέξη
Σε σκηνοθεσία Μαρίνας Βρόντη και παραγωγή Γιώργου Τσιάκκα

Θέατρο κάτω από τον έναστρο ουρανό: 8 υπέροχες παραστάσεις που δεν πρέπει να χάσεις
8 ερασιτεχνικές θεατρικές ομάδες από όλη την Κύπρο, 8 υπέροχες παραστάσεις, 12 μέρες γεμάτες τέχνη, γέλιο και συγκίνηση!

Πέθανε η ηθοποιός Πόπη Χριστοδούλου, η υπηρέτρια του «Πάρα Πέντε»
Ξεχώρισε για τις χιουμοριστικές ατάκες της στη σειρά του MEGA

Ο «Ευτυχισμένος Πρίγκιπας» του Όσκαρ Ουάιλντ περιοδεύει στα χωριά μας
Παραμύθι, αφήγηση, θέατρο σκιών και ζωντανή μουσική ενώνονται για να δημιουργήσουν έναν κόσμο ονειρικό, γεμάτο εικόνες που αγγίζουν την καρδιά

Ο Ζαχαρίας Ζαννέττου επιστρέφει με τη νέα του κωμική παράσταση «Δεν Δεχόμαστε Επιστροφές»!
Η προπώληση ξεκίνησε

«Η κούκλα του Φραντς Κάφκα» για μία τελευταία παράσταση στη Λεμεσό
H παράσταση της παραγωγής της Humart απευθύνεται σε παιδιά από τεσσάρων ετών

Πέθανε η ηθοποιός Σοφία Σεϊρλή
Η ηθοποιός Σοφία Σεϊρλή έφυγε αναπάντεχα από τη ζωή, σε ηλικία 77 ετών, όταν, καθώς κολυμπούσε στην παραλία Καμάρι, στους Φούρνους Ικαρίας παρασύρθηκε από ισχυρά ρεύματα.

«Να Σπάσει ο Πάγος»: Η νέα stand-up παράσταση του Χαμπή με προσωπικές ιστορίες και καυστικό χιούμορ
Αυτοσαρκασμός, τραύματα και TikTok σε ένα ειλικρινές one-man show

«Να θκιώξουμε τους χαμολιούς»: Μία θεατρική παράσταση για καλό σκοπό με τον Γιώργο Ζένιο και τον Κώστα Βήχα
Τα έσοδα θα ενισχύσουν τις Υπηρεσίες και τα Προγράμματα του ΠΑΣΥΚΑΦ

Η «Φουκού» επιστρέφει τον Σεπτέμβριο με λίγες ακόμη παραστάσεις
Λόγω ζήτησης και για όσους δεν πρόλαβαν

Η Τάνια Τσανακλίδου σε πρωταγωνιστικό ρόλο στο θεατρικό έργο «Βραδιάζει... Μια ροκ σταρ εξομολογείται»
Έρχεται στην Κύπρο για δύο μοναδικές παραστάσεις

Η νέα stand-up comedy παράσταση των Θεοδωρόπουλου & Μαθιουδάκη έρχεται στην Κύπρο
Για πρώτη φορά στην Κύπρο παρουσιάζουν το νέο τους show οι δύο αγαπημένοι Έλληνες κωμικοί