Δημοσιεύτηκε στις 11 Απριλίου 2014
Η Agora εν δήμω δημιουργήθηκε από μια ομάδα κατοίκων των Δήμων Ιδαλίου και Λατσιών οι οποίοι, αντιλαμβανόμενοι την κοινωνικοοικονομική κατάσταση του τόπου και κατ’ επέκταση των κατοίκων των περιοχών αυτών, αποφάσισε στηρίξει την τοπική κοινωνία, κινώντας και πάλι τα νήματα της αγοράς, την οποία και συγκέντρωσε δίπλα στα σπίτια τους. Ως εκ τούτου λοιπόν στο Πάρκο της Ηλιούπολης στην ενορία Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης του Δήμου Ιδαλίου, την Κυριακή 27 Απριλίου, από τις 11.00-19.00, η Agora εν δήμω θα στήσει την 1η υπαίθρια αγορά εδεσμάτων, χρηστικών, διακοσμητικών και ποικίλων άλλων αντικειμένων και προϊόντων.
Είναι σημαντικό επίσης να αναφέρουμε ότι η Agora εν δήμω τελεί υπό την αιγίδα του Δημάρχου Ιδαλίου, Λεόντιου Καλλένου, ενώ μέρος των εσόδων της εκδήλωσης θα δοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ιδαλίου. Επίσης κατά την ημέρα εκείνη, περίπτερο του Κοινωνικού Παντοπωλείου θα συλλέγει είδη ξηράς τροφής, προμήθειες μακράς διάρκειας και χρήματα, υπέρ των δυσπραγουσών οικογενειών της ενορίας. Στο χώρο θα στηθεί και ενημερωτικό περίπτερο του Καταφυγίου Ζώων του Δήμου Ιδαλίου, στελεχωμένο με εθελοντές, προς ενημέρωση των επισκεπτών σχετικά με τα ζώα συντροφιάς.
Στήσε περίπτερο…
Η Agora εν δήμω, επιθυμεί να δημιουργήσει ένα σταθερό σημείο συνάντησης πωλητών και αγοραστών χωρίς μεσάζοντες, όπως γίνεται σε πάμπολλες χώρες ανά τον κόσμο. Φιλοδοξία των διοργανωτών, είναι η Agora εν δήμω να καταστεί μηνιαίος θεσμός στο Δήμο Ιδαλίου, όπου εκθέτες και κοινό θα συναναστρέφονται για το αμφότερο καλό. Γι’ αυτό και αποτελεί μια καλή ευκαιρία για όλους τους κατασκευαστές, χειροτέχνες, καλλιτέχνες, μικροεπιχειρηματίες, αλλά και σε άτομα και ομάδες που διαθέτουν προϊόντα (καινούργια ή μεταχειρισμένα) προς πώληση, να διαθέσουν τα προϊόντα τους στην αγορά, αυξάνοντας τις πωλήσεις τους. Το μόνο που απομένει λοιπόν είναι να δηλώσεις συμμετοχή!
Για περισσότερες πληροφορίες ή δήλωση συμμετοχής με περίπτερο ή με κάποιο δρώμενο (επίδειξη, χορό, τραγούδι, κ.ο.κ.), οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Agora εν δήμω στα τηλέφωνα: 99597900 και 97899827.
Σχετικά
Όλα όσα θα γίνουν στην Κύπρο τα Χριστούγεννα: Οι καλύτερες εκδηλώσεις των γιορτών
Θέατρο, χριστουγεννιάτικες αγορές, συναυλίες, παιδικές παραστάσεις και γιορτινές εμπειρίες σε όλο το νησί
Whisky tasting (απόψε) στη Λευκωσία
Μόνο για μία βραδιά, στη Λευκωσία, απολαμβάνουμε σκωτσέζικο ουίσκι
Έτσι θα υποδεχθεί η Λεμεσός το νέο χρόνο
Ο Δήμος Λεμεσού αποχαιρετώ τον παλιό χρόνο και υποδέχεται το νέο στην Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου με μουσική και σόου
Το Φοινί μεταμορφώνεται σε ένα παραμυθένιο Christmas Village
Το Φοινί φορά τα γιορτινά του και μας προσκαλεί!
Η γιορτινή ατζέντα του σαββατοκύριακου: 35 προτάσεις για Χριστούγεννα στην πόλη
Συναυλίες, θέατρο, μιούζικαλ για παιδιά, street parties, φιλανθρωπικές δράσεις και λαμπερά lives γεμίζουν το σαββατοκύριακο με ρυθμό, λάμψη και χριστουγεννιάτικη μαγεία σε όλη την Κύπρο
Χριστούγεννα στη Λευκωσία: Όλα όσα θα συμβούν αυτό το σαββατοκύριακο στην πρωτεύουσα
Τα Χριστούγεννα στην πρωτεύουσα είναι τα πιο γιορτινά
10+1 γιορτινά θεάματα για μικρούς και μεγάλους που έρχονται μέσα στις γιορτές
Μπαλέτο, θέατρο, παιδικές παραγωγές, μουσικές παραστάσεις και διεθνείς αφίξεις φέρνουν στη σκηνή όλη τη μαγεία των γιορτών σε Λευκωσία, Λεμεσό, Πάφο και Λάρνακα
Τραγούδια και παραμύθια στο Μουσείο
Τι κοινό μπορεί να έχουν οι άρχοντες των καλάντων και οι μυθικοί καλικάντζαροι; Σίγουρα το τραγούδι και τα παραμύθια!
Η Λευκωσία κάνει βόλτες με το Μουσικό Λεωφορείο
Eπιβιβαστείτε στο μουσικό λεωφορείο για μία αξέχαστη εορταστική εμπειρία
10 υπέροχες εικόνες από το Rooftop Christmas της Λευκωσίας
Το Rooftop Christmas που στήθηκε στο Mall of Cyprus είναι άκρως γιορτινό και εντυπωσιακό
Σινεμά μέσα στο λεωφορείο: Φέτος ζήσε μια πρωτότυπη χριστουγεννιάτικη εμπειρία
Mια ολοκληρωμένη γιορτινή εμπειρία που συνδυάζει διασκέδαση, ξεκούραση και επαφή με τη φύση