Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Η πιο φιλόξενη και νόστιμη αυλή της πόλης, άνοιξε τις πόρτες της!

Μας έλειψε, αλλά ευτυχώς επιστρέφουμε και πάλι για tapasστο Chivalry Restaurant

Δημοσιεύτηκε στις 27 Μαρτίου 2021

Στο Chivalry Restaurant, εντός του S Paul Hotel, δοκιμάζουμε νόστιμα tapas και πίνουμε υπέροχο κρασί, πάνω απ’ όλα όμως απολαμβάνουμε τη φιλοξενία, το χαμόγελο και την εξυπηρέτηση που τόσο βασανιστικά μας έλειψαν από τα απανωτά lockdown. 

Το εστιατόριο είναι εμπειρία, δεν είναι μόνο το φαγητό που θα σε χορτάσει. Είναι η χαρά του να δεις πρόσωπα οικεία, που θα σε καλοδεκτούν, θα σε προυπαντήσουν στην πόρτα και θα σε εξυπηρετήσουν με ενθουσιασμό. Αυτή είναι η φιλοσοφία του Chivalry Restaurant, ενός εστιατορίου στην καρδιά ενός οικογενειακού boutique ξενοδοχείου. Καθόλου τυχαίο θα έλεγε κάποιος. Καθόλου επιβεβαιώνουμε κι εμείς. 

Το Chivalry παρέμεινε κλειστό για όσο καιρό η επιδημιολογική εικόνα και τα διατάγματα δεν το επέτρεπαν και επέστρεψε δυναμικά και ενθουσιωδώς με το άνοιγμα της εστίασης. 

Εξίσου δυναμικό και το menu από τους νεαρούς, ταλαντούχους και δημιουργικούς chefs Δημήτρη Μητρούσκα και Κωνσταντίνο Μιχαήλ, εμπνευστές του tapas menu, οι οποίοι με όραμα και παιχνιδιάρικη διάθεση, συνεχίζουν να μας σερβίρουν νόστιμα, χορτοφαγικά aka νηστίσιμα και χορταστικά tapas. 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο Chivalry Restaurant θυμόμαστε τι σημαίνει νόστιμο tapas

Τα tapas παρόλο που είναι μικρά στο μάτι, είναι πληθωρικά, είναι προσεγμένα και φυσικά έχουν γεμάτη, μεστή γεύση που ολοκληρώνεται από την ιεροτελεστία που οφείλουμε να τηρούμε σε κάθε γεύμα, αυτή της συντροφιάς. 

Τα tapas είναι το γεύμα της παρέας. Τα μοιράζεσαι, για αυτό και προτείνουμε την πιατέλα Jamón de cerdo, με ντοματίνια κονφί, γεμιστές ελιές με τυρί, πιπεριές με τυρί και ισπανικό χοιρομέρι (€5.90) και το Mix Platter με διαφόρων ειδών τυριά από Ισπανία, χοιρομέρι και ισπανικό λουκάνικο, σάλτσα μπράβα, λάδι και βαλσάμικο, το οποίο σερβίρεται με χωριάτικο ψωμί (€9.90). Το Huevos con Chorizo, με τηγανητό αβγό και ισπανικό λουκάνικο, σερβιρισμένα με κρεμώδη σάλτσα από πράσο και κρεμμύδι, ψημένα στον εξειδικευμένο φούρνο Josper (€6.90) είναι η σίγουρη επιλογή, όπως επίσης και τα χορταφαγικά μας πιάτα με λαχανικά για όσους από την παρέα νηστεύουν ή δεν καταναλώνουν κρέας. 

Ζητήστε από τον Δημήτρη και τον Κωνσταντίνο να σας καθοδηγήσουν και ανακαλύψτε την μαγεία των tapas στην πιο φιλόξενη και παρεϊστικη αυλή της Λεμεσού. 

Το Chivalry Restaurant, είναι ανοικτό από νωρίς και ακολουθώντας τα διατάγματα του Υπουργείου, κλείνει πριν τις 11 το βράδυ. 

(25755454) Chivalry Restaurant, εντός S Paul Hotel, Ιφιγενείας 5, Λεμεσός. 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close