Δημοσιεύτηκε στις 19 Σεπτεμβρίου 2023
Το απόγευμα αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό, αναφέρει το Τμήμα Μετεωρολογίας. Μάλιστα, σε περιοχή καταιγίδας δυνατό να πέσει χαλάζι.
Αύριο αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες μετά το μεσημέρι κυρίως. Σε περιοχή καταιγίδας δυνατό να πέσει χαλάζι.
Διαβάστε αυτούσια την πρόγνωση:
Ασθενής χαμηλή πίεση και σχετικά ασταθείς καιρικές συνθήκες θα επηρεάζουν την περιοχή μέχρι και αύριο.
Το απόγευμα αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό. Σε περιοχή καταιγίδας δυνατό να πέσει χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.
Απόψε ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μέχρι βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 21 στα παράλια και γύρω στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Αύριο αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες μετά το μεσημέρι κυρίως. Σε περιοχή καταιγίδας δυνατό να πέσει χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 35 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 32 στα νοτιοανατολικά και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 31 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 26 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Πέμπτη τοπικά αυξημένες νεφώσεις μετά το μεσημέρι πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές κυρίως στα ορεινά. Την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.
Η θερμοκρασία κατά το τριήμερο θα σημειώσει σταδιακά άνοδο για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.
Σχετικά

Προτού ξεκινήσεις για εκδρομή στα ορεινά, διάβασε αυτό
Αυξημένη η κίνηση στους ορεινούς δρόμους λόγω Φεστιβάλ Κερασιού στον Πεδουλά

Το παλαιό ΓΣΠ στην καρδιά της Λευκωσίας, μετατράπηκε σε ένα υπέροχο πάρκο
Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του παλαιού ΓΣΠ, ενός έργου-ορόσημο για την πρωτεύουσα

Αίθριος με απογευματινές βροχές ο καιρός - Έρχεται άνοδος θερμοκρασίας
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Κάτι άλλαξε αυτές τις μέρες στην εξωτική παραλία Ζαπάλο
Τοποθετήθηκαν κάγκελα που εμποδίζουν τη διέλευση

Καλοκαίρι στον Πρωταρά: Μία ξεχωριστή εμπειρία
O Πρωταράς είναι -ίσως ο πιο δημοφιλής προορισμός στο νησί μας, η περιοχή που κάθε καλοκαίρι βρίσκεται στο επίκεντρο


Ελληνικό νησί στις τοποθεσίες με τους πιο εντυπωσιακούς φάρους του πλανήτη
Η Άνδρος ξεχωρίζει στη λίστα γαλλικού ιστοτόπου με εντυπωσιακούς φάρους παγκοσμίως

Πέθανε η ηθοποιός Κατερίνα Γιουλάκη σε ηλικία 87 ετών
Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο προκάλεσε η είδηση του θανάτου της ηθοποιού Κατερίνα Γιουλάκη.


Οι καλύτεροι καλοκαιρινοί προορισμοί στην Ελλάδα για διακοπές με τα παιδιά
Οι πιο όμορφοι ελληνικοί προορισμοί για αξέχαστες καλοκαιρινές διακοπές με όλη την οικογένεια.

Ζήσε την απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία, σε ένα υπέροχο θέρετρο
Αυτό το καλοκαίρι, μένουμε Κύπρο και επισκεπτόμαστε ένα μοναδικό θέρετρο 5 αστέρων στην Πάφο

18 παραλίες στον Πρωταρά για τις πρώτες βουτιές του καλοκαιριού
Όταν η καθημερινότητα είναι έντονη, πολλοί επιλέγουν τις παραλίες για απόδραση και κολύμπι τα σαββατοκύριακα