«Πετάμε με υγεία, πετάμε με ασφάλεια» (βίντεο)

Ενημερωτικό φιλμάκι που κατατοπίζει το κοινό σε θέματα Ασφάλειας και Υγείας στις αερομεταφορές ετοίμασε το «Μεσογειακό Ίδρυμα Ασφάλειας Πτήσεων – FSF / MED» με αφορμή την σταδιακή επανέναρξη των αεροπορικών ταξιδιών από τα κυπριακά αεροδρόμια.

Ανακοίνωση της ΟΕΒ εκφράζει τη στήριξή της στο φιλμάκι που στόχο έχει να ενισχύσει τις αερομεταφορές σε αυτή την δύσκολη περίοδο που διανύει η οικονομία.

Ο τομέας των αερομεταφορών, σημειώνει, επηρεάστηκε αφάνταστα από την πανδημία του COVID-19 ενώ πέρα από τα σκληρά περιοριστικά μέτρα που εμπόδιζαν σε μεγάλο βαθμό τα αεροπορικά ταξίδια, δημιουργήθηκε στο επιβατικό κοινό και αρνητικό κλίμα σε ό,τι αφορά τα ταξίδια με αεροπλάνο.

Στο φιλμάκι συμμετέχουν οι Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας, η Πολιτική Αεροπορία, η Cyprus Airways και η HERMES AIRPORTS.

Μεταξύ άλλων, σύμφωνα με την ΟΕΒ, γίνεται αναφορά στα άρτια πρότυπα για την ασφάλεια των αερομεταφορών που εφαρμόζουν τα πληρώματα των αεροπορικών εταιρειών που ταξιδεύουν από και προς την Κύπρο. Επίσης γίνεται ενημέρωση για την Διαπίστευση Υγείας των κυπριακών αεροδρομίων από το Διεθνές Συμβούλιο Αεροδρομίων.

Το φιλμάκι θα ταξιδέψει και στο εξωτερικό με αγγλικούς υποτίτλους μέσω Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οργανισμών. Χορηγοί είναι το Υφυπουργείο Τουρισμού και η Τράπεζα Κύπρου και Χορηγός Επικοινωνίας το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου (ΡΙΚ).

EVENTS ανά ημέρα

Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31