Eating News , Εστιατόρια

Στάση για καφέ σ' ένα πολύ ξεχωριστό café στο χωριό

Καφεδάκι, energy bars και πολλά άλλα σε ένα χωριό που μυρίζει παράδοση…

Δημοσιεύτηκε στις 02 Απριλίου 2021

Το γραφικό χωριουδάκι Τόχνη της επαρχίας Λάρνακας, μπορεί να χαρακτηριστεί και ως το ιδανικό χωριό για απόλυτη ξεκούραση και ως το χωριό που ξυπνά μνήμες παράδοσης καθώς είναι ένα από τα παλιότερα χωριά του νησιού μας.

Η Τόχνη, μπορεί επίσης να χαρακτηριστεί ως το χωριό της ποδηλασίας καθώς πολλοί επιλέγουν να ξεκινούν την ποδηλατική τους διαδρομή από εκεί. Στην πανέμορφη αυτή κοινότητα, υπάρχει επίσης ένα πολύ ξεχωριστό café που το επιβεβαιώνει. Φέρει το όνομα «The Feed Zone Cafe» και φροντίζει με τα χαρακτηριστικά του παγκάκια και τα ροφήματά του να ξεκουράσει τόσο τους αθλητές όσο  και τους περαστικούς.

Από εκεί, μπορείς, κάλλιστα να ενοικιάσεις ποδήλατο και να αγοράσεις τον εξοπλισμό για την ποδηλατική σου διαδρομή. Μπορείς επίσης να απολαύσεις το καφεδάκι σου και να «τσιμπήσεις» από τις γευστικές του energy bars, δοκιμάζοντας και τα ενισχυμένα smoothies του.

Στόχος του είναι μέσα από τη ζεστή του φιλοξενία, με το δικό του τρόπο, να δώσει δύναμη στους ποδηλάτες να συνεχίσουν τη διαδρομή τους και την ίδια ώρα να τους δώσει μία ξεχωριστή εμπειρία στο χωριό, μαζεύοντας εμπειρίες και μπόλικα χαμόγελα.

Σημείωσε ότι αν το επισκεφτείς θα σε εντυπωσιάσει η τοποθεσία του, η διακόσμηση, τα παγκάκια του αλλά και το γεγονός ότι οι δημιουργίες του φτιάχνονται μέσα σ’ ένα μικρό «τροχόσπιτο» που πραγματικά εντυπωσιάζει!

(24 332112) Μερσήνιον, Τόχνη, επ. Λάρνακας.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close