Δημοσιεύτηκε στις 29 Σεπτεμβρίου 2023
Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.
Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο κατά τις μεσημβρινές ώρες και μετά, τοπικά αυξημένες νεφώσεις πιθανό να δώσουν μεμονωμένη σύντομη βροχή στα νοτιοανατολικά. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη κατά διαστήματα. Από το απόγευμα και μετά θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες, κυρίως μέσες και ψηλές, νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ, και αργότερα μέτριοι μέχρι ισχυροί 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί γενικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 33 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 30 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 25 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, που αργότερα αναμένεται να δώσουν τοπικά ελαφρές βροχές στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 και τοπικά μέτριοι 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα παράλια και γύρω στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Το Σάββατο, τοπικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα δυτικά. Την Κυριακή και τη Δευτέρα αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.
Η θερμοκρασία μέχρι τη Δευτέρα, θα σημειώσει σταδιακά πτώση, για να κυμανθεί κοντά και λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.
Σχετικά
Κλείνουν δρόμοι (την Πέμπτη) στην Πάφο για το Καρναβάλι
Την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου θα ισχύσουν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της πόλης.
Το Μουντιάλ… παίζει ΣΙΓΜΑ
Το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου FIFA World Cup 2026 έρχεται ζωντανά και αποκλειστικά στην τηλεόραση SIGMA
Limassol Greens: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τον lifestyle προορισμό της Λεμεσού
Σε πλήρη λειτουργία και νέα φάση επέκτασης το 2026
4 υπέροχα ξενοδοχεία για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας
Αυθεντικές εμπειρίες φιλοξενίας και μοναδικές γεύσεις σε Λεμεσό, Πάφο και Πόλη Χρυσοχούς.
Το ΡΙΚ απαντά στις αντιδράσεις για το "Jalla"
Θανάσης Τσώκος: "Οι αντιδράσεις από ειδικούς και φίλους του διαγωνισμού είναι στην ολότητα τους θετικές"
Θύελλα αντιδράσεων για το Jalla: Επιστολή πολιτών στο ΡΙΚ για τη Eurovision - Ζητούν απόσυρση του τραγουδιού και videoclip
Καταγγέλλουν ότι το videoclip της κυπριακής συμμετοχής στη Eurovision 2026 προσβάλλει την παράδοση της χώρας
Χάνουν έδαφος τα ταξίδια μεγάλων αποστάσεων το 2026 -Προορισμός η Ευρώπη
Συγκρατημένη εμφανίζεται η διεθνής ζήτηση για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων το 2026, με την Ευρώπη να διατηρεί ισχυρή θέση χάρη στην εικόνα ασφάλειας και την αυξανόμενη απαίτηση για ευέλικτα και εμπειρικά ταξίδια
Άρχισε η προπώληση των εισιτηρίων για το μεγαλύτερο Ιταλικό τσίρκο "Atmosphere" που βρίσκεται στην Κύπρο
Πώς να προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας
Keep Growing – Diageo και Johnnie Walker Black Label υλοποιούν πρόγραμμα αναδάσωσης πυρόπληκτων περιοχών στην Κύπρο
Το πρόγραμμα ενισχύει τη φιλοδοξία Spirit of Progress της Diageo
Solo Travel: Οι προορισμοί που βρίσκονται στην κορυφή των προτιμήσεων το 2026
Έρευνα δείχνει ότι οι solo ταξιδιώτες δίνουν προτεραιότητα στις πολιτιστικές δραστηριότητες, το φαγητό και την προσιτή τιμή