Δημοσιεύτηκε στις 06 Οκτωβρίου 2023
Αυτή η Νύκτα Μέλι. Έρχεται η νέα ξεκαρδιστική και διαδραστική κωμωδία της Pirasmos Productions, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Νοεμβρίου 2023 στο Δημοτικό Θέατρο Λατσιών στη Λευκωσία, ενώ θα ακολουθήσουν παραστάσεις σε όλες τις πόλεις.
Κείμενο, σκηνοθεσία Λώρης Λοϊζίδης.
Πρωταγωνιστούν : Λώρης Λοϊζίδης,Μιχάλης Σοφοκλέους, Μαρία Μαστριδου, Μαρία Παπακώστα, Στέλλα Φιλιππίδου, Ειρήνη Σαλάτα και Κωνσταντίνος Τσίτσιος.
Η ιστορία του έργου έχει ως εξής:
Ένα ζευγάρι αποφασίζει να σπάσει την ρουτίνα της πολύχρονης σχέσης του κάνοντας μια απόδραση σε ένα πολυτελές θέρετρο στην Πεγεια της Παφου. Η πολυτελής σουίτα του ξενοδοχείου και η απίστευτη θέα με φόντο το απέραντο γαλάζιο φαντάζουν ως το ιδανικό σκηνικό για την αναζωπύρωση του πάθους στην ερωτική τους ζωής.
Θα εχει επιτυχή κατάληξη το εγχείρημα; Η μήπως η ερωτική τους σχέση θα ολοκληρωθεί άδοξα; Σημαντικό ρόλο στην επίτευξη του στόχου θα διαδραματίσει το θεατρικό κοινό καθώς οι θεατές στην πορεία του έργου θα κληθούν να λάβουν μέρος σε μια ομαδική «ψυχοθεραπεία» δίνοντας συμβουλές στο ζευγάρι και καθορίζοντας εν μέρη την κατάληξη του έργου.
Καθοριστικός στην εξέλιξη του έργου θα είναι ο Ρόλος του καμαριέρη (Μιχάλης Σοφοκλέους) υπαλλήλου στο Ξενοδοχείο ο οποίος όντας καταπιεσμένος σύζυγος θα «φορτώσει» τα προβλήματα του δικού του γάμου στο ζευγάρι (Λώρης Λοϊζίδης , Μαρία Μαστρίδου). Η μια ανατροπή θα διαχέεται την άλλη , ενώ στην παρέα θα προστεθεί η καθαρίστρια της σουίτας (Μαρία Παπακώστα) η οποία με τις παρεμβάσεις της θα βάζει φιτιλιές στο ζευγάρι.
Τα στοιχεία του έργου συνθέτουν ένα μοναδικό ψηφιδωτό απίστευτου γέλιου , έρωτα, ρομαντισμού και αυθεντικής αγάπης. Μεσα απο το σενάριο ο θεατής θα έχει την ευκαιρία να ταξιδέψει μουσικά σε νοσταλγικές εποχές. Τότε που ήταν όλα πιο αθώα , πιο άμεσα και πιο απλά.
Το κειμένο και η σκηνοθεσία του έργου φέρουν την σφραγίδα του Λώρη Λοϊζίδη. Πρόκειται για μια σύγχρονη, επίκαιρη και ξεκαρδιστική κωμωδία με στοιχεία που αναμένεται να κεντρίσουν το ενδιαφέρον του θεατρικού κοινού.
Πρωταγωνιστούν : Λώρης Λοϊζίδης,Μιχάλης Σοφοκλέους, Μαρία Μαστριδου, Μαρία Παπακώστα, Στέλλα Φιλιππίδου, Ειρήνη Σαλάτα και Κωνσταντίνος Τσίτσιος.
Η πρεμιέρα της παράστασης θα δοθεί στις 24/11/2023 στο Δημοτικό θέατρο Λατσιών. Η βάση του του έργου θα είναι στην Λευκωσία μέχρι τις 07/01/2024, σε ένα μοτίβο τακτικών παραστάσεων.
Στην συνέχεια το έργο θα περιοδεύσει σε όλες τις πόλεις.
Αναλυτικά :
Λευκωσία
24,25,26 Νοεμβρίου Δημοτικό θέατρο Λατσιών
1,2,3,9,10,11,16,17,18,21,22,23 Δεκεμβρίου Δημοτικό θέατρο Λατσιών
4,5,6,7 Ιανουαρίου Δημοτικό θέατρο Λατσιών
Λεμεσός :Παττίχειο Δημοτικό θέατρο 11,12,13,14, και 15 Ιανουαρίου 2024
Λάρνακα : Δημοτικό θέατρο 18,19,20,21 Ιανουαρίου 2024
Πάφος : Μαρκίδειο Δημοτικό θέατρο 25,26,27,28 Ιανουαρίου 2024
Παραλίμνι : Xenion High School 2,3,4 Φεβρουαρίου 2024

Σχετικά

Αυτοσχεδιάζουμε επί σκηνής μαζί με "Τα Κόζια" χωρίς σενάριο και όρια
Μια μοναδική εμπειρία, όπου οι ιδέες μεταμορφώνονται σε κωμωδία

«Στο Μπούστο Μας»: Μια stand up comedy παράσταση με τρεις αταίριαστες προσωπικότητες
Δύο παραστάσεις χωρίς ηθοποιούς

"40+Βγαίνω": Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για την παράσταση του Θανάση Αλευρά στην Κύπρο
Ο Θανάσης Αλευράς επιστρέφει στη σκηνή του Θεάτρου Ριάλτο πιο… ανώριμος αλλά και πιο σέξι από ποτέ!

Ματζιελλεμένες: Μία θεατρική παράσταση από την ομάδα ΜΠΟΕΜ σε καφενεία και πλατείες
Η παράσταση εκτυλίσσεται σε δύο παράλληλες χρονικές διαστάσεις, όπου ο πραγματικός και ο φανταστικός χρόνος εναλλάσσονται

Επιπλέον παραστάσεις για το θεατρικό έργο "Φάουστ" του Γκαίτε
Μετά τη συγκινητική υποδοχή του κοινού η παράσταση συνεχίζεται

Όλα όσα θα γίνουν στο Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου Κύπρου
Με πλούσιο πρόγραμμα και καλεσμένους διεθνούς εμβέλειας το φεστιβάλ επέστρεψε με στόχο να καθιερωθεί ως πολιτιστικός θεσμός

«Κορίτσια Ημερολογίου»: Η τρυφερή κωμωδία επιστρέφει μετά την μεγάλη επιτυχία
Ξεκίνησε ήδη η προπώληση εισιτηρίων

Δωρεάν παράσταση για το έργο "Εγώ κι εσύ" της Λώρεν Γκάντερσον
Στο πλαίσιο των δράσεων του ΘΟΚ για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου

"Η Ελεγκού η Σιεροκουτάλα", από το Θεατρικό Εργαστήρι Γεροσκήπου
Το έργο της Ρεβέκκας Αποστολουπούλου, σε σκηνοθεσία Ευθυμίας Λεμονιάτη

“Το Αμπελοπούλι βγήκε απ’ τον παράδεισο": Η νέα κωμωδία του Θεατρικού Όμιλου Παραλιμνίου
Σε σενάριο και σκηνοθεσία Νικόλα Τζιοβάνη

Θέατρο στην Κύπρο: 16 παραστάσεις που θα ζωντανέψουν στη Σκηνή τον Απρίλιο
Μοναδικές θεατρικές εμπειρίες, από κλασικά έργα μέχρι σύγχρονες παραγωγές, που θα συναρπάσουν το κυπριακό κοινό

Η «Κούκλα του Φραντς Κάφκα» για μία τελευταία παράσταση στην Λεμεσό
Ένα έργο γεμάτο εικόνες, μουσική και φυσικά χιούμορ