Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Η νέα άφιξη βλέπει τη Λευκωσία από (πολύ) ψηλά

Θα το βρεις ανάμεσα στα μεσαιωνικά ενετικά τείχη και στην κορυφή ενός από τα πιο ιστορικά κτήρια της Κύπρου....

Δημοσιεύτηκε στις 11 Οκτωβρίου 2023

Το νέο ενδιαφέρον μαγαζί της Λευκωσίας λειτουργεί ψηλά, είναι χαλαρό και προσεκτικά διακοσμημένο, με θέα στη νέα πόλη με τους επιβλητικούς πύργους αλλά και στην εμβληματική παλιά πόλη, με τα γραφικά στενά. Αν λοιπόν ανήκετε σε εκείνους που πιστεύουν ότι οι ταράτσες της πόλης είναι μόνο για λίγους, αυτό το μαγαζί θα σου αλλάξει γνώμη!

Το "The View" Rooftop θα το βρεις στην κορυφή του Gate 22 Boutique Hotel, στην οδό Κωνσταντίνου Παλαιολόγου και απευθύνεται σε όλους. Ειδικά σε όσους χρειάζονται μικρές αποδράσεις, σε ένα κεντρικό σημείο συνάντησης, ανάμεσα στους γρήγορους ρυθμούς της πρωτεύουσας.

Εκεί όπου με μία ματιά το παλιο σμίγει με το σύγχρονο!

Το "The View" Rooftop, λοιπόν, θα σε γοητεύσει αρχικά με τη διακόσμησή του και ύστερα με τη θέα του. Θα σε κερδίσει όμως με τα προσεγμένα ποτά του, τα οποία θα συνοδεύσεις με to share πιάτα και επιλογές από την καλοφτιαγμένη fusion κουζίνα του.

CR5_8657-Edit--.jpg

Άλλωστε εδώ όλη η ομάδα του θέλησε να δώσει ιδιαίτερη προσοχή στις πρώτες ύλες για την παραγωγή των signature γευστικών βάσεων και συνταγών του. Με fusion κουζίνα και πιάτα "to share", προσεγμένο μενού ποτών και κρασιών, φιλόξενη ατμόσφαιρα και μοναδική θέα το "The View Rooftop" έχει γίνει ο must προορισμός για εταιρικά και φιλικά δείπνα αλλά και για χαλαρωτικά coctail με θέα μετά τη δουλειά.

Το "The View Rooftop" δεν θα μπορούσε να μην προσφέρει και πρωινή θέαση, γι' αυτό και μέχρι το τέλος Οκτωμβρίου ετοιμάζει ένα ξεχωριστό αλλά και εντυπωσιακό μενού για τους λάτρεις του brunch.

Για κρατήσεις και πληροφορείες καλέστε στο 22010025.

*Στην κεντρική εικόνα ο τραγουδιστής Θοδωρής Μαραντίνης, ο οποίος βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Κύπρο καθώς θα παρευρεθεί και θα συμμετάσχει στα 18α βραβεία “Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς” που παρουσιάζει η Estée Lauder.

CR5_8797--.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close