Δημοσιεύτηκε στις 17 Οκτωβρίου 2023
Το Νetflix μόλις έδωσε στη δημοσιότητα νέες εικόνες από την 6η σεζόν του The Crown, το πρώτο μέρος, που κάνει πρεμιέρα στις 16 Νοεμβρίου.
Η 6η σεζόν του Crown, η οποία θα είναι και η τελευταία της σειράς θα καλύπτει τη χρονική περίοδο από το 1997 έως το 2005, μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για τη βασιλική οικογένεια, καθώς η πριγκίπισσα Νταϊάνα πέθανε στις 31 Αυγούστου 1997.
Το πρώτο μέρος της 6ης σεζόν του The Crown θα επικεντρωθεί στους τελευταίους μήνες της ζωής της Νταϊάνα ενώ το δεύτερο μέρος στις συνέπειες του θανάτου της και την επίδρασή του στην οικογένειά της, τη βασιλική οικογένεια και το κοινό.
The final chapter of The Crown begins on November 16. pic.twitter.com/RZvppgn7mV
— Netflix (@netflix) October 16, 2023
«Μια σχέση ανθίζει μεταξύ της πριγκίπισσας Νταϊάνα και του Ντόντι Φαγιέντ πριν το μοιραίο δυστύχημα με το αυτοκίνητο στη Γαλλία. Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ προσπαθεί να ενσωματωθεί ξανά στη ζωή στο Eton μετά το θάνατο της μητέρας του, καθώς η μοναρχία πρέπει να αντιμετωπίσει το κύμα της κοινής γνώμης. Καθώς φτάνει στο Χρυσό Ιωβηλαίο της, η Βασίλισσα σκέφτεται το μέλλον της μοναρχίας με τον γάμο του Καρόλου και της Καμίλα και την αρχή ενός νέου βασιλικού παραμυθιού για τον Γουίλιαμ και την Κέιτ» αναφέρει στην περιγραφή της η σειρά.

Το all-star cast του The Crown έχει την Elizabeth Debicki να επαναλαμβάνει τον ρόλο της ως πριγκίπισσα Νταϊάνα, τον Dominic West να επιστρέφει για να υποδυθεί τον πρίγκιπα Κάρολο, την Imelda Staunton ως βασίλισσα Ελισάβετ II, τον Jonathan Pryce ως πρίγκιπα Φίλιππο και τη Lesley Manville που υποδύεται την πριγκίπισσα Μαργαρίτα. Ο Salim Daw και ο Khalid Abdalla θα επιστρέψουν επίσης για να παίξουν τον Μοχάμεντ και Ντόντι Αλφαγιέντ, αντίστοιχα.



Πηγή: Lifo.gr
Σχετικά
Η Ύβρις της Ανθρωπότητας: Το ανατριχιαστικό ντοκιμαντέρ του Γιώργου Αυγερόπουλου προβάλλεται στην Κύπρο
Η ταινία (83’) ακολουθεί δύο ανθρώπους στα άκρα του πλανήτη -στη Σιβηρία και την Αλάσκα- οι οποίοι βλέπουν το περιβάλλον τους να καταρρέει
Όσκαρ: Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες των τελετών βράβευσης για 2027 και 2028
Θα είναι οι δύο τελευταίες χρονιές που η διοργάνωση θα μεταδοθεί από το κανάλι ABC, πριν μεταφερθεί στο YouTube
Η ταινία «Κράτα Με» κάνει πρεμιέρα στο Cyprus Film Days
Η βραβευμένη ταινία «Κράτα Με» (Hold Onto Me) της Μυρσίνης Αριστείδου κάνει πρεμιέρα στην Κύπρο στο Cyprus Film Days αυτό τον Απρίλιο
Η Lady Gaga και η Doechii ενώνουν δυνάμεις στο νέο τρέιλερ του «Ο Διάβολος Φοράει Prada 2»
Η νεά συνεργασία των βραβευμένων με γράμμι καλλιτεχνών, ακούγεται για πρώτη φορά στο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης συνέχειας της εμβληματικής ταινίας μόδας.
Οι δημιουργοί δύο από τις πιο επιτυχημένες σειρές της τηλεόρασης αναλαμβάνουν το νέο ξεκίνημα των X-Men
Με φόντο την επόμενη μεγάλη φάση του MCU, δύο από τα πιο δυνατά σεναριακά μυαλά της τηλεόρασης επιστρατεύονται για να δώσουν νέα πνοή στους θρυλικούς μεταλλαγμένους
Οι κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας
Ρομαντισμός, περιπέτεια και συγκίνηση στη μεγάλη οθόνη
7ο Dot.on.the.Map: Το πρόγραμμα της μεγάλης συνάντησης των επαγγελματιών του κινηματογράφου
Πρόκειται για μια θεσμική δράση του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογραφικές Μέρες – Κύπρος
Το prequel του «Weapons» παίρνει σάρκα και οστά
Ο Ζακ Σιλντς και ο Ζακ Κρέγκερ ενώνουν τις δυνάμεις του για να φερουν στην μεγαλη οθονη την σκοτεινή ιστορία της θείας Γκλάντις, μετά τη θριαμβευτική πορεία του «Weapons» στα ταμεία και τα Όσκαρ.
Βραβείο της Ένωσης Ελλήνων Κινηματογραφιστών (GSC) 2026: Οι υποψηφιότητες
Ξεκινάει η ψηφοφορία για την ανάδειξη των καλύτερων διευθυντών φωτογραφίας σε μεγάλου μήκους και φέτος, για πρώτη φορά, σε μικρού μήκους ταινίες από την Ενωση Ελλήνων Κινηματογραφιστών.
Οι νέες κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας
Τρόμος, μυστήριο, μουσική και ανθρώπινες ιστορίες κατακλύζουν τις αίθουσες από τις 2 Απριλίου
Πρώτη εικόνα: Ο Μάικλ Φασμπέντερ στο «Kennedy» του Τόμας Βίντερμπεργκ
Ο Ιρλανδο-Γερμανός ηθοποιός αναλαμβάνει τον ρόλο του πατριάρχη του οίκου των Κένεντι, Τζόζεφ, σε μία σειρά που προορίζεται για το Netflix.
A Beautiful Day in Hollywood: Τομ Χανκς και Μάριελ Χέλερ ξανά μαζί για αθλητική ταινία
Ο πρωταγωνιστής και η σκηνοθέτρια του γλυκύτατου «A Beautiful Day in the Neighborhood» (2019) επανενώνονται για μια ταινία με θέμα το μπέιζμπολ, στην οποία ενδέχεται να συμπρωταγωνιστούν οι Bad Bunny και Κόλμαν Ντομίνγκο.