Δημοσιεύτηκε στις 07 Νοεμβρίου 2023
Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις κατά διαστήματα, αναφέρει το Τμήμα Μετεωρολογίας.
Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 29 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 28 στα νοτιοανατολικά, στα ανατολικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 27 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 21 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που τοπικά θα εμφανίζονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα δυτικά και στα βόρεια παράλια.
Διαβάστε αυτούσια την πρόγνωση:
Ασθενής ψηλή πίεση αρχίζει να επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται σκόνη, η οποία αργότερα σταδιακά υποχωρεί.
Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που τοπικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς 3 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και σε ανατολικές περιοχές νοτιοανατολικοί ως νότιοι, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 29 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 28 στα νοτιοανατολικά, στα ανατολικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 27 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 21 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που τοπικά θα εμφανίζονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα δυτικά και στα βόρεια παράλια. Αργότερα και κατά τις αυγινές ώρες, αναμένεται να σχηματιστεί τοπικά αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση, κυρίως στο εσωτερικό και σε ανατολικές περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως καταβατικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό καθώς και στα ψηλότερα ορεινά και γύρω στους 17 βαθμούς στα παράλια.
Το επόμενο τριήμερο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με παροδικά αυξημένες νεφώσεις, που την Πέμπτη πιθανόν να δώσουν μεμονωμένη ελαφρά βροχή σε ορεινές και δυτικές περιοχές. Την Πέμπτη θα παρατηρούνται και αυξημένες ψηλές νεφώσεις.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια περίπου επίπεδα την Τετάρτη, αλλά θα σημειώσει μικρή πτώση την Πέμπτη και μη αξιόλογη μεταβολή την Παρασκευή, για να συνεχίσει ωστόσο να κυμαίνεται πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.
Σχετικά
Αισθητή πτώση επτά βαθμών Κελσίου την επόμενη εβδομάδα στην Κύπρο
Αναλυτικό δελτίο καιρού σύμφωνα με την Μετεωρολογική Υπηρεσία
Οι πιο ακριβοί εμπορικοί δρόμοι στον κόσμο
Η έκδοση του 2025 αποκαλύπτει σημαντικές αλλαγές και αναδεικνύει πού “αγγίζει” το luxury retail την απόλυτη κορυφή
Ανεβαίνει η θερμοκρασία το Σαββατοκύριακο-Πότε αναμένεται ξανά πτώση
Η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας
Νέος προορισμός για ταξίδια από το αεροδρόμιο Πάφου
Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τις πτήσεις που αρχίζουν
Η πιο μαγική και οικονομική πόλη της Ευρώπης για τα Χριστούγεννα
«Κανείς δεν ξέρει πού βρίσκεται»
Πού να πάτε διακοπές αυτόν τον Δεκέμβρη – 8 ιδανικοί προορισμοί
Ο Δεκέμβριος είναι ένας από τους καλύτερους μήνες του χρόνου για ταξίδια
Η Πετρολίνα ενισχύει διαχρονικά το έργο του Cans for Kids
Η Πετρολίνα, πιστή στις αξίες και τις αρχές της, λειτουργεί με υπευθυνότητα απέναντι στην κοινωνία και στηρίζει δράσεις που ενισχύουν την υγεία και συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος
Ελληνική πόλη ο κορυφαίος φθινοπωρινός προορισμός της Ευρώπης σύμφωνα με τους Financial Times
Ιδιαίτερη μνεία γίνεται στις μοναδικές εμπειρίες που προσφέρει η πόλη
Το κόστος των αεροπορικών ταξιδιών έχει μειωθεί σημαντικά – Τι δείχνει νέα μελέτη
Μια σημαντική έκθεση της IdeaWorksCompany, δείχνει ότι το συνολικό κόστος ενός αεροπορικού ταξιδιού έχει μειωθεί σημαντικά
H ελληνική πόλη που βρίσκεται στους κορυφαίους προορισμούς στην Ευρώπη για φθινοπωρινή απόδραση
Η αρθρογράφος αναδεικνύει τη Θεσσαλονίκη ως Πόλη Γαστρονομίας της UNESCO, προβάλλοντας τα τοπικά εδέσματα, τη σύγχρονη κουζίνα, τις αγορές και τη ζωντανή πολιτιστική ζωή
Αυτή είναι η λέξη του 2025 σύμφωνα με το Cambridge Dictionary
Αποτυπώνει ένα «ανθυγιεινό» σύγχρονο φαινόμενο