Δημοσιεύτηκε στις 14 Νοεμβρίου 2023
Κάθε Νοέμβριο στη Γαλλία, στην περιοχή Beaujolais, γιορτάζεται το Beaujolais Nouveau. Η πρώτη σοδιά φρέσκου κρασιού από τη νέα παραγωγή της χρονιάς.
Για τους Γάλλους και γενικότερα για τους φίλους του καλού κρασιού, αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα της χρονιάς, εξού και το γιορτάζουν με μοναδικές στο είδος τους εκδηλώσεις.
Μια τέτοια ξεχωριστή εμπειρία δεν θα μπορούσε να λείπει από το ξενοδοχείο Annabelle στην Πάφο, το οποίο σε συνεργασία με την κάβα La Maison du Vin, σας προσκαλούν την Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου, σε ένα συναρπαστικό signature event όπου μπορείτε να δοκιμάσετε το Millésime 2023 του οίκου Albert Bichot, ενός από τους καλύτερους παραγωγούς nouveaux vins.
Η δεξίωση αρχίζει στις 19:45 και θα ακολουθήσει δείπνο στην αίθουσα Athenaeum Ballroom με ζωντανή ψυχαγωγία. Το μενού θα επιμεληθεί η γαστρονομική ομάδα του ξενοδοχείου, υπό την επίβλεψη του David Goodridge, βραβευμένου executive σεφ του Ομίλου Thanos Hotels and Resorts.
Τιμή: €100 ανά άτομο συμπεριλαμβανομένων των κρασιών.
Το Annabelle σας προσφέρει την ευκαιρία να συνδυάσετε την εκδήλωσή με διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο, με ειδικές τιμές για δίκλινα δωμάτια, συμπεριλαμβανομένου και του πλούσιου πρωινού.
Ταξιδέψτε στη γαλλική κουλτούρα και γιορτάστε μια αξέχαστη βραδιά υψηλής γαστρονομίας, βραβευμένου κρασιού και μουσικής.
Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, επικοινωνήστε στο 26885000.

-
Annabelle
17 Νοεμβρίου 2023
Σχετικά

Τον Πατρικό ξεσηκώνεται από την Τερσεφάνου και προσγειώνεται στη Λευκωσία
Για ένα μόνο βράδυ, στήνουν την κουζίνα τους στο δρομάκι της Τρικούπη και ετοιμάζουν 4 ξεχωριστά πιάτα

AMANO Kitchen Bar - Νέα γαστρονομική εποχή με τον Ιωσήφ Γιαννιτσόπουλο ως Consultant & Culinary Director
Ο Ιωσήφ Γιαννιτσόπουλος αναλαμβάνει Consultant & Culinary Director του AMANO Kitchen Bar στη Λευκωσία.

Το Φαρμακείον της Φανερωμένης είναι η νέα… “θεραπευτική” στάση για καφέ και ποτό στην πόλη
Ένα νέο café bar με ιστορία, έρχεται να δώσει στην περιοχή της Φανερωμένης γεύση, άρωμα και νέα αίσθηση!

A Night of New Tastes: Το αγαπημένο εστιατόριο Akakiko μας σύστησε τις νέες προσθήκες του μενού σε ένα ξεχωριστό gathering
Μια εμπειρία για όλες τις αισθήσεις στο Akakiko του Hilton Nicosia

Μάθαμε πότε ανοίγει το Khora, το νέο ελληνικό εστιατόριο της πρωτεύουσας
Το νέο εστιατόριο της Λευκωσίας, δέχεται ήδη κρατήσεις

Pinolo: Επιστρέφει για ακόμη μια χρονιά το Pasta Week!
Από 20 έως 26 Οκτωβρίου, το αγαπημένο ιταλικό εστιατόριο Pinolo, γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών, με ένα sharing menu που σε ταξιδεύει στην καρδιά της Ιταλίας!

Πομιλορού: Η νέα γευστική «απογείωση» στην πόλη!
Το νέο ψητοπωλείο–μαγειρείο φέρνει τις παραδοσιακές συνταγές στην πόρτα σου μέσω Foody — ζεστές, αυθεντικές και φτιαγμένες με μεράκι.

Γνωστή κυπριακή εταιρεία δημιούργησε την Σοκολάτα Μελομακάρονο
Ένα γλυκό αφιέρωμα στην ελληνική κληρονομιά και στη δεξιοτεχνία της χειροποίητης σοκολάτας

Ο Πορφύριος θα σερβίρει το διάσημο οφτό του και παραδοσιακό σουβλάκι (για δύο μέρες)
Με αφορμή το πανηγύρι στην Περιστερώνα, ο Πορφύριος προσφέρει ένα special μενού

Ο διάσημος Ιταλός σεφ και κριτής του MasterChef Italia, Giorgio Locatelli, έρχεται Κύπρο για τη γιορτή της Λευκής Τρούφας
Μαζί του και ο προμηθευτής τρούφας του σεφ, Carlo Caporicci, που θα μοιραστεί τα μυστικά αυτού του πολύτιμου συστατικού

25 χρόνια «Κυρά Γιωργένα»: Μια ιστορία γεμάτη αυθεντικές γεύσεις και διασκέδαση
Η αγαπημένη ταβέρνα της Λάρνακας γιορτάζει ένα τέταρτο του αιώνα με αυθεντικές συνταγές, φιλοξενία και στιγμές που έγιναν αναμνήσεις

Γιατί είναι τόσο δύσκολο να βρεις τραπέζι στους 7 Λινούς
Πήγαμε, δοκιμάσαμε και μεταφέρουμε εικόνες, γεύσεις κι εντυπώσεις από ένα χώρο που έχει καταφέρει να γίνει το πιο πολυσυζητημένο τραπέζι της επαρχίας Λεμεσου