Δημοσιεύτηκε στις 06 Δεκεμβρίου 2023
Πηγή τόνωσης της χριστουγεννιάτικης ατμόσφαιρας και σημείο εορταστικής κοινωνικής συναναστροφής θα αποτελέσει το Χριστουγεννιάτικο Χωριό που θα λειτουργήσει για πρώτη φορά στη Συνοικία Μουττάλου και συγκεκριμένα στην Πλατεία της Συνοικίας.
Από τις 20 μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου.
Πρόκειται για καρπό της πρωτοβουλίας επιχειρηματιών και άλλων δημοτών που δραστηριοποιούνται ή διαμένουν στην προσφυγική συνοικία της Πάφου και η οποία στηρίζεται από τον Δήμο Πάφου.
Στο Χριστουγεννιάτικο Χωρίο, το οποίο θα λειτουργήσει από τις 20 μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, θα υπάρχουν σπιτάκια – περίπτερα με εδέσματα, παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα και προϊόντα, ζεστά ροφήματα και σημείο για φωτογράφιση με τον Άη Βασίλη.
Στο χώρο θα οργανώνονται αρκετές δραστηριότητες, κατάλληλες για μικρούς και μεγάλους. Θα λειτουργεί επίσης φιλανθρωπικό παζαράκι από οργανώσεις κοινωνικής μέριμνας με σκοπό τη συγκέντρωση πόρων για στήριξη συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκες.
Η έναρξη της λειτουργίας του Χριστουγεννιάτικου Χωριού θα γίνει την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου και ώρα 5.00 μ.μ. στην Πλατεία Μουττάλου και η εκδήλωση θα περιλαμβάνει εορταστικό καλλιτεχνικό πρόγραμμα. Στην εκδήλωση θα απευθύνει χαιρετισμό ο Δήμαρχος Πάφου κ. Φαίδωνας Φαίδωνος.
Ο Δήμος Πάφου, συγχαίροντας τους εμπνευστές και πρωτεργάτες της πρωτοβουλίας αυτής, καλεί τους δημότες του να επισκεφθούν το Χριστουγεννιάτικο Χωριό και να στηρίξουν έμπρακτα τους ευγενικούς και κοινωφελείς σκοπούς του.
Σχετικά
Το «The Corridor» του Φώτη Νικολάου έρχεται στο Διεθνές Φεστιβάλ Λευκωσίας
Μια ποιητική παράσταση σύγχρονου χορού για το πένθος, τη μνήμη, την ταυτότητα και τη δύναμη της τέχνης να μεταμορφώνει την απώλεια σε συλλογική εμπειρία
Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό Λακατάμειας επιστρέφει και αναζητά καλλιτέχνες
Ανοικτή πρόσκληση για συμμετοχή στο εορταστικό πρόγραμμα που θα πραγματοποιηθεί από τις 4 έως τις 6 Δεκεμβρίου
Week Agenda: 25 υπέροχα πράγματα να κάνεις αυτή την εβδομάδα στην Κύπρο
Θέατρο, κινηματογράφος, συναυλίες, φεστιβάλ και ξεχωριστές γαστρονομικές εμπειρίες γεμίζουν την ατζέντα των επόμενων ημερών
Η «Οδός Χριστουγέννων» επιστρέφει στη Λεμεσό για ένα γιορτινό διήμερο
Χριστουγεννιάτικο παζαράκι, μουσική, χορός, παιχνίδια και πολλές εκπλήξεις
Αυτόν τον Οκτώβριο, το Cyberness αφήνει για λίγο την πόλη και πηγαίνει… West
Το Cyberness μετατρέπει το Kolla σε Wild West για ένα διήμερο
Ο συγγραφέας Θάνος Σταθόπουλος παρουσιάζει στη Λευκωσία την «Πρόσληψη Τροφής»
Μια ανοιχτή συζήτηση για τη δεκαετία του 1980, τις εκλεκτικές συγγένειες και την προσωπική του διαδρομή στη γραφή, στη γιορτή και στο πένθος.
Weekend Agenda: 40 υπέροχες προτάσεις εξόδου για να περάσεις όμορφα αυτό το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Φεστιβάλ στα χωριά, συναυλίες, θέατρο, χορός και ξεχωριστές γαστρονομικές εμπειρίες γεμίζουν την ατζέντα 18–20 Σεπτεμβρίου.
Αντίκες, βινύλια, κοσμήματα και vintage θησαυροί σε ένα μεγάλο market
Το Grand Antiques & Vintage Market επιστρέφει για 4η φορά στον Στρόβολο
Ο Καρχαρίνος και τα ψαράκια ζελεδάκια έρχονται στη Λευκωσία!
Ένα ξεχωριστό πρωινό γεμάτο παραμύθι, δημιουργικό παιχνίδι, ζωγραφική και χειροτεχνίες περιμένει μικρούς και μεγάλους στη Λευκωσία, με αφορμή την παρουσίαση του νέου παιδικού βιβλίου του Κωνσταντίνου Δέδε
Από τον τρύγο στο dance floor: Μια διαφορετική Κυριακή στο Tsangarides Winery
Το Τsangarides Winery μας προσκαλεί να ζήσουμε από κοντά τη διαδικασία του τρύγου, από το αμπέλι μέχρι το πάτημα των σταφυλιών, και να κλείσουμε τη μέρα με χορό και κρασί.
Το Πάρκο Ακρόπολης, στη Λευκωσία, θα γεμίσει και φέτος βιβλία και παιδιά!
To Nicosia Book Fest 2026 επιστρέφει στις 10 Οκτωβρίου
H (δημοφιλής) Οδός Χριστουγέννων ετοιμάζεται και φέτος να επιστρέψει
Έρχεται ανανεωμένη και έτοιμη να μας χαρίσει ακόμη περισσότερες όμορφες χριστουγεννιάτικες στιγμές