Δημοσιεύτηκε στις 08 Δεκεμβρίου 2023
Ο Δήμος Στροβόλου προσκαλεί μικρούς και μεγάλους στο Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί στη Σταυρού το Σαββατοκύριακο 16 και 17/12/23!
Το Φεστιβάλ θα λάβει χώρα στο δημοτικό χώρο στάθμευσης στη συμβολή της οδού Σταυρού και Λεωφόρου Ι.Χ’’ Ιωσήφ, καθώς και στους παράδρομους δημοτικούς χώρους στάθμευσης επί της οδού Σταυρού.
Θα περιλαμβάνει πλούσιο μουσικό και χορευτικό πρόγραμμα από σχολεία και σχολές χορού, μουσικά και χορευτικά σχήματα του Δήμου και άλλους φορείς, καθώς και τα Τμήματα του Ανοικτού Σχολείου του Δήμου.
Παράλληλα, θα λειτουργήσει χριστουγεννιάτικη αγορά, θα διεξάγονται παιδικές δραστηριότητες, ανταλλαγή βιβλίων και πώληση εδεσμάτων και ποτών. Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο της εκδήλωσης, το Σάββατο 16/12/23 από τις 11:00 μέχρι τις 15:00, θα πραγματοποιηθεί αιμοδοσία στον χώρο της εκδήλωσης από το Κέντρο Αίματος.
- Είσοδος ελεύθερη, πληροφορίες 22 470470.
Σχετικά
Αυτόν τον Οκτώβριο, το Cyberness αφήνει για λίγο την πόλη και πηγαίνει… West
Το Cyberness μετατρέπει το Kolla σε Wild West για ένα διήμερο
Ο συγγραφέας Θάνος Σταθόπουλος παρουσιάζει στη Λευκωσία την «Πρόσληψη Τροφής»
Μια ανοιχτή συζήτηση για τη δεκαετία του 1980, τις εκλεκτικές συγγένειες και την προσωπική του διαδρομή στη γραφή, στη γιορτή και στο πένθος.
Weekend Agenda: 40 υπέροχες προτάσεις εξόδου για να περάσεις όμορφα αυτό το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Φεστιβάλ στα χωριά, συναυλίες, θέατρο, χορός και ξεχωριστές γαστρονομικές εμπειρίες γεμίζουν την ατζέντα 18–20 Σεπτεμβρίου.
Αντίκες, βινύλια, κοσμήματα και vintage θησαυροί σε ένα μεγάλο market
Το Grand Antiques & Vintage Market επιστρέφει για 4η φορά στον Στρόβολο
Ο Καρχαρίνος και τα ψαράκια ζελεδάκια έρχονται στη Λευκωσία!
Ένα ξεχωριστό πρωινό γεμάτο παραμύθι, δημιουργικό παιχνίδι, ζωγραφική και χειροτεχνίες περιμένει μικρούς και μεγάλους στη Λευκωσία, με αφορμή την παρουσίαση του νέου παιδικού βιβλίου του Κωνσταντίνου Δέδε
Από τον τρύγο στο dance floor: Μια διαφορετική Κυριακή στο Tsangarides Winery
Το Τsangarides Winery μας προσκαλεί να ζήσουμε από κοντά τη διαδικασία του τρύγου, από το αμπέλι μέχρι το πάτημα των σταφυλιών, και να κλείσουμε τη μέρα με χορό και κρασί.
Το Πάρκο Ακρόπολης, στη Λευκωσία, θα γεμίσει και φέτος βιβλία και παιδιά!
To Nicosia Book Fest 2026 επιστρέφει στις 10 Οκτωβρίου
H (δημοφιλής) Οδός Χριστουγέννων ετοιμάζεται και φέτος να επιστρέψει
Έρχεται ανανεωμένη και έτοιμη να μας χαρίσει ακόμη περισσότερες όμορφες χριστουγεννιάτικες στιγμές
Περπάτα την πόλη μας τζιαι δες την αλλιώς!
Την Τρίτη, μικροί και μεγάλοι δίνουν ραντεβού για μια νυχτερινή περιδιάβαση στην εντός των τειχών πόλη, με αφετηρία το Νέο Δημαρχείο Λευκωσίας.
Αυτές είναι οι επόμενες μεγάλες εκδηλώσεις που έρχονται στο γραφικό Όμοδος
Η καρδιά της κυπριακής υπαίθρου συνεχίζει να χτυπά δυνατά στην ορεινή Λεμεσό
Στον Δημοτικό Κήπο Λάρνακας θα στηθεί μία όμορφη γιορτή με παιχνίδια, φαγητό, μουσική και διασκέδαση
Η Γιορτή Αγάπης και Ανθρωπιάς που διοργανώνει το Ίδρυμα Χριστίνα Α. Αποστόλου επιστρέφει και φέτος