Δημοσιεύτηκε στις 27 Δεκεμβρίου 2023
Σήμερα, μετά τη διάλυση της τοπικής αραιής ομίχλης, ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος, αναφέρει το Τμήμα Μετεωρολογίας.
Την Πέμπτη και την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.
Το Σάββατο, ο καιρός θα συνεχίσει να είναι κυρίως αίθριος, ενώ κατά τις απογευματινές ώρες και μετά, θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις.
Η θερμοκρασία μέχρι το Σάββατο, δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να παραμείνει σε σχετικά υψηλά για την εποχή επίπεδα και πιο πάνω από τις κλιματολογικές μέσες τιμές.
Αναλυτικά η πρόγνωση:
Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.
Σήμερα, μετά τη διάλυση της τοπικής αραιής ομίχλης, ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως από βορειοανατολικές διευθύνσεις και στα δυτικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και παροδικά στα βόρεια, στα ανατολικά και στα νότια, μέτριοι και τοπικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα στα δυτικά θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, ωστόσο στα υπόλοιπα παράλια θα είναι λίγο ταραγμένη και παροδικά στα ανατολικά και στα βόρεια, μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα παράλια και στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε, ο καιρός θα συνεχίσει να είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στο εσωτερικό τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς 3 Μποφόρ και στα παράλια παροδικά μέχρι μέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα παραμείνει ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη στα δυτικά και λίγο ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια, ωστόσο αρχικά, στα ανατολικά και στα βόρεια, θα είναι παροδικά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα κατέλθει γύρω στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα δυτικά, στα νοτιοδυτικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 14 στα νοτιοανατολικά και στα ανατολικά παράλια και στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Πέμπτη και την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.
Το Σάββατο, ο καιρός θα συνεχίσει να είναι κυρίως αίθριος, ενώ κατά τις απογευματινές ώρες και μετά, θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις.
Η θερμοκρασία μέχρι το Σάββατο, δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να παραμείνει σε σχετικά υψηλά για την εποχή επίπεδα και πιο πάνω από τις κλιματολογικές μέσες τιμές.
Σχετικά
Οι 7 δρόμοι στο κέντρο της Λευκωσίας που θα παραμείνουν κλειστοί για 4 μήνες
Ποιοι δρόμοι κλείνουν για σκοπούς εκπόνησης κατασκευαστικών εργασιών του έργου «Κατάλληλη Κατασκευή Διαφόρων Οδών στη Λευκωσία – Συμβόλαιο 23 Κέντρο Πόλης»
Αλλάζει όψη η καρδιά της Λευκωσίας – Σε νέα εποχή Λήδρας και Ονασαγόρου
"Το μεγάλο βήμα προς μια πιο ελκυστική, λειτουργική και ανθρώπινη Λευκωσία"
Το νέο σύγχρονο και λειτουργικό πάρκο στο νησί, για ατέλειωτο παιχνίδι!
Ο Δήμος Αγίας Νάπας εγκαινιάζει το νέο Χώρο Αθλητικών Δραστηριοτήτων και Υγιούς Απασχόλησης στο Δημοτικό Διαμέρισμα Σωτήρας.
Adams Beach Hotel: Ένας γιορτινός προορισμός στην καρδιά της Αγίας Νάπας
Εκεί όπου κάθε στιγμή γεμίζει χαρά, χαμόγελα και γιορτινή μαγεία
Η χριστουγεννιάτικη διαφήμιση που κάνει τους 50άρηδες να λιώνουν
Η σχέση πατέρα-γιου στην εποχή της μεγάλης συζήτησης για την τοξική αρρενωπότητα γίνεται μια συγκινητική διαφήμιση που κάνει τους 50άρηδες να λιώσουν.
Καιρός: Βροχές και χιόνι στο μενού - Πότε αναμένεται άνοδος της θερμοκρασίας
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Χιονίζει στο Τρόοδος
Στα λευκά για πρώτη φορά το Τρόοδος κατά τον φετινό χειμώνα Jubilee Hotel Troodos!
Πέφτει απότομα απόψε η θερμοκρασία στο εσωτερικό – Αναμένονται χιόνια και παγετός στα ορεινά
Η πιο κρύα νύχτα του φετινού χειμώνα μέχρι στιγμής, αναμένεται να είναι η αποψινή
Οι χριστουγεννιάτικες αγορές με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα
Οι χριστουγεννιάτικες αγορές που «σπάνε ρεκόρ» επισκεψιμότητας στην Κεντρική Ευρώπη
Αυτή η ασιατική πρωτεύουσα είναι η πιο ακριβή πόλη στον κόσμο για να ζήσει κανείς!
Αυτή η ασιατική πρωτεύουσα είναι η πιο ακριβή πόλη στον κόσμο για να ζήσει κανείς, σύμφωνα με τους ντόπιους.
Απονεμήθηκαν τα Κρατικά Βραβεία Λογοτεχνίας για τις εκδόσεις του έτους 2024
Απονεμήθηκαν χθες βράδυ τα Κρατικά Βραβεία Λογοτεχνίας, τα οποία αποτελούν την υψηλότερη διάκριση που αποδίδεται σε λογοτέχνες από την πολιτεία.
Το Σίγμα φέρνει την μεγάλη οθόνη στο σπίτι μας και φέτος τις γιορτές
Μαγικοί κόσμοι που ξεδιπλώνονται στην οθόνη μας… Αγαπημένοι ήρωες που μας ταξιδεύουν. Συναισθήματα που μας παρασέρνου